Борисов като Тръмп: Грабна сабя, включи се в прочут танц

За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда, написа премиерът
Обновена: 30 ное 2017 06:51 | 29 ное 2017 22:33, Красимир Ангелов
162

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се включи в прословутия танц със саби арда при посещение на българската правителствена делегация в Националния музей в Рияд, Саудитска Арабия.

Подобно на президента на САЩ Доналд Тръмп, който беше в Рияд през май тази година, и българският премиер взе в ръка традиционната за Саудитска Арабия сабя и се включи за малко в танца.

Арда е фолклорен арабски танц, игран само от мъже. Преди време се танцувал преди война, но вече се изпълнява и при различни тържества.

"За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда при посещението на нашата правителствена делегация в Националния музей в Рияд", написа премиерът в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЖАЛЪК ШУТ И ПОСМЕШИЩЕ
100
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Освен в танца със саби,нещо друго свърши ли там?
99
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов е просто едно поставено лице като Живков и нищо не зависи от него!България много отдавна не се управлява от българи!
98
2
 
34
 
! Отговори
СРАМ преди 6 години
Добър "циркаджия".....Първо при Ердоган, А Турция и Саудитстка арабия искаха да делят Сирия.А кой финасира ИДИЛ- Саудитска арабия.За кой изнасяхме пушкалата - заСаудитска арабия, а тя на кой ги даваше- на ИДИЛ. Ние спираме бежанците, но не и джихадистите.Кой министър председател от Европа се развява в арабския свят-никой.Всички се грижат за собствената си икономика и за собствения си бизнес.Думата инвестиция е някъде на заден план, още повече от араби.Не е ли срамно,царя да упрамвлява бодигар
97
0
 
40
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 6 години
Като гледам клипа-- Добре че Бойко има късмет- че не го застреляха веднага- както размахваше сабята в началото до главата на един от принцовете- Иначе се вписва идеално - само трябва да го обрежат и е готов васал ) Явно Арабският свят ще иска нещо от БГ - така бедняшка държава в най богатият мюсюлмански Свят - не се кани ) Жалко че не му дадоха орден като на Тръмп (няколко кг чисто злато е ордена) Сега Герб ще пищи в какъв възход ще попадне БГ - приказки които слушаме 28г и ни омръзнаха вече-
96
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Бг - *** Борисов се вихри в арабски танц.а по дискотеки и семейни забави когато масово Бг *** се вихрите в кьочеци...
95
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баба Ванга беше права: " Великата бяла камила пак ще пие от Дунав"Кое е по страшното? Приживе тя беше сляпа, но почнаха да стават нещата. Хората не са слепи ама отричат нещата и нищо общо няма тази нация с християнство или католици.Това е танц за война и джихат!
94
4
 
17
 
! Отговори
Бг преди 6 години
Никой ли не го е заснел ? Пуснете го по Фейсбук, сеири...сеири *** Борисов се вихри в арабски танц.
93
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ПО ЗАКОНА НА СУНИТИТЕ НАШИЯ СЪЩО ОБЯВЯВА ВОЙНА НА БЛИЗКИЯ ИЗТОК. НАШ ФАЛШИВ " БОГ СЛЪНЦЕ " НЕ ЗНАЕ ТОВА!!!!
92
3
 
4
 
! Отговори
f-e-h преди 6 години
Забавно е.
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 78. Гущере, какви метра иматам? Нали сега нашият ще им ги строи!
90
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никакъв български "социалист" никога няма да бъде повикан на среща с краля на СА да играе танц със саби! И Тато дори никога не е играл танц със саби в Риад! Ха-ха-а!
89
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тръмп им продаде оръжие за 300 милиарда, а нашият ще им храни кравите. Сме-е-х!
88
25
 
8
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Голяма истерия,голям вой пада... Явно кремълските храненици не могат да приемат факта,че можем да водим външна политика самостоятелно без разрешение от браЦка Масква....
87
2
 
10
 
! Отговори
L. преди 6 години
Сега вече със сигурност ще го пуснат през Иран на връщане.
86
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какъв забележителен танц - очарователна музика, чудни танцьори! Пръскам се от гордост, като видях на наш Биби - най-внушителната фигура сред тези в чаршафите! И на НВдядо Симеончо, дядото на Симеон-Хасан! Да са ни живи и здрави, да ни веселят! А цирковото изкуство било западало у нас!
85
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
съвсем са ни взели на подбив
84
2
 
23
 
! Отговори
Смех преди 6 години
Ама и Мошенника от Мардид е там, за някой петродолар, който да проиграе на ролетка...
83
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
NALI TRQBVA DA PRAVIM VSICHKO KATO GOLEMIQT BQL VOJD OT USA
82
3
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРЕй, ти българин ли си или си такъв само заради паспорта?! Защо пишеш Блгария с малки букви! Като е толкова хубаво там, що не стоиш там, а си седнал да разправяш разни приказки. Може да е хубаво, но там такива като тебе ги взимат за бели роби! Дават пари, но ти следят всяка стъпка. Не можеш да мръднеш и до тоалетна, всичко се снима. Там е феодализъм от нов тип! Дават ти пари, но те закрепостяват жестоко. И а си кривнал - глоби или затвор!