Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов

Премиерът видя конспирация в разровения "Дондуков"
Обновена: 28 ное 2017 13:08 | 28 ное 2017 13:07, Веселина Йорданова
309
Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов
Снимка: архив, БТА

"Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го направим така, че да уязвим на другия ден". Така премиерът Бойко Борисов коментира на днешното правителствено заседание видеозаписи, на които се вижда умишлено разрушаване на новата пътна настилка на столичния булевард "Дондуков".

Още по темата

Премиерът казва, че е гледал клипа и обяснява на министрите си какво е видял. "Облечен с жилетка като на работниците, за да не би някой, ако го види, да каже, че… Представяте ли си каква наглост е това, каква политическа атака – да отидеш, да разровиш готова улица, само за да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести. Смятайте какъв противник имаме срещу нас!", коментира той, според стенограмата.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, на която бе поискана оставката заради ремонта на булеварда, допълва, че това е престъпление.

Регионалният министър Николай Нанков информира, че само през вчерашния ден са подадени над 20 фалшиви сигнала за закъсали автомобили и ТИР-ове.

"Пращаме екипи да помагат, да се отпуши движението, оказва се, че само ги разкарваме. Това не ни е създало трудности в почистването, защото, както всички виждат, беше създадена добра организация и нямаме затворени пътища… Но фалшивите сигнали, първо, че хабят ценен ресурс, отнема се време на екипите, мести се техника, която е нужна за критични участъци – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване", заявява министърът.

По думите му придвижването е при зимни условия, но не е трудно.

"Няма бедстващи, нито закъсали в снега – проблеми създадоха недобросъвестни водачи, особено на тежкотоварни превозни средства, а не снегът", информира Нанков.

Борисов пък заявява, че това са саботажи и конспиративна дейност.

"Това е същността на оцеляването им над сто години. Това е същността на действието – конспиративна, взривяват влакове, линии, мандри…", обобщава министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
224
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда" - ИМАШЕ ОГРАДА И ТО ДВОЙНА ОГРАДА,ИМАШЕ ВИШКИ, ИМАШЕ ВОЙНИЦИ С АК47, ИМАШЕ СИГНАЛИЗАЦИЯ И НЯМАШЕ ПРОБЛЕМИ. ЗА ЛИПСАТА НА ВСИЧКО ТОВА Е ВИНОВЕН ПСЕВДО-ПАТРИОТА ДЕМОКРАТ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ. НА СЪЩИЯ ТОЗИ ЖЕЛЕВ МОЖЕ ДА БЛАГОДАРИМ ЗА СЪСИПВАНЕТО НА НАПОИТЕЛНИТЕ СИСТЕМИ ПОСРЕДСТВОМ "РЕСТИТУЦИЯТА" И ЗА ЕДНА СМЕШНА КНИЖКА....
223
4
 
7
 
! Отговори
До 254-тия преди 6 години
Хваща ме.Даже,много ме хваща. Човекът,който построи България и я направи равностойна на развитите страни,беше обруган и смазан от такива не.....ци като теб. Имахме всичко. Сега имаме от трите,най- дългия.Радвайте се на мизер...на..та си същност и на отишлият си социализъм Желая Ви щастие,което градите върху нещастието на почти цял народ.Но,помнете! Нищо вечно няма и никой не е вечен. Колелото на историята се върти и вие ще придобиете погледа на Живков и съдбата на Луканов.
222
5
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ=самоубийство преди 6 години
Чумата,ебола,спин,холера биха нанесли по-малки щети от ГЕРБола.
221
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ са големи потенциали, каквото са пипнали всичко са ......
220
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие плюещите комунисти ли сте или ***.Какво точно искате да стане като си иде/рано или късно Борисов/ Имате ли алтернатива в главите си или сменяте противника и пак тролене И така до..............социалната пенсия.Така ли ще ви мине живота ,без позиция,без мисъл.Разберете на никой не му пука за вас и вашето мнение.Ако не използвате ума и ръцете си да направите нещо,така ще си останете хленчещи аутсайдери.И все някой друг ще ви е виновен.Много,много ,,лабаво"интернет поколение.Жална България!
219
2
 
8
 
! Отговори
До 252-Гледам....... преди 6 години
Акато гледаше бай Тошо хвана ли те жал.Или Луканов ? Или Виденов ? Или просто не те хващаше защото си невръстен и нищо не си видял.Аман от пиш-лигари.И много ви личи пубери -неудачници.
218
4
 
15
 
! Отговори
Гледам го ,гледам го преди 6 години
И се чудя. Дали повече ме е яд на тоя,или повече ми е жал за него.Горкият.....Вече много му личи..
217
2
 
