Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов

Премиерът видя конспирация в разровения "Дондуков"
Обновена: 28 ное 2017 13:08 | 28 ное 2017 13:07, Веселина Йорданова
309
Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов
Снимка: архив, БТА

"Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го направим така, че да уязвим на другия ден". Така премиерът Бойко Борисов коментира на днешното правителствено заседание видеозаписи, на които се вижда умишлено разрушаване на новата пътна настилка на столичния булевард "Дондуков".

Още по темата

Премиерът казва, че е гледал клипа и обяснява на министрите си какво е видял. "Облечен с жилетка като на работниците, за да не би някой, ако го види, да каже, че… Представяте ли си каква наглост е това, каква политическа атака – да отидеш, да разровиш готова улица, само за да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести. Смятайте какъв противник имаме срещу нас!", коментира той, според стенограмата.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, на която бе поискана оставката заради ремонта на булеварда, допълва, че това е престъпление.

Регионалният министър Николай Нанков информира, че само през вчерашния ден са подадени над 20 фалшиви сигнала за закъсали автомобили и ТИР-ове.

"Пращаме екипи да помагат, да се отпуши движението, оказва се, че само ги разкарваме. Това не ни е създало трудности в почистването, защото, както всички виждат, беше създадена добра организация и нямаме затворени пътища… Но фалшивите сигнали, първо, че хабят ценен ресурс, отнема се време на екипите, мести се техника, която е нужна за критични участъци – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване", заявява министърът.

По думите му придвижването е при зимни условия, но не е трудно.

"Няма бедстващи, нито закъсали в снега – проблеми създадоха недобросъвестни водачи, особено на тежкотоварни превозни средства, а не снегът", информира Нанков.

Борисов пък заявява, че това са саботажи и конспиративна дейност.

"Това е същността на оцеляването им над сто години. Това е същността на действието – конспиративна, взривяват влакове, линии, мандри…", обобщава министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
184
4
 
19
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Сериозно! Моля, спрете да показвате Борисов дори но снимка, камо ли изказванията му /деградивната мисъл-каквото и да означава това) защото има гнуслиливи хора в България!
183
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Снега му виновен, "конспираторите" му виновни, опозицията му виновна, баба Пенка от Долно Нанагорно му виновна... само той никога не е виновен за нищо.
182
1
 
9
 
! Отговори
пак ли Протест преди 6 години
Те в Осетия дадоха руски пенсии и паспорти, а на нас само сандвичи.Престави си колко са откранали организаторите.Къде са ни пенсиите? Къде са ни паспортите? Докога ще им вършим мръсната работа без пари? И ние имаме деца да храним!
181
4
 
21
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов--------Някой каза ли, че българина мрънкал и все другите са му виновни, м? А Борисов/корифеят на "градивното" слово- саботажи, деградивна мисъл/?/, ...):)) какви ги върши? пп. някой разровил Дондуков?!? А наказани ще има ли?НЕ! Те саботажниците от преди 100 години са виновни! - мрън, мрън, мрън - макар, че са невинни до доказване на противното! Нищо градивно не се забелязва в Борисов, де!
180
29
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз харесвам и поддържам управлението на Бойко. Всички показатели за развитието на страната показват че вървим напред. Затова могат да се очакват всякакви съботажи от страна на комунистите. Това всеки нормален човек го разбира.
179
11
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори Тодор Живков изглеждаше държавник в сравнение с този. Нищо, че не беше учил в пожарникарски факултет.
178
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А бе, не е имало камери. Там са били операторите на правителствената пропагандна служба, които са заснели клипа. И репетиция са правили.
177
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе гледах някакъв клип, ама въобще не успях да разбера вади ли ги, намества ли ги.. Може и клипа да беше съкратен, ама не успя да ме убеди нито в едната теза, нито в другата.Не, че с цел да затвърдят обвиненията като саботажи и политически, не може да пратят някой техен да порови пред камерата, ама хайде...туй и в срс-тата няма да го има.Лошото е, че поради ВИСОКО-корупционните схеми, просто няма как да се направи нещо качествено НИКЪДЕ!То са 30% за Гроб,после по веригата, и накрая квото оста
176
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОНЕЗИ ОТ "КРАСИВИ, УМНИ, РАНОБУДНИ" (съкратено К.У.Р.) сега пълнят министерствата на ГЕРБ, където се препитават на държавна ясла заради заслугите си към Слънцето.
175
5
 
