Президент и синоптичка! Нека се обичат, но дали... на показ пред всички?

Експерти коментират любовните отношения на елита
Обновена: 22 ное 2017 12:00 | 22 ное 2017 12:00, Петя Славова
140

Политиците трябва да са по-обрани в личния си живот и да не показват на широката общественост любовните си взаимотношения, твърди експертът по етикет Милена Хлебарова.

Коментарът ѝ идва след разпространените снимки на президента Росен Плевнелиев и синоптичката Деси Банова на летище в Лондон. От тях става ясно, че двамата са в доста близки взаимоотношения.

Още по темата

"Връзката на Плевнелиев с известна личност предизвика още повече интереса на хората, но въпреки това трябва да внимава повече и да пази личното си пространство, защото все пак е политик", каза още тя в студиото на "България сутрин".

По думите на Хлебарова Плевнелиев все пак се е вслушал в съветите на експерти и определено има развитие.

"Ако толкова много я харесва, нека я целува на закрити врати. Нямам против да се целуват по летищата, но все пак постоянно трябва да си спомняш кой си и да се съобразяваш. Президентът е този, който може да се ползва от нейната слава, а не обратното", категорична е Милена Хлебарова.

Мнението на PR експерта Ива Екимова е, че обществото се интересува от личния живот на известните само тогава, когато има нещо тайно и непоказано публично.

"Когато отношенията на две личности са тайна, винаги е интересно за хората, но когато и двамата излязат и кажат всичко точно и ясно - интересът стихва", обясни Екимова пред Bulgaria ON AIR.

Тя уточни, че все пак харесва двойката, защото двамата са доста хармонични.

"Всеки може да си се целува където и с когото си поиска. Ще излязат още няколко снимки, ще се обсъдят и скоро всичко ще стихне", завърши Екимова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато си държавник има протокол и в личния живот. АКо нещ щеш - да не си ставал президент. ЕДин президент со остава такъв завинаги, той не може да ходи където си ще без охрана, защото вече е символ на нацията и може да го гръмнат. Станеш ли президент - нямаш личен живот.
105
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скап.ани папараци, дебнат ги като хиени навсякъде, а после всичко било на показ... Какво, трябва ли да пазят отношенията си в тайна? Стига сте се бъркали в личния живот на хората! Какво като е бил президент, да не е тръгнал гол по улиците или да се е напил като *** в някоя кръчма? Нека си се обичат, целуват, прегръщат - това е най-нормалното нещо на света. Ако някой вижда нещо нередно в това, много жалко за него... :)
104
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Десито, освен да си е сложила ***,та да я хареса Бийн, друг начин няма
103
2
 
0
 
! Отговори
аз преди 6 години
До Анонименне баджанаци а ортаците
102
9
 
7
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 6 години
Плевнелиев се изложи и за мене е вече провален като политик.Всичко може, но да се хванеш със синоптичка...това е дъното на падението.
101
7
 
15
 
! Отговори
Румен преди 6 години
ха ха ха счупихте се да ги дебнете ,докато ги хванете един до друг !а,сега "били на показ"що са на показ,ами не ги показвайте!защо ги показвате?ходете им светете под юргана!ха ха ха
100
4
 
3
 
! Отговори
Ivanko преди 6 години
Mariikite na dnesa tochat ligite...
99
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко могат да паднат медиите, че да се занимават с такива новини. Ами ако вместо милувки някой беше снимал двойката в момент на скандал ? Не ми се мисли каква помия и кава омраза щеше да се излее от жълтите медии !
98
8
 
12
 
! Отговори
Хм преди 6 години
И две синоптички да хване под ръка-все тая,за мъж няма да мине.След петте години на Дондуков кой ще му повярва,че не е *****?
97
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки има право на личен живот...и Президента също.Обичат ли се д асе целуват...на кой какво му пречи това.Да се крият постоянно ли..Хлебарова май съжалява че не е на мястото на Банова...
96
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Президент и синоптичка!" хахаха това нещо като морско свинче- нито е морско, нито е свинче...
95
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайде, подхванахте го и Плевнелиев.Преди да го обявят- защо не го обявяват?Обявиха го- всички се напреварваха да го отразят.Сега- защо пък толкова демонстрират?Ако спрат да го демонстрират, ще има- май има разрив във връзката- президента и Банова се държат дистанцирано.
94
4
 
6
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Я прочетете пак първия ред: Политиците тръбва да бъдат по обРани...Кога са обрали Плевнелиев? Такава информация не е имало , или тепърва предстои да бъде обран от Деси Банова.Кола за 150 000 ....
93
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато една "любов" се демонстрира прекалено, то има нещо фалшиво в нея.
92
8
 
16
 
! Отговори
Arsenal преди 6 години
И двамата са си лика прилика.Тя му търси парите,той да си върне поне мъничко падналия до под нулата имидж.
91
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има доста третополови, които се женят, за да си мислят другите, че са нормални.Иначе нещата са си по симитлийски тертип.
90
6
 
5
 
! Отговори
пенко преди 6 години
" ОРИНТОЛОЗИТЕ" ЗНАЯТ: КОЛКО ВРЕМЕ ЕДНА " СИ -НЯ- ПТИЧ -КА " СТОИ НА МАЛКА КЛОНКА... КЛОНЧЕ И ОТЛИТАТ !!!! ХИЛИПЛЕВЧО МОЖЕШЕ ДА ИМА /ВЕЧЕ/ ПАМЕТНИК ...АКО ГО БЕШЕ НАЛЕТЯЛА ИСТИСКА МАКЕДОНКА !!!
89
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
вживяха се в фейк пасквила и не моеш ги запре , договорката сигурно е имидж срещу кинти или кинти за имидж
88
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами на показ е, щото го готвят за премиер (смях голям!) и му правят PR в момента, така, малко по американски маниер.
87
8
 
39
 
! Отговори
Shark преди 6 години
И защо е на показ, кой прави така че да е на показ и ни занимава с личния живот на хората, нещо което не ни интересува. А, кой?? Вие, медиите и журналетата и наглите папараци, на които плащате да нахлуват в личния живот на хората. Ако не са медиите да раздухат тези глупости никой няма дори да чуе че Роско ходи с Деси Банова. А и защо ни е да го знаем, кой с когото иска да ходи, не правят престъпление, нито нарушават протокол или брачни обети. Свободни хора са и ще правят каквото искат.