С викове "Бойко, Бойко" посрещнаха Борисов в Струмица

Срещата на двете правителства - доказателство за развитие на отношенията
117

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

С викове "Бойко, Бойко" бяха посрещнати българският премиер Бойко Борисов и македонският Зоран Заев в Струмица, предаде "24 часа".

Пред дома на армията, където се провежда съвместното заседание на двете правителства, се бяха събрали стотина местни, които аплодираха двамата премиери.

Още по темата
Преди да влязат за съвместното заседание Борисов и Заев поднесоха венци на паметника на загиналия в авиокатастрофа македонски президент Борис Трайковски.

България държи изключително много на осъществяването на коридор номер 8, каза Борисов в началото на съвместното правителствено заседание.

След споразумението, което подписахме на 1 август, се радвам, че с министрите си днес сядаме на една маса. За мен темата Балкани е приоритет и днешната среща е доказателство за развитието на отношенията ни, посочи още той.

Темите, които двата кабинета обсъждат, са свързани с българската подкрепа за европейската интеграция на страните от Западните Балкани, развитието на инфраструктурата и подобряването на свързаността – транспортна, дигитална, телекомуникационна, конкретни проекти за сътрудничество в областта на отбраната, туризма, кадастъра, сътрудничеството при бедствия.

Посещението на българска делегация в Македония започна със среща на четири очи между министър-председателите Бойко Борисов и Зоран Заев във Водочкия манастир, който премиерът Заев определя като едно от най-красивите места на родния му град Струмица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
3
 
2
 
! Отговори
бай Петко преди 6 години
И когато се събудят, чаршафа на топка и двата пръста в контакта ... !
30
5
 
13
 
! Отговори
Файдо Пръдлевски преди 6 години
Е па нали сите македонци се писаа "juzni srbe". А сега ни станаа приятели. Ееее келепир голем с европата.
29
7
 
11
 
! Отговори
Осман преди 6 години
С годините този човек наистина заприлича на Живков. Поне в лице. Наистина в снимка номер 8 е като Живков, само по едър и дебел. И аз ще викам "Тайпи, Тайпи" ако Ердоган ни дойде на гости в България.
28
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тодор Живков е жив. Преродил се е в образа на разтривача на неговите уши - генералът на кофо-помпите, докторът на всички видове науки - Бойко Борисов.
27
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
...А ПЪК ПРЕД бтв какво каза Заев,Самоил бил син Божи??Моля?? Като не може македонско ама не бива българско тъ.ията Самоилово царство,поповете им и те терикати-Българско-Македонска ЕГзархия била създадена през 1870 година!!МОЛЯ??БМОРК било ЗАБЕЛЕЖЕТЕ БЪЛГАРСКО-МАКЕДОНСКО-ОДРИНСКИ РЕВОЛЮЦИОННИ КОМИТЕТИ!!МОЛЯ??Така ли мислят да променят измислената си история,НИТО ТОЧКА,НИТО БУКВА,НИТО РЕД КОМПРОМИС НЕ ТРЯБВА ДА ИМА ОТ НАС!Иначе шамари ЗА Управляващите и Жаблянов ще ви разкатае, и с право!
26
30
 
10
 
! Отговори
Тенко преди 6 години
Какво ви е виновен Борисов всеки път на всеки неуспешен празняр? Много сте смотани такива! Като не можете да се оправите сами в живота, почвате други да обвинявате. Айде натискайте минусите да сте постигнали и вие една цел е живота си.
25
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До другаря който ми е сложил минус на коментара за ШекеринСКОВА-ами истина е другарю-баба и Шекеринова казвала че са добри българи а па внучката и че всички борили се със сръбския окупатор са български вампири може би под влияние на майка си която е сръбкиня и на съпруга си който е сърбин,аз на такива хамелеони и лицемери вяра нямам!Заев също шикалкави,по черногорската телевизия точно така каза"няма да пишем български фашистки окупатор а само фашистки"ТАКА МОЖЕ ДА ГОВОРИ САМО ЮЖЕН СЪРБИН!
24
18
 
