Ердоган към Борисов: Лидерството ви е гарант за отношенията ни

Двамата са говорели и за енергийна независимост на региона
26 ное 2017 20:56, Анисия Иванова
86
Ердоган към Борисов: Лидерството ви е гарант за отношенията ни
Архив: Булфото

Премиерът Бойко Борисов проведе телефонен разговор с президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган, съобщи пресслужбата на правителството.

Двамата са дали висока оценка на развитието на отношенията между България и Турция и сътрудничеството в рамките на НАТО, както и за запазване на сигурността и спокойствието по външните граници на Европейския съюз.

Коментиран е бил ходът на изграждането на интерконекторните връзки на България с Турция и Гърция, които да гарантират енергийна независимост на страната ни. Разговорът по тези теми ще бъде продължен при предстоящото посещение на министъра по европейските въпроси на Турция Йомер Челик.

Президентът Ердоган е посочил, че утрешната визита в България на министъра на храните, земеделието и животновъдството Ахмет Ешреф Факъбаба за участие в българо-турски агрофорум ще спомогне за стимулиране на отношенията в сектора на земеделието и животновъдството, както и на селскостопанската наука.

Ердоган е поздравил Борисов за преизбирането му начело на партия ГЕРБ и е посочил, че неговото лидерство е гаранция за добрите отношения между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
3
 
15
 
! Отговори
До 40 преди 6 години
Чичо, ти имаш ли представа колко завода в Европа и САЩ продават на участниците в конфликта в Сирия? Не само патрони, хората продават оръжия, не само караници, а такива с които се изтребва селище!Турция също продава бай се уей, да не говорим за Щатите и Русия. Та какво сме виновни ние като народ? И още нещо, вие като сте със хубава карма защо сте със криви кратуни?
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бонобо сред човеците сме и изчезваме.
42
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като пиша за кроманьонците не се шегувам.14% от генома ни е кроманьонски.За разлика от плиткомозъчните, но успешни неандерталци, ние сме миролюбиви.Трябва да ни обявят за човешко богатство.
41
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце, кроманьонец съм, тире, изчезнал вид и ти си същият, само дето още не го знаеш.На всичките тези другаре внуците също са изчезнал вид, асимилиран нейде по света, само дето и те не го знаят.Честно казано в ръцете на Създателя сме, дано той да е милостив!
40
7
 
6
 
! Отговори
CHALGARIN DUDAEV преди 6 години
KORIDORA OT TYRCIA DO ALBANIA VARVI USPESHNO.
39
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40Ти като говориш за българите, да беше казал ти какъв си. Подразбира се турчин. И като такъв, по-добре критикувай Турция а не нашите военни заводи, ние тях си ги критикуваме. Я по-добре кажи преди да стане най-праведен антитерорист Ердоган на кого помагаше, чии нефт купуваше. Турция заедно с СА и Катар са основните подпалвачи на войната в Сирия.
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А-нал-ните приятелчета.
37
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От данъците от патроните за Сирия си храните и учите децата.В нормална цивилизована държава за подобен скандал щяха да "хвърчат държавни глави" при положение, че става дума за държавни заводи.Ама хич, не сте безгрешни българите-безгръбначни сте, кръстите се в името на десетте Божии заповеди, след което ги нарушавате.И сте грешни в най-големия грях-не обичате, дори себе си.Американцоте поне обичат себе си.Клатете силикони, те ще вържат таратанци.
36
1
 
6
 
! Отговори
До 25 преди 6 години
Пироните за които разказваш са изковани там някъде около мястото на разпъването.
35
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Радвате ме протурцитев тоя сайт какви сте пумпали.Преди колко месеца като руснаците имаха желание да пробват малко ракети по Турция ,писахте ,че САЩ са ви братя а европейците-гръбнак.Сега се целунаха Вова и Ердо и Сащ станаха *** а ЕС-меки китки.Колкото и да вие тъжничко приемете реалноста.Нито една от великите сили няма интерес Ердоган да прави империя.Просто няма да могат да го контролират.И САЩ няма да стоят пасивни,нито руснаците.Вече виждате драмата с кюрдите или Гюлен.
34
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 Айде пак с врачките ...
33
5
 
16
 
! Отговори
До 25 вярващият преди 6 години
Само да те питам със какво българският народ е виновен за патроните за Сирия? Да не ги правим в всяко домакинство с цел да пораждат кръв след това? Какво лошо сме направили ние на света чукунду р с чукунду ра?Ние сме една истрадала нация, която се оставя на шепа селски тарикати да си разиграва коня
32
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Има една притча за Касандра, която предупреждавала троянците, че градът им ще падне, ама не и повервали.Толкова сме без *** и без мозък, че е очебийно.Не само е очебийно, но е полезно поне за четири държави тук да стане мазило.Бог да пази България!
31
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Амиии....прав е султанът, което си е право си е право. Ако не е ББ падишахът може да ни съсипе само за месец два както стори с Гърция.
30
11
 
10
 
! Отговори
Влади преди 6 години
Деца, не се цепете непотготвени, щото хабер нямате от нещата. Не, че на Бойко му е кеф, да се мазни на султана, ама такова е положението. Другия вариант е, всички да ходим войници на турската граница. Аз ще ида, но Вие, меки дупенца, пред копмпа няма да отидете, щото сте чики ойци, падащи си по мъже!
29
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган е праволинеен мусюлманин.Той е заявил претенциите си към наши сънародници и територии.Той е бивш футболист и тактиките му са спортни.В момента финтира Борисов подлъгвайки го и най-вероятно има замислена тактика и стратегия, която ме е страх, че включва един конкретен ресурс, с който Ердоган разполага.ББ разчита на ресурса на МВР, но МВР не е това, което беше, а доблестните му стари другари отдавна са трайно заселили се в други държави.
28
9
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ердоган към Борисов: Лидерството ви е гарант че скоро ще ви налазим.Нямаме армия, нямаме икономика, нямаме образование и медицина.За сметка на това имаме горди евроатлантици бъркащи си по дупките, мигранти които трябва да ги гледаме като писани яйца, и безценните гей паради. Бах мама му колко хубава била демокрацията ама като няма кой да ни отвори очите добре че бяха ГЕРБ. Само съвсем малко ако бяхме нормална държава, 98% от парламентарната група на ГЕРБ трябваше да са в затвора.
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Виж тиВече имат граница с Турция
26
7
 
15
 
! Отговори
Виж ти преди 6 години
До Без Каменна РиксаДа, без Русия не можем да затворим никакъв път и тук вече Боко се проявява като истинска тиква. Защото метаните към султана за сега действат, но това няма да е вечно.Русия, както винаги в новата си история ние стигаме до нея. И както изглежда за пореден път няма да стигнем до нея по лесния и нормален начин, а след като ни го вкарат до половината.
25
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снимката е пред саниран от ГЕРБ блок.