Подкрепа от ЕНП: Социализмът не работи, ГЕРБ може да успее!

Зам.-председателят на ЕНП с надежда за европредседателството
26 ное 2017 13:00,
52
Подкрепа от ЕНП: Социализмът не работи, ГЕРБ може да успее!
Снимка: архив Bulphoto

Социализмът в България не работи - може да успее провежданата от ГЕРБ политика в интерес на хората. Това каза заместник-председателят на ЕНП Дара Мърфи по време на Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на ГЕРБ, което се провежда днес.

"Като ви приветствам от името на ЕНП, от цялото наше европейско семейство, искам да кажа, че за мен е огромна чест и удоволствие да работя с вас, да се срещам с вас, да обсъждаме регионални, национални и европейски въпроси, с които всички ние се сблъскваме. Бих искал да използвам тази възможност да поздравя г-н Бойко Борисов от името на нашия председател Жозеф Дол като един от най-важните членове на нашата партия и като министър-председател на България и да го поздравя с изборния успех“, поясни Мърфи, съобщи "Фокус".

Той изрази надежда, че председателството на ЕС, което ще бъде поверено на България от януари до юли 2018 г., ще помогне на Евроа да се изправи пред предизвикателствата във всички отделни държави.

Зам.-председателят на ЕНП изрази радостта си, че председателството на ЕС ще бъде в ръцете на Бойко Борисов, който по думите му е човек, подкрепящ важните европейски ценности, като разбирателството, сътрудничеството и стремежът за съвместна работа.

„За съжаление сте свидетели в България за това, че социализмът не работи, че там, където той се проваля - може да успее политика, която се провежда от ГЕРБ с ясна работа с предизвикателствата в интерес на хората. Ние сме свидетели, как в България по време на управлението на ГЕРБ ситуацията се подобрява и в икономиката, и в банковия сектор и във външния сектор“, допълни Мърфи и отечете, че политиката на ГЕРБ е в съзвучие на ЕНП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С други думи: ние поддържаме марионетното престъпно правителство...
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв социализъм бе? Егати оправданието за съществуването на тия цветенца! Абе...... с тази елементарна пропаганда, съвсем ни взеха за мезе!!! То бива да ни смятат за "..б.ил.и", ама пак чак толкова!!!
43
1
 
5
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
До: номер 44За сведение на посрещачите, Дара Мърфи е мъж.Но, то както се изрази Burzum, те както всички са минали под дъгата, може и да е бил жена, човек лесно може да се обърка...
42
1
 
9
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Хм... А в Швеция социализмът си работи с пълна сила и хората се радват на висок стандарт.Много по-висок от нашия. По-висок даже и от американския. Така че, ако не можем да ги стигнем американците, как ли пък изобщо ще ги стигнем шведите?Бил съм в Швеция, знам за какво става въпрос.Някой си Дара Мърфи седнал да ми агитира за Бойко!
41
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами то не само социализъма не работи. И ГЕРП също ня се престарават с работата за държавата и народа. Пълнят си дробчетата само герПаджийчетата, гепват си здраво, а каквото не могат го отмъкват с рекет. Гербер е *** дума отдавна...
40
4
 
17
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
То пък неолиберализма на ЕНП като е заработил...айде холън ...всички са под дъгата барабар с нашия вожд....
39
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ЕНП нормални ли са? Искат да ни излъжат,че бялото е черно и обратно. Приказките на тази жена показват тоталната бъркотия в главите и слугинаж на САЩ на върхушката от ЕНП. И след тези похвали ГЕРБ ще се развихри, окрилен от одобрението на дейността му. ГОРКО НИ!
38
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са измамници и калинки и въпросът е приключен!
37
2
 
