ГЕРБ вини Нинова във фиксация, тя иска БКП-книжката на Борисов

Шефката на социалистите иска лидерска среща за оценка на прехода
Обновена: 28 ное 2017 17:01 | 28 ное 2017 17:00,
84
ГЕРБ вини Нинова във фиксация, тя иска БКП-книжката на Борисов
Снимка: архив "Булфото"

Лидерката на БСП Корнелия Нинова и ГЕРБ влязоха в поредни задочни обвинения. Шефката на социалистите призова Борисов да спре с критиките на тема минало към нея и БСП и да си извади партийната книжка от БКП.

"Борисов да си извади партийната книжка в БКП и да я сложи отляво. Да си извади молбата за напускане на МВР, за да остане в БКП и да я сложи отдясно. Да види кое тежи повече", каза тя и допълни: "Държат си партиите книжки, сигурна съм, че ги пазят, но говорят срещу БКП".

ГЕРБ пък я обвиниха в тежка фиксация към Борисов.

Още по темата

"Отдавам емоциите на БСП на тежка фиксация от страна на Корнелия Нинова към Бойко Борисов и от невъзможността й да живее без него“, каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков, който излезе на извънреден брифинг след пресконференция на Нинова.

На нея лидерката на БСП обяви, че ще организира среща на председателите на партиите в парламента, на която всички да обсъдят промените в конституцията за приватизацията. От ГЕРБ искат да отпадне давността за престъпленията при приватизацията, а от БСП предлагат промените да засегнат масовата приватизация и целия Преход.

Днес Нинова обясни, че ще инициира срещата след приемане на бюджета.

"Целта ни е да потърсим съгласие за оценката на прехода и ревизията, за да не е това еднократен акт и пиар кампания, а да се намерят верните законодателни решения“, обясни соцшефката. Лидерката на БСП ще настоява всички да се подпишат под общо решение, с което обемът на ревизията да се разшири с масовата приватизация, концесиите, обществените поръчки и ролята на силовите групировки по време на прехода.

Нинова обясни, че ГЕРБ са отказали да подпишат промени в конституцията, внесени от ДПС и обратно. Затова и тя щяла да върне папката на ГЕРБ с измененията без подпис и ще търси общо съгласие.

От ГЕРБ обаче дадоха да се разбере, че техният лидер едва ли ще откликне на покана.

"Разбрахме, че Корнелия Нинова иска да правим някакви анализи. Напомням й, че парламентът не е аналитичен център, а законодателен орган“, коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков на специална пресконференция.

"Ако имат предложения за законодателни промени, обявихме, че ще ги подкрепим, свързани със силови групировки, кражби, престъпления, концесии, каквото кажат, само да го предадат в подходяща юридическа форма. Анализи на прехода няма как да внесем“, допълни той, цитиран от "Фокус“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунистите винаги ще ме разсмиват с навикът си да обиждат другите на "комунист".
76
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КОЙ Е ТОМА БИКОВ?Не знам до колко кандидат за 24 мир е професионален опит.Магистър по каквото и дае както и знания по езици са хубави неща , но и това не е професионален опит.Съветник може да е профеионален опит само, ако имаш друг такъв преди това.
75
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И КОЙ Е ТОМА БИКОВ?Професионален опит: 1. Кандидат за народен представител от 24 МИР София-град. 2. Магистър по политически мениджмънт, журналист. 3. Съветник в политическия кабинет на заместник министър-председателя по коалиционната политика в държавната администрация в кабинета Борисов-2. 4. Владее английски и руски.Това е биографията му.
74
10
 
35
 
! Отговори
Техноимпекс преди 6 години
Тази не беше ли човека на Вальо Топлото? Я вижте как се е наклала. Сигурно трупа в офшорката. Да му мислят пенсионерите дето и робуват.
73
8
 