11
 
! Отговори
Ърнест преди 6 години
На който не му харесва да ходи да си вика Нинова или който и да било там друг! Има си централи на партии, ходете там да си викате, като не сте доволни, като няма какво да кажат чорбичките и псуват и обиждат ***.
23
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като гледам снимките, абе, като че ли бай Тошо (Тато) го е правИл.
22
7
 
25
 
! Отговори
До анонимен 17 преди 6 години
Бай Тошо може и да е предложил да станем съветска република, но не станахме. Тоест, ако подобен отказ от суверенитет е престъпление, то Живков е имал престъпно намерение.Какво да кажем за всички наши политици които с консенсус ни направиха последна дупка в ЕС? По същия критерии, те са престъпници.За златния резерв, ряпа да ядеш! Просто такъв факт няма. Има друг факт. България от 1997г. до днес, в резултат на престъпно политическо решение, се самолиши от емитиране на собствената си валута.
21
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"С викове "Бойко, Бойко" посрещнаха Борисов в Струмица"---Те и в СИМИТЛИ така ще го посрещнат. -:)
20
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гледам и другарката Шекеринска е там и тя една усмихната а между другото на ШекеринСКА баба и била ШекеринОВА и писала едни прочуствени писма до неговоТО величество царот на обединената България за съпругОТ и който бил добър българин и дрън,дрън,ама внучката и Шекеринска наричаше Тодор Александров и Иван Михайлов вампири ТА КОГА СА БИЛИ ЧЕСТНИ??Защо да им вярваме?Ами Заев "добронамерения""нема да пишеме български фашисти,ще пишеме фашисти,нема цар македонски ама Самоилово царство"БЕГАЙ ОТ ТУКА!
19
1
 
12
 
! Отговори
идваме преди 6 години
Бойк0 у геRбар
18
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той Борисов да внимава АМА МНОГО ДА ВНИМАВА да не излезе накрая по-голям национален предател и от комунистите денационализатори,стига с това тиквенско лензене пред македонистите,всички тия по снимките са все деца и внуци на антибългари защото ако бяха държали на българското сега да са в България или мъртви,или обикновени овчари!Много ни "заобичаха"изведнъж ОТВОРЕТЕ СИ УШИТЕ И ОЧИТЕ И СЛУШАЙТЕ ВНИМАТЕЛНО КАКВО ГОВОРЯТ,нищо НЕ СЕ Е променило само ХИТРУВАТ!Да видим дали наистина сме .... ние!
17
24
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На путинските гейове ще припомня, че районът на Струмица е с най-българско население и им личи и по говора. И не се отчайвайте, вие ще му го върнете като пристигне Путин и се дерете с цяло гърло. Но да знаете, Путин няма да се ожени за никой от вас!
16
18
 
11
 
! Отговори
До Анонимен 14 преди 6 години
"...това което Бай Тошо правеше за държавата, Бойко прави за себе си."-----------------------------------------Вероятно имаш предвид това, че правешкия тарикат заложи златния резерв на България в СССР и че предложим да им станем задунайска губерния!
15
7
 
29
 
! Отговори
жив Индианец преди 6 години
А като го чухме какво говори го изпратихме с - Гойко, Гойко...
14
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Б.Б с обръщение кам Меркел. Хващай бързо някоя партия и прави коалиция. Меркел WAS? Не не нас!
13
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8Той Бойко на много снимки изглежда като Бай Тошо и мнозина го сравняват с него.Обаче, това което Бай Тошо правеше за държавата, Бойко прави за себе си. Те тая малка разлика ще изкопае пропастта която ще ги дели в историята.
12
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Е нали ВЕЧЕ само в Северна Корея имало култ към личността?На времето така скандирахме по Тато, караха ни на манифестации. Аз тогава бях ученик и си спомням...Глупостjа е безкрайна...и вечна за сcжаление. И нищо не може да промени това, колкото и да се напъвате.)))