"Воля" с воля за още бойкот: Депутатът с дебилите – аут!

Марешки отрече да е крепял кворума на парламента
24 ное 2017 10:15,
29

"Воля" ще продъли да бойкотира действията на парламента, обяви лидерът й Веселин Марешки. Причината е, че соцдепутатът Иво Христов не напуска Народното събрание след като нарече 80% от българите "дебили". Марешки отрече коментарите, че преди да напусне с депутатите си пленарната зала, "Воля" е осигурявали кворума. Според него това е фалшива новина.

"Бойкотираме присъствието на проф. Иво Христов от БСП в парламента. Той трябва да подаде оставката си поради своите непремерени изказвания – че 80% от българите са дебили и омаловажаването на ролята на българския народ в спасяването на евреите. Оставката му е неизбежна", категоричен бе Марешки пред репортера на Bulgaria ON AIR Мария Папазова.

Още по темата

И поясни, че при важните гласувания, като Бюджет 2018, те ще бъдат в залата, но при по-малко важните - ще отсъстват, ако проф, Христов е там. Депутатът припомни, че Антон Тодоров от ГЕРБ направи първите неприлични изказвания, след които подаде оставката си.

"Тогава поискахме оставката му и БСП ни аплодираха. А сега, когато казваме същото нещо за техен депутат, се опитват да потулят случилото се. БСП показа отново двойния си стандарт. Ако аз бях казал нещо подобно, щяха да ми искат оставката от сутрин до вечер. Ние отново сме единствените, които носят обществената съвест", заяви Марешки.

Марешки коментира и българския пазар на горива. Той отбеляза, че не иска да бъде участник в този бизнес, но го правел против волята си, тъй като все някой трябвало да се бори с картела в бранша.

"Контрабанда и кражба от българския народ – това се случва в българския пазар на горива. Готов съм публично в ефир да измерим данъчните си декларации с Валентин Златев. Аз със сигурност ще победя. Господин Златев е високоплатен представител на чужда компания – нормално е да защитава техния интерес", подчерта той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лошо е когато ти кажат истината, тя боли, а ти лично Марешки си кръгъл ***. Едно изречение неможеш да формулираш като те слушам в парламента
20
2
 
9
 
! Отговори
ВОЛЕН преди 6 години
ЧОВЕКЪТ им каза ИСТИНАТА пък волния Марешки са ОБИДИ. Явно СЪ е УПОЗНАЛ
19
1
 
5
 
! Отговори
Шушана преди 6 години
Аптекарю, знаеш, че трите прасенца ще те разкостят и ще ти лапнат бизнеса. Не вярвах, че толкова изпостинял народ се е излъгал да те вкара в парламента. Ти вместо да си оправиш бакийте, още повече се набарбальока с омертата, с която се сдружи. Сега очаквай фалит и затвор, защото тея тримцата не прощават никому (ББ, ДП и СЦ) ай чИститУ
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
в последните години винаги казвам ,че от 100 ч само един става останалото е *** в тежест на хората
17
0
 
0
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Ех гражданска квота...ех кеф ! Че Иво не е точно мъжко ими- е ясно ,но ПРОФЕСОР е ИМЕ за хиляди / повече от войниците ни / ! И ВСЕ ПАК ЧОВЕКОТ НЕ Е ВИНОВЕН ! ОН Е КАЗАЛ , ЧЕ СМЕ ДЕБЕЛИ И НЕ МОЕМ ДА СЕ "ПОМПАМЕ" ,... А НЕКОИ РЕШИЯ ДА ...МУФТАТ !!! МладИ деца -да муфтиш означава : ДА ГЕПИШ НЕЧЕСТНО !!! Та Иво си е ---СЕРОПРОФ , НО ОНЕЯ СА--- СЕРОПРОФИ !!! ИМАШЕ ЕДИН ДРУГ ХИБРИД МЕЖДУ ФАЗАН И ПАУН И БЕШЕ СЛЕЖ. МИН .ПРЕД.--- КУРСТАНЦИОНАЛИСТ СЕРОПРОФ !!!
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
волята на тиквун !
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нещо да кажеш за тоя който нарече българския народ -*** и лош матрял ?? А магарешки щото най много *** тези които са се познали !
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Маргарешки преди да съдиш другите я поогледай себе си !Виж си поне лицето-лце на професионален б н дит !
13
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Обидил се е, който се е разпознал! Аз след обвиняеми не заставам. Да си изчисти името поне, защото дебилството може и да е вродено!
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 1 Не че защитавам тоя Марешки, но на въпроса Сашо Диков, как печелиш от тия ниски цени? Печалбата на литър ти е една стотинка? И Марешки: Ми като имаш 50 милиона литра на месец, това са 500 хиляди печалба.
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 5А и защо всички наблягат на 80-те % и тяхното тълкуване (обикновено коментиращите слагат себе си в другия процент) и удобно забравят за същинската част от изказването относно ролята на червената армия за спасяването на българските евреи...
10
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МАГАРЕШКИ НЕ КУПУВАМ ОТ ТВОЯТА АПТЕКА, ДОРИ С РИСК ДА УМРА, АКО НЯМА ДРУГА АПТЕКА ЗАРАДИ БРУТАЛНАТА РЕКЛАМА НА ПАРТИЯТА ТИ НА ГЪРБА НА КАСОВИТЕ БЕЛЕЖКИ...АКО ТО ТЕ УСПОКОЯВА-ВСИЧКИ СТЕ МАСКАРИ И ХРИСТОВ Е ПРАВ.
9
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали са се махнали.Какво правят в НС тогава ?Ппавят се на интересни.
8
1
 
22
 
! Отговори
Магарешки преди 6 години
Цецко ми каза така да правя.
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
цената на горивата ти не струва
6
0
 
20
 
! Отговори
лице мери преди 6 години
Да,обаче сутрин се регистрират за присъствие и после излизат на кафе.Защо ли?За да не им режат заплатките.По-истински е,ако въобще се махнат,докато..
5
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Марешки, ама вие двамата с Иво Христов сте си ***. Това че не си се изтървал с такива думи, не те прави по-различен от него. Та те физиономиите ви са сходни. ***.
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
видяла мравката че подковават коня и тя си вдигнала крака. Ок Христов ще я подаде оставката ами ще искат ли тогава оставките на тея от ОП дето обиждаха ДПСарите. По смешен политик от тоя клоуун няма даже и едно изказване не може да направи като хората, така че г-н Магарешки да си трае и да си седи на хранилката от Герб и да продължава да си върши почти нищожната работа в парламента а тя е или кворум или патерица на управляващите
3
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Първо Магарешки да иска оставката на Делян Добрев и да не се захваща,какво е рекъл професора,зашото е прав. Да не би да се чувста обиден и той е в този кюп.
2
3
 
33
 
! Отговори
МАГАРЕШКИ преди 6 години
е пример, че професор ХРИСТОВ е 100% прав