39
 
! Отговори
Дедо ви преди 6 години
И аз имам книжка на БКП Отивам да я намеря и да си избърша гъзо с неяСлед това ще я върна на ***
72
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 70Корупционният закон трябва да включи:- Комисията за регулиране на съобщенията и служителите в нея- Начините на работа на телеоператорите, същността и правомервността на договорите - самоволно творение на операторите- Топлофикация и смешният закон за енергетиката- организацията и провеждането на държавни и обществени търгове- дпървостепенно значение - доходите и имуществото на държавни служители, особено висши, както и олигархията- всеки с 6 апартамента идецав лицеи-
71
7
 
37
 
! Отговори
А, СТИГА ,БЕ... преди 6 години
ОТ БСП--ИЗОБЩО НЕ КРАДАТ ....САМО ПРИВАТИЗИРАТ ПО 2-рия НАЧИН, КАТО КАКА КОРНИ!!УЧЕТЕ СЕ БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААААА
70
7
 
41
 
! Отговори
ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ преди 6 години
В герб няма честни хора.
69
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ТИКВАТА И ТИКВЕНИЦИТЕ КРАЙ НЕГО ЩЕ ПОПАДНАТ ПОД УДАРИТЕ НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЗАКОН, КОГАТО МУ ДОЙДЕ ВРЕМЕТО.ОСОБЕНО АКО СЕ ВКЛЮЧИ В НЕГО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СИКАДЖИЙТЕ, ОРТАЦИТЕ НА ТИКВАТА.
68
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 67Не си ходил скоро на преглед май?
67
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От ГЕРБ обаче дадоха да се разбере, че техният лидер едва ли ще откликне на покана.................... Боко се страхува до смърт от Нинова. Само като я види и изпада в нервна криза и се появява пяна на устата му.И беж в Симитли, да се успокоява там
66
11
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
*** Решетникова, бивша СеГеейвна, бивша Р. Овчева, бивша Костова ( Гаргамелян), биваш обща...
65
3
 
39
 
! Отговори
РАЗБОЙНИЦИ преди 6 години
ЩЕ ПРОМЕНЯТ КОНСТИТУЦИЯТА, НО ПЪРВАТА, КОЯТО ЩЕ ИЗПИЩИ Е МЕТРЕСАТА НА БОРИСОВ.И ТОГАВА ЕЛАТЕ ДА ПЛАЧЕМ
64
4
 
31
 
! Отговори
Васо преди 6 години
Към пост 29 и 30: ТЕ ще ликвидират Отечеството. Управляващи и опозиция, и цялата останала гмеж в Парламента.
63
4
 
44
 
! Отговори
КОМУНИСТЪТ БОРИСОВ преди 6 години
ЗА РАЗЛИКА ОТ КОМУНИСТА БОРИСОВ, КОРНИ НИКОГА НЕ Е БИЛА КОМУНИСТКА.
62
10
 
35
 
! Отговори
Кое е вярно? преди 6 години
Корнелия е 80% приватизатор и 20 % комунист или 20% приватизатор на 80 % комунист?Трети отговор: зависи от моментната конюнктура и колко кяр ще има от попържането на едното или другото!
61
8
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кряскането на тази е насочено към онези 80 %..
60
4
 
41
 
! Отговори
смяхх преди 6 години
Нинова така го е "захапала", че няма да се учудя, ако докара нещата дотам, че да конфискуват имуществото на Цветелинка, тоест, богатството на Борисов. Тя намекна за Цветелинка, а Борисов скочи като ужилен и почна да обяснява за жените в живота си. Само че никой не вярва, че са се разделили. Това е за пред хората и тя да трупа богатства и за него. Те може да си се срещат в чужбина, ние няма как да знаем. Дори и на екзотичен остров да отидат ние няма да знаем. Не вярвам, че са се разделили.
59
10
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По соц. време много българи са били принудени да станат партийни членове, което не означава, че са били комунисти, но сега да си комунист, когато целият свят го е презрял и проклел, могат само русофилите от Позитано.
58
2
 
38
 
! Отговори
Дончо преди 6 години
Защо ни заблуждават с глупости,а никой не говори за приетия закон за концесиите? Нито *свободните медии* нито патриоти,никой.