8
 
! Отговори
Лелки продължават преди 6 години
абе то размер бива бива ама от една дължина надолу ако си шораш по върховете на обувките жените прикимват когато обувките са 52 номер а смърдят като 63-ти, но когато на 38 номер , както онези разгардските лелки казват че офицерчето от Бънкяъ си шураколо по глезенчетата и дигат умруци с вирнато кутре е ясно за кого какво му коментират и се кикотят га чуят че се самопроизвел в Генарлисуджукосис
216
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама ти с какво се различаваш от Нинова ? Та вие сте си от едно и също котило и лакомията ви е еднаква ,затова България е на този хал ,защото на върха са само комунисти ? те мислят ,действот ,крадат по комунистически ! На комунистите ,устите не могат да им се напълнат....те винаги се мислят ,че целият народ им е длъжен ! Когато крадат и лъжат народа е длъжен да им ръкопляска ! На това се казва КОМУНИСТИЧЕСКА НАГЛОСТ !
215
4
 
11
 
! Отговори
Ама, преди 6 години
Много е зле този човек,бе...И все- повече се влошава...
214
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не сравнявайте Биби с Т. Живков. Няма място за сравнение. Този единствено може да му бъде пазач и нищо повече.
213
1
 
13
 
! Отговори
Когато Жени се Смеят преди 6 години
Суджуците на ГЕРБ се оказаха карначетаНе случайно вече пенсионирани ТКЗСарки от Разградско където Будя Дудя е бил засилен като въдворител по възродителния процес когато мернат тиква на полето си дигат забратките до носа за да скрият присмехулните си гримаси по адрес на Карначко Карначкоф от Бънкяъ
212
1
 
11
 
! Отговори
набор преди 6 години
До Георги Сегашните пичлемета хабер си нямат от живота преди 89г а съдят за него само па приказките на разни мързели и *** които тогава за нищо не ставаха и обществото ги издържаше!Тогава хлябът беше истински а не от гмо пшеница по 1 и 2 кг!беше вкусен и истински както всички продукти в магазините а не разни 100 годишни меса които нямат никакъв вкус!
211
1
 
8
 
! Отговори
А бе преди 6 години
До Solar PowerКакво е работил баща ти през 1988г,та е вземал 142лв???Минималната заплата тогава беше 150лв,с такава започнах(същата година,шлосер 3-ти разряд,най-ниския) и след 6месеца бях на 200лв,без извънредните.Баща ми(автобусен шофьор) вземаше 400-500лв заработени(при щат обаче 200),а майка(счетоводител със средно)-220.То тея пари са няма нищо и не ги хваля,ама ми е чудно каква е била тая работа за 142лв???
210
2
 
14
 
! Отговори
Георги преди 6 години
Solar power-спомняш ли си грамажа на онези хлябове и виждаш ли сегашния колко е и с какво качество !? А и опашките за които пишеш са леко химерични! На 57 години съм и още не ме е натиснала деменцията и помня оня живот!
209
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много добре им го е казал Бойко!!!
208
2
 
10
 
! Отговори
куклен театър преди 6 години
т.н. "герб" - куклен театър за ***.
207
4
 
17
 
! Отговори
не ми е ясно преди 6 години
Едно не ми е ясно....Сред гласувалите за ГЕРБ има много умни и способни хора.....нима не им е неудобно, да ги управлява човек с интелект на тиква? Или жаждата да са на власт , да крадат пари, да обезпечат дори и своите правнуци и толкова неустоима...че загубват срам и свян, себеуважение и са готови на всичко...буквално на всичко...за да бъдат до този индивид. Обяснете ми, какво изпитвате когато сте до него.....аз лично се гнуся дори и когато му чета "мъдрите" слова. обидно е да си до този...
206
12
 
4
 
! Отговори
Solar Power преди 6 години
До АнонименЕ кое е достойното ? Баща ми през 1988-mа вземаше 142 лева заплата с която можеше да си купи точно 394 хляба и то на опашка !!! Аз сега вземам 800 лева заплата и мога да си купя 800 хляба и то по всяко време от всеки магазин.За други сравнения няма да говоря защото е излишно. Човешкия мозък винаги изтрива отрицателните спомени. Така работи просто, но някои си ги записват. Такива като мен :)
205
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бойко, бързай да избиеш всички пенсионери, които не клекнаха на герб и помнят как 50 години имаха достойни заплати, пенсии, жилища, храна и бъдеще за децата си. Бързай да ни избиеш и всички по-млади, които няма да позволим тази провокация и унищожение на честните хора в България да продължи. Бързай да ни избиеш, защото ти и червата ти няма бял ден да видите скоро! Излизаме на улицата всички не да махаме павета, а да махаме тикви!