Президент и синоптичка! Нека се обичат, но дали... на показ пред всички?

Експерти коментират любовните отношения на елита
Обновена: 22 ное 2017 12:00 | 22 ное 2017 12:00, Петя Славова
140

Политиците трябва да са по-обрани в личния си живот и да не показват на широката общественост любовните си взаимотношения, твърди експертът по етикет Милена Хлебарова.

Коментарът ѝ идва след разпространените снимки на президента Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова на летище в Лондон. От тях става ясно, че двамата са в доста близки взаимоотношения.

Още по темата

"Връзката на Плевнелиев с известна личност предизвика още повече интереса на хората, но въпреки това трябва да внимава повече и да пази личното си пространство, защото все пак е политик", каза още тя в студиото на "България сутрин".

По думите на Хлебарова Плевнелиев все пак се е вслушал в съветите на експерти и определено има развитие.

"Ако толкова много я харесва, нека я целува на закрити врати. Нямам против да се целуват по летищата, но все пак постоянно трябва да си спомняш кой си и да се съобразяваш. Президентът е този, който може да се ползва от нейната слава, а не обратното", категорична е Милена Хлебарова.

Мнението на PR експерта Ива Екимова е, че обществото се интересува от личния живот на известните само тогава, когато има нещо тайно и непоказано публично.

"Когато отношенията на две личности са тайна, винаги е интересно за хората, но когато и двамата излязат и кажат всичко точно и ясно - интересът стихва", обясни Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Тя уточни, че все пак харесва двойката, защото двамата са доста хармонични.

"Всеки може да си се целува където и с когото си поиска. Ще излязат още няколко снимки, ще се обсъдят и скоро всичко ще стихне", завърши Екимова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
10
 
4
 
! Отговори
биологичн Манифест преди 6 години
Ветропоказателката е новата звеноводка от бригата по залесяването на челното чело по челния опит по засаждане на чела с Хорни по бързата процедура. Вардете звеноводката га се клати у самолето дорде Презо зачита паметните слова които ще изриче пред изобшо неинтересуващисе от него хора.ако беше толкова готин, еее хората в УАОНСОто щеха да го поканят за Лекциа 2 за годината "Что токое роКца и иамт ли у нас те чело дека да им го ръгнат"
85
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Край ти остави ама можеше и да е спе4ели да се 4удим ко ще ги прайм толкова много гладни руснаци
84
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Глупости на търкалета. Явно наистина няма други проблеми. Бивш президент разменя невинни нежности с приятелката си (официално обявена) по време на частно пътуване. Нито е с любовница по време на брака, нито в официална функция, нито прави нещо фрапантно.
83
14
 
26
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
Плевнелиев поне не се е оженил "предизборно", по заръка на партията, както направи това Радев.
82
13
 
13
 
! Отговори
Виготура преди 6 години
Направете документален филм за "Влюбения Роско", народа иска сеир и направо във следващия Вип брадър да влизат със синопичката
81
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Путин да си се гушка с неговата Медведев а тролетарята да си се мине по другарски като вожда им
80
11
 
17
 
! Отговори
Деси и Плевню преди 6 години
Живота на мишките слабо ни вълнува.
79
10
 
20
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Защо си мисля, че не журналистите в случая НЕ са виновни, а ни натрапват Плевнелиев, който с или без синоптичката често се появява на екрана да ни напомни за себе си! Тъкмо щяхме да го забравим, изчистим от съзнанието си като нещо неприятно през мандата в който Роската бе Президент! пп. заглавите ако е коректно би било редно поне да е Бивш Президент и Синоптичка! За какво подготвят Роско?
78
5
 
13
 
! Отговори
Простаци!!! преди 6 години
"Ние ще ви преследваме и снимаме навсякъде без да се съобразяваме с личното ви пространство, така че вие внимавайте какво правите". Такива *** трябва да ги преследват и снимат навсякъде и да им се публикуват всички нелицеприятни снимки и целия личен живот докато не се научат, че е ТЯХНА ОТГОВОРНОСТ да зачитат личния живот на останалите, пък били те и публични личности.
77
6
 
28
 
! Отговори
Случаен преди 6 години
Всичката в БГ е наред, та тръгнали да държат сметка на някой, па макар и публична личност, какво прави , къде ходи и с кого ще се прегръща. Та вие хора и най- вече журналисти, съвсем сте се побъркали да правите сензации. Па какво ви влиза в работата или се чувствате щастливи да оплювате някого. Съвсем ли ви свършиха личните проблеми, или нямате какво да пишете, а се занимавате с жълтини? Ами правилно се казва, *** народ -слаба държава. Е, та това е от мен, мислете повече за себсе си!!!!!!!
76
5
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз не виждам някой да се интересува от тез,освен журналистите!А иначе има нещо гнило в цялата таз история и определено не е в Дания!:-)
75
8
 
20
 
! Отговори
до коментиращите преди 6 години
не 80% а 95% сте ! Хора наистина,съвземете се - много ниска култура,никакъв морал, никакви човешки стойности. Отидете на Църква ,на театър,на концерт - стига с тая чалга и деградация.
74
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров на 61, Гаджева на 34, направиха си дете и се ожениха. Никой не пита Волен дали Дени му е дъщеря
73
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, ей, големи моралисти, то затова раждаемостта пада. Нека прави деца президента и да дава пример на младите
72
6
 
16
 
! Отговори
що не си... преди 6 години
"Експертът" Хлебарова да не си вре дзурлата в личните отношения. Ако посрещнеш детето си или майка си какво ? Да се крият ли ? Ей Хлебарова, една *** си ти...
71
2
 
37
 
! Отговори
Баба Вуна преди 6 години
И така докато ни занимавате с това кой къде цаливнал и кой кого напсувал, един хасковски полицай си се е прибрал вкъщи с 3 промила и кусур без никой нищо да му каже, за да не му се вдигне кръвнотооооо. По тоз въпрос "смелите" журналисти гледам от 2 дни една дума не са казали, освен първия ден като ни уведомиха, че така пък иначе.
70
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До народен експертАми на теб Гоце нали ти е вдъхновение и пример за подражание, гледай си го, слушай си го. Аз пък се кефя, че някакви хора са щастливи заедно. Да, по-добре това да е пример за младите. А не да им завещае голям шлем с енергопроекти за милиарди, дето ще ги плащат докато остареят и те.
69
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредната "вдигната топка" за руско-тролската смрад. Кво по нормално от това да си целунеш гаджето като го изпращаш на самолета.
68
26
 
23
 
! Отговори
народен експерт преди 6 години
Президента макар и бивш трябва да е Личност с Морал за подражание .това ли е примера за младите ? - трябва да си намериш чичко паричко , трябва да нагушиш едни милиони и да си вземеш млада любовница?
67
9
 
9
 
! Отговори
vvv преди 6 години
Otkachalki napalno zagubili sram, razum i prilichie.