15
 
! Отговори
Ема преди 6 години
До Стоянов.Комунизма не работеше,защото купуваше суровина за тия заводи с долари и марки,от държавите,които си изредил по долу,и готовата продукция я изнасяше в държави,които не можеха да плащат в зелено-комунистически!Не случайно всеки сектор фалира.Да имаше работа за всички,но заплатите бяха нищожни.Пенсиите бяха цели 20 лева.Когато вкараха Указ за частната собственост,другарите комунисти-защото нямаше в държавата валута,тогава си направиха мафия,още пред 1985 година,след поредния фалит.
36
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В ГЕРБ НЯМА СОЦИАЛИСТИ, ТАМ СА СИ БАШ КОМУНИСТИТЕ.
35
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако ЕНП-ейците знаеха колко социалисти има в ГЕРБ!
34
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Такова дивашко оГРАБване на България не е имало и по турско.
33
16
 
13
 
! Отговори
ДА ТЕ СВЕТНА ,БЕ 34: преди 6 години
ЕНП---СИ Е УРЕДИЛА СМЕТКИТЕ В ЕВРОПА-та !!!СЕГА ---ТИ СИ УРЕДИ СМЕТКИТЕ С БКП/БСП....ЩОТО ТЕ 3-ПЪТИ ТИ ФАЛИРАТ ДЪРЖАВАТА , А ТИ ПРОДЪРЖАВАШ ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ...!СТОПЛЯШ ЛИ...??!
32
14
 
11
 
! Отговори
САМО ДА ТИ КАЖА: преди 6 години
...НАЛИ ИСКАШЕ ЕВТИН ТОК И ГАЗ ОТ РУСИЯ...??!Е...ПЛАТИХА ТИ ГО НА РУСИЯ!!!СЕГА ВЕЧЕ ИМАШ ТОК И ГАЗ...АМА ШЕ СЕДИШ ГЛАДЕН С 240-лв. ПЕНСИЯ!! Е ...НЕ МОЖЕ .."ТОВА --В ОНОВА" ......И ДУШАТА У КОМУНИЗМА ХА,ХА,ХАААААААААА!!..
31
9
 
20
 
! Отговори
socialen преди 6 години
За сведение на ЕНП:ПП ГЕРП построиха Комунизма. Никой от ПП ГЕРП не бачка начело с Борисов. Държавният бюджет се дои, васалите на ПП ГЕРП по места доят и рекетират хората. Парсата я плаща Народа.ЕНП показват отново, че България изобщо не ги интересува и изобщо не са в течение.
30
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Северна Корея, Венецуела, Куба, Ангола, СССР, Целият СИВ...Доказателство, че социализма е унищожение на държавите и народите, на цивилизацията.
29
8
 
24
 
! Отговори
само да питам преди 6 години
Тея от ЕНП може ли да ми кажат КАК се живее с пенсия от 240лв(120евро) ??? като 350гр кисело мляко е 1лв ,350гр хляб е 1лв ,а ток,а вода,а данъци КАК ?какъв социализъм какъв герберизъм ? тук е див грабизъм -вие очи и уши нямате ли?
28
19
 
11
 
! Отговори
ХА,ХА,ХААААААААА.... преди 6 години
НА КОНГРЕСА НА ГЕРБ--АЗ НЕ ЧУХ ДОРИ ЕДНА ДУМА ...ЗА БСП И Г-жа ЛЪЖА...!!!ЗА РАЗЛИКА ОТ КОНГРЕСА НА БКП/БСП....КЪДЕТО СЕ ГОВОРЕШЕ , САМО ЗА ГЕРБ И БОЙКО...ХА,ХА,ХАААААА...АМИ , БОЙКО И ГЕРБ СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА.....НЕ ИМ Е ДО ИСТЕРИИТЕ НА КЛИМАКТЕРИЧНАТА "НИНОВА И СИЕ"..!!!
27
11
 
30
 
! Отговори
Хамлет преди 6 години
Социализма наистина не работи, а ГЕРБ работи докато се изпоти , работи и с двете си ръце докато България напълно не окраде. Къде ще носите това, което крадете бе? То и гробища няма вече...
26
37
 
14
 
! Отговори
Василев преди 6 години
ГЕРБ е партията която ще спаси България.