Цветанов: Членството в ГЕРБ – не задължение, а отговорност!

ГЕРБ дава шанс на младите за развитие, посочи зам.-председателят на партията
26 ное 2017 14:32,
78
Цветанов: Членството в ГЕРБ – не задължение, а отговорност!
Снимка: архив Bulphoto

Членството в ГЕРБ не е привилегия, а отговорност, заяви Цветан Цветанов, председател на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията.

"Днес членовете ни са 93 506, което означава, че за последните 3 години сме увеличили членовете си с 10 хиляди. Това означава, че се движим в правилната посока", посочи Цветанов на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание, предаде "Фокус".

Още по темата

"ГЕРБ е партията, която дава възможност на младите да имат равен шанс за развитие. Най-младият евродепутат Андрей Новаков и най-младият депутат Георг Георгиев бяха от ГЕРБ", посочи Цветан Цветанов. Той подчерта, че за последните три години младежката секция на ГЕРБ се е увеличила с над 2000 нови членове.

"В Старейшини ГЕРБ има може би най-много академици и професори с необходимия житейски опит, който ни дава предимство пред всички останали", коментира зам.-председателят на ГЕРБ.

"Когато една партия има над 93 хил. членове всеки трябва да носи отговорност за действията си. Всеки може да допринесе, както за авторитета, така и за лошия авторитет на една партия", каза още той.

Цветан Цветанов заяви готовност на партията да спечели общинския пост в Кърджали през 2019 г.

"5 500 000 българи живеят в общини, управлявани от ГЕРБ. В останалите са 2 милиона", отчете той.

Според Цветанов опозицията иска да дискредитира страната ни, за да търси странна легитимация и да представи нещата в различен план.

„Важно е да знаем, че ние няма да направим отклонение от политиката, свързана със Силна и обединена Европа“, подчерта Цветан Цветанов.

Той поясни, че е провел разговор със заместник-председателя на ЕНП Дара Мърфи за основните акценти за предстоящата европейска кампания.

„Защо не София да бъде център на стартиране на Европейската кампания“, каза Цветанов. Според него така ще се даде силният глас на България за силна и обединена Европа и подготовката на европейските избори през май месец 2019 г.

„Благодаря на г-н Борисов за неговата всеотдайност, за това че има истински диалог между всички представители на различните власти. Искам да благодаря за тази свобода, която той дава на парламентарната група. Когато се взимат важните решения, ние просто водим диалог, но силата за взимането на решенията е дадено на парламентарната група, за да може да има разделение на властите“, посочи Цветан Цветанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
28
 
! Отговори
чичо Гошо преди 6 години
Краденето в ГЕРБ задължение,а не отговорност!
46
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Напоследък членството в ГЕРБ се приема като критерий за ниско качество човек. Напопследък - от около десетилетие.
45
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя па на гъл физкултурник до кога ще бълва кухи заучени фрази .
44
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе осъзнайте се най после все пак това е човекът с правилната тик... опа-ГЛАВА ! За това му вервайте !
43
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Прав е, членството в ГЕРБ не е никакво задължение. Ние, дето не сме членове и привърженици на партията им ги издържаме с партийни субсидии. Членовете на ГЕРБ такива задължения нямат, те имат само привилегии.
42
0
 
18
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Я съм един напълно безотговорен чиляк!
41
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нормалният българин има едва едно жилище, и НАП гледа да му го вземе, а ей тоя борсук има 6 броя и никой не се интересува с какви пари...
40
1
 
31
 
! Отговори
Мистър 80% преди 6 години
Господин Цветанов е абсолвент от престижното училище за бавноразвиващи се. Жалко, че след това няма да може да лежи в затвора поради умствените си недостатъци.
39
1
 
24
 
! Отговори
преди 6 години
Цветан Цветанов е минeтчия.
38
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цветанов, ти защо не си в затвора?!
37
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ким Чен Ун направо да идва тука и да изкара един курс как се управлява.
36
1
 
31
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
Ми увеличили сте се. Дори и най-простия българин вече знае, че ако е член на водеща партия, ще удари джакпота. Е стига да не го е срам де. Мен би ме било срам да съм ви член. Така че, ходи се скрий някъде, а ако си мъжкар - направо се гръмни. Много достойно ще постъпиш и ще обереш искрени овации...
35
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТЕОДОРА ЛЕОНИДОВА НЕ Е ЛИ ДЕЛЕГАТ НА ТОЗИ КОНГРЕС? ДА РАЗКАЖЕ НА ФОРУМА ЗА ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ ОТ ВЕЛИКИЯ ВОЖД.
34
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Честно, като им гледах на Суджуците тетрото, патоса с който се 'фърляха да се правят на антикомунисти, да коленичат и целуват меката вувузелка на Падишаха се питах, няма ли поне един с обективна оценка за това което става в страната, с чувство за достойнство поне? Наистина са дупликат на БКП, разлика няма. И не разбират ли, че *** е на финала, че разпада на държавността, здравеопазването, образованието и ниския стандарт е плод на цялата им политика? За дребни стотинки ли се продават?
33
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
93506 ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ + техните балдъзи, шуро-баджанаци, любовници, стринки, леле, чичовци и учинайкиЗА ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ МЯСТО ОКОЛО ДЪРЖАВНАТА ЯСЛА
32
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво унижение е да гледаш толкова зомбита на едно място в пристъп на пълно замъгление на ума! В кой век сме? Къде сме? Божеее!!!!
31
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Членството в ГЕРБ-индулгенция за незаконно забогатяване.
30
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе, то и онзи с мустачките имаше много последователи с вдигнати ръчички, ама стигнаха до Нюрнберг!
29
0
 
37
 
! Отговори
проктолог преди 6 години
Другаря Цветанов: Членството в ГЕРБ е отговорност - трябва да притежаваш най-малко 6 апартамента или 4 тона суджук!
28
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква интелигентна физиономия,какъв мъдър поглед,какво плавно течение на дълбоката му мисъл.Ха,ха,ха!!!Българи,на това ли му викате елит?От това ли очаквате благоденствие и просперитет?На това ли вярвате?