22
 
! Отговори
Нови хоризонти преди 6 години
И когато си сигурен,че простотията е достигнала своя предел,разбираш,че се откриват и нови хоризонти. Никога през цялата си дълга, бурна и противоречива история не сме имали по-голям тъ-па-нар начело на държавата!
174
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЛИПСВА МУ БУХАЛКАТА НА ЧОВЕКА.ЕХ, КАКВИ ВРЕМЕНА БЯХА В СИК.
173
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То американците си взривиха кулите близнаци та нашия параноик няма да изпрати някой да разрови едни павета...... А защо ли??????? Да не би НАИСТИНА половината от парите за ремонта да са ОТКРАДНАЛИ и сега кой ми *** в гащите...... Наистина се вижда краят на КРАДЕЦА...
172
10
 
8
 
! Отговори
протест преди 6 години
Путин обещал пенсии за учасиците в зимните гадни протести. Ще се подготвим за зимата да бъде гладна за някои и тогава на Бойко ще му духнем под опашката както през 2013.
171
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А-а, не може така - веднага закон за защита на паветата и гербо-диванетата. И как само му пригласят на простотията - не е истина. Боже-е, с какви дела се занимава каймакът на 80%?! То, и ненормалникът който вади павета не в ред, но тъпанарстващият министър председател да стигне до нивото на Павето, че и подлизурковците да му пригласят е много тежък симптом за нивото на материала. Сбъркал е Иво Христов с процентите. Това си чиста проба "Софийски синдром" - да те управляват натурални пейзани и ти непрекъснато да си избираш пъдаря на *** бостана.
170
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абсолютно !
169
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То тия Магистрали още бай Тодор беше почнал да ги строи. Бай Бойко продължава в същото темпо и дух. През 2025-та може и да започне и Хемус... Усвояване, Снишаване, Стабилност!
168
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей, оставете го Боко, бе ..::))))Човекът има сигурно кошмари, сънува , че с павета го гонят от Мин. съвет и по улиците на София ::))Лесно ли му е ??? Такива кошмари да сънува..Човекът с 9 души охрана ходи до стадиона - да порита футбол и с 4 коли ...Шубето е гУлем страх ...::)))А вие искате да НЕ споменава паветата..Ами те са постоянно в сънищата му ...:)))
167
14
 
13
 
! Отговори
Я, па Я преди 6 години
Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов.Одговор: С пари, оръжие и подкрепа от Москва.
166
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За какво да говори бивш ? , комунист ?..за конспирации, бомби , саботажи и т.н..::))Абе, Боко , нали изучаваше ИСТОРИЯТА на БКП в Симеоново ?? С тази история и минало си бил СЪГЛАСЕН !! Затова си бил ЧЛЕН и на БКП и умишлено си отишъл ТАМ , за да правиш КАРИЕРА чрез и В - БКП !!! В душевно равновесие, си взимал решенията си - и за саботажите , и бомбите , и конпирациите на БКП !! И с имената на турците , даже ...:)) Съгласявал си се !! Доброволно , за да правиш симеоновска кариера ..:))Кога си бил нормален , Боко ?? Кога свободно си мислел, избирал, съгласявал ..
165
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почти като едно време :).Товага бай тошо и още 26 броя от политбюро са обсъждали цените на дамските чорапогащи - да ги повишат ли, с колко ли :).В днешно време гледаме - бай тошо 2.Това, че бай тошо 2 си е такъв не е големият проблем, проблемът е че 30% то българите харесват това поведение.