С викове "Бойко, Бойко" посрещнаха Борисов в Струмица

Срещата на двете правителства - доказателство за развитие на отношенията
117

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

С викове "Бойко, Бойко" бяха посрещнати българският премиер Бойко Борисов и македонският Зоран Заев в Струмица, предаде "24 часа".

Пред дома на армията, където се провежда съвместното заседание на двете правителства, се бяха събрали стотина местни, които аплодираха двамата премиери.

Още по темата
Преди да влязат за съвместното заседание Борисов и Заев поднесоха венци на паметника на загиналия в авиокатастрофа македонски президент Борис Трайковски.

България държи изключително много на осъществяването на коридор номер 8, каза Борисов в началото на съвместното правителствено заседание.

След споразумението, което подписахме на 1 август, се радвам, че с министрите си днес сядаме на една маса. За мен темата Балкани е приоритет и днешната среща е доказателство за развитието на отношенията ни, посочи още той.

Темите, които двата кабинета обсъждат, са свързани с българската подкрепа за европейската интеграция на страните от Западните Балкани, развитието на инфраструктурата и подобряването на свързаността – транспортна, дигитална, телекомуникационна, конкретни проекти за сътрудничество в областта на отбраната, туризма, кадастъра, сътрудничеството при бедствия.

Посещението на българска делегация в Македония започна със среща на четири очи между министър-председателите Бойко Борисов и Зоран Заев във Водочкия манастир, който премиерът Заев определя като едно от най-красивите места на родния му град Струмица.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


117
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
9
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ не ги ли е срам вече с тези режисирани медийни постановки,целящи да покажат на природонаселението колко велик е Бойко.А всъщност един селски тарикат с беден речник, страхливец и полуграмотник със съмнително образование.За обноски пък въобще да не говорим.
10
14
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пак са карали автобуси с герберасти, натоварени от Зала Мутреец в София,които плащаме всички ние - българските данъкоплатци.
9
6
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз нещо не видях много местни посрещачи. На снимките такива не се виждат, вижда се кохортата от пазванти, може би надхвърлят 50 калпака.Иначе снимката със спирката, счупеното стъкло... типично родна картинка, показва същата мизерия. Македонците се задушават от албанците, ние от индийците, въобще нещата вървят по план.
8
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимка 8 Бойко изглежда досущ като бай Тошо
7
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На снимките не се вижда ни еди местен да се радва.
6
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
бойко та бойко, тия от Струмица явно го карат на мускули!
5
4
 
18
 
! Отговори
Събрали се стотина преди 6 години
местни...Кеф!
4
13
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Постещане ала Тодор Живков, с хляб и сол не са ли го посрещнали, както навремето бай Тодор!? Мутрафона постоянно ни излага, ако може макетата да си го приберат най-добре ще е.
3
12
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно и от другата страна на границата са същите *** като нас, които под строй се включват в култа към поредния тщеславен ***, дошъл на власт.
2
11
 
46
 
! Отговори
Боко Тиквата преди 6 години
Настръхна ми косата от кеф при тези викове.
1
16
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оле Боже, подаряваме ви го, приберете си го барабар с цялото му правителство и не ни го върщайте!