Борисов като Тръмп: Грабна сабя, включи се в прочут танц

За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда, написа премиерът
Обновена: 30 ное 2017 06:51 | 29 ное 2017 22:33, Красимир Ангелов
162

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се включи в прословутия танц със саби арда при посещение на българската правителствена делегация в Националния музей в Рияд, Саудитска Арабия.

Подобно на президента на САЩ Доналд Тръмп, който беше в Рияд през май тази година, и българският премиер взе в ръка традиционната за Саудитска Арабия сабя и се включи за малко в танца.

Арда е фолклорен арабски танц, игран само от мъже. Преди време се танцувал преди война, но вече се изпълнява и при различни тържества.

"За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда при посещението на нашата правителствена делегация в Националния музей в Рияд", написа премиерът в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Демилите ,пак са на линия!Говорете не пречите!Днес хонорари не се раздават,бай Куте е зает в парламента !
80
8
 
26
 
! Отговори
в харема преди 6 години
Мохамед бин Салман Ал-Сауд Последния Да Затвори Вратата, предложи на пожарникаря, след танца със саби, да стане евнух в харема му. Пожарникаря обеща, че ще приеме предложението, след предстоящия вот на недоверие.
79
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко ми приличат на диваци тези араби! Жалми е за Тиквата и симеончо, че ще трябва да изтърпят тези извънземни, но пък аз си мисля, че на връщане през Ирак да ги чукне една ракетка за да имаме и ние късмет, Най после!
78
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква политика води Бойко Борисов? Това, че постоянно има негативни доклади от ЕС и факта, че няма и милиметър напредък в нито една област на държавата. Стига глупости, тоя човек ходи напред назад, ръси простотии на световните лидери и харчи нашите пари. Неговото правителство от всички най-крадливо се оказа и с най-калпавите стоежи на пътища, ама щото трябва да се краде.
77
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Бойко Борисов.Политиката на приятелство ,която води ще донесе ползи и просперитет на България.
76
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е такъв голям шут, само ни излага по света и у нас. Срам ме е, че такъв човек е на чело на държавата ми - глупав, недостатъчно образован, нагъл и с беден речник.
75
6
 
25
 
! Отговори
След 19.00 преди 6 години
В следващата серия, пожарникаря ще започне да гълта саби. След 19.00 часа. За да го дават по кабеларките.
74
8
 
14
 
! Отговори
Само със саби преди 6 години
След великолепното си изпълнение в танц със саби, пожарникарчето реши да превъоръжи българската армия със саби. Само със саби.
73
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това посещение е било организирано от Сакса, той е стар приятел със саудитския крал още от времето, когато са учили заедно в Кайро. Сигурно им е казал: "Ще ви доведа един дЕбел, каквото поискате ще даде!" И им е дал за пример себе си и всички имоти, които налапа без въобще да има капка българска кръв! И ако се сключат някакви сделки между двете държави, Сакса ще има як процент. Нашият въобще не се усеща в какво набутва България.
72
21
 
6
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 6 години
Като чета коментарите тук,май е голяма завистта тук:) по простата причина че пишещите тук са толкова бедни че нямат дори възможност да отидат в Рияд. Ако знаете колко са фрашкани тия с пари,бедна ви е фантазията. Тия дори имат най-модерното метро в света. А пък какви небостъргачи и разни неща имат,че в българия тези неща ще ги има след 1000 години....
71
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Малко след екзотичното посрещане на цар симеон и неговия бодигард, на работно посещение в Риад била Тереза Мей.Тя е зает човек, няма време за глупости, провела си разговорите и си заминала. Нейният самолет не е бил върнат от иранците.
70
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Борисов като Тръмп" ???? WTF?!Нерде Ямбул нерде Станбул.Напукаха ви се петите да му лижете селския банкянски ***.
69
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всичките тези салтанати са , за да се съгласи Борисов да се построи в София най-голямата джамия на Балканите на мястото на царските конюшни.
68
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сабята е налице , липсва байрака и юнашката песен . А като си спомня за Балкана не сърцето , всичко що имам ме заболява .
67
2
 
16
 
! Отговори
ЕКСКУРЗИАНТИ преди 6 години
КАТО ДОЙДАТ САУДИТЕ В БЪЛГАРИЯ БОРИСОВ ЩЕ ИМ ПОКАЖЕ ТАНЦ С БУХАЛКИ
66
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Съвсем логично се поставя въпроса, защо се юрна Величието от Банкя към СА, и какви ще се последствията за нас? Да, САЩ му откриха 450 милиона долара и му го взеха. Мълчи. Взеха му и 3 милиарда в офшорната зона в САЩ. Иранците не го пуснаха през територията си?? Защо ли? Не разбