Новият зам.-шеф на НС: Различията да не ни превръщат във врагове

Емил Христов бил изненадан от избора на съпартийците си
4
Новият зам.-шеф на НС: Различията да не ни превръщат във врагове
Емил Христов. Снимка: БТА

Новият зам.-шеф на парламента Емил Христов бил изненадан, че изборът на съпартийците му от ГЕРБ се спрял на него, но пък като военен бил свикнал, когато получи задача да я изпълнява.

Той зае поста днес, след като в петък Димитър Главчев хвърли оставка и Цвета Караянчева, дотогава зам.-шеф, седна в председателския стол.

Още по темата

Според него Цвета Караянчева ще се справи добре със задачите си, а пък оставката на Главчев била нещо доста неприятно и всички в ПГ на ГЕРБ си го преживявали.

Въпреки това напрежение в групата нямало и депутатите от мнозинството гледали с увереност в бъдещето.

Христов смята, че той е бил избран за зам.-председател на Народното събрание заради опита, който натрупал като шеф на местния парламент в Стара Загора.

"Един председател на Общински съвет също минава през различни предизвикателства, а ние в Стара Загора доказахме, че различията не трябва да ни превръщат във врагове, показахме как политическите опоненти могат заедно да работят за развитието на един град", коментира той.

Христов допълни, че е получил новия си пост след предварително обсъждане не само от депутатите от ГЕРБ, но и с тези от Обединени патриоти, които са част от мнозинството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
0
 
! Отговори
Скръб преди 6 години
Кутета,пак налазиха!Хайде малко почивка ,бе джанъм!
3
3
 
8
 
! Отговори
смЕх преди 6 години
Поредния послушко получава заповед и изпълнява това дупетатите не бЕха ли независими и нещо не взимаха ли решенията по собствена воля и убеждение.
2
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха, пл-ужекът даже се изненадал...
1
3
 
12
 
! Отговори
124 преди 6 години
Познат ни е -фатмашко ниво!НС-нищо съществено!