Борисов като Тръмп: Грабна сабя, включи се в прочут танц

За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда, написа премиерът
Обновена: 30 ное 2017 06:51 | 29 ное 2017 22:33, Красимир Ангелов
162

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се включи в прословутия танц със саби арда при посещение на българската правителствена делегация в Националния музей в Рияд, Саудитска Арабия.

Подобно на президента на САЩ Доналд Тръмп, който беше в Рияд през май тази година, и българският премиер взе в ръка традиционната за Саудитска Арабия сабя и се включи за малко в танца.

Арда е фолклорен арабски танц, игран само от мъже. Преди време се танцувал преди война, но вече се изпълнява и при различни тържества.

"За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда при посещението на нашата правителствена делегация в Националния музей в Рияд", написа премиерът в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
0
 
1
 
! Отговори
МИРО: преди 6 години
ВСЕКИ ТРЕТИ ОТ ГЕРБ Е ТОЛКОВА Т.П, КОЛКОТО ПЪРВИТЕ ДВАМА!!!
120
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Като бях малък Тодор Живков посети Ирак и така размахваха братски калашници със Садам, ама Тарик Азис беше християнин. Имаше и посещение на Индира Ганди в България, което за времето си беше все едно американският президент идва.
119
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 108"Освен в танца със саби,нещо друго свърши ли там?"---Щяха да го покажат, ако беше свършил нещо и щяха да опищят орталъка.Така, че ...
118
1
 
7
 
! Отговори
Афуз Али преди 6 години
Що се чудите-Борисов с големия зи *** и талия на *** пефектно игра КЮЧЕК, както в Турция с Ер Дуган.
117
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де,разговорът през май на Борисов с Путин за енергетиката ???Как да го тълкуваме ...Това се нарича ДИПЛОМАЦИЯ !Щом Тръмп ходи при всичките терористични атаки и явна омраза към ИД ,какво сте се хванали за всяко вдишване на Борисов !?Аман от просташка опозиция !Какво искате изобщо ?Слави,***,Лютви,Марешки....,койййй?Единствено диктатура може да победи МАФИЯТА,която е в сянка зад всяко едно правителство.ББ може да е всякакъв,но е факт,че прогони дребните мафиотчета !!
116
2
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Докога ще ни излага тоя т'иквеник
115
7
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 6 години
Евала Баце, кефиш! Румен - зеленото чорапче дека е? Ха хааааааааа........
114
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Боче боче за някой друг пробит петролен долар та праят на ***, ко стана нали имахме яко нефт и газ у черното море или фишек беше предизборен
113
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До св.св.Маркс и ЕнгелсТи си гледай какви са чинелите на руския армейски оркестър - западни или комунистически китайски! Разследвай и тромбоните! Ама и тук успя да вкараш Русия в темата - ще изкараш и днешната пица!Москва се пише, со.поль! И Русия!
112
4
 
7
 
! Отговори
ББББ преди 6 години
Кога ли и баба Меркел , ще размаха щшпагата!? Или Бойко ще отиде да и предаде много поздрави от арабския свят.Меркел да е ходила на посещение в Китай ,Япония , арабския свят-не е.Кой финансира джамиите в България, пък и по света- Саудитска арабия и още някое емирство+Турция, а пък ние честваме празник за освобождение от ислямско владичество ........дали сме се отдаличили? Май сме се приближили!!?
111
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега Борисов и ортакът му Пеевски ще искат чрез саудитите да си продават оръжейната продукция на ИДИЛ,а в замяна ние ще трябва да си затваряме очите за милиардите,които арабите ще изливат в ислямистки училища и джамии.А и злите езици говорят,че 1-2 милиарда лични крадени пари на Суджук ефенди са запорирани в арабски банки.Та Баце и за тях ще прави метани и други неща в харема на султана.
110
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да,наистина ще потекат потоци арабски пари към България.Ще потекат и ще се влеят в стотици петзвездни джамии и училища за радикален ислям.Това посещение на Бойко Борисов,по-известен като Бойко Тиквата от село Банкя в Саудитска Арабия,една страна създала и финансираща и до днес ислямския тероризъм е позорът на века за България.
109
1
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 6 години
Дайте Му и кон, дайте Му и байряк! Раята ще Му помогне от гръб на гръб да се покачи на коня!
108
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След тримата папи беше редно да го помилват и със сабя по тиквата.
107
4
 
2
 
! Отговори
Коджа Сик преди 6 години
Добре танцува.
106
4
 
7
 
! Отговори
Един българин преди 6 години
Това за мен не е никаква новина. Защото освен Бойко и Тръмп, навремето съм виждал и принц Чарлз да танцува със саби в Саудитска Арабия. Няма отърване, кой по-умен, кой по-малко, всеки който е отишъл там официално е танцувал със саби.Все едно като дойде тук някой чужденец в България да не го посрещнат моми в народни носии с хляб и сол. На Хаваите пък те окичват с венци. И т.н.
105
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От днес вече бойка е "танцуващият със саби" епизод 2
104
4
 
39
 
! Отговори
До 111 преди 6 години
Нито съм червен ***,нито ме е яд.Само ме е срам,че такъв *** стои начело на държавата.
103
21
 
4
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Абе важното е, че червените *** на Позитано се на*ират от яд. Само така!
102
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ей,за малко да останем без цар и генерал.Иран им отказа коридор,а през Ирак са минали на магия.Тежък външнополитически гаф,за който основна отговорност носи пишман външната ни министърка.Ама той,късмета не винаги каца на рамото,нищо,че трима папи са го галили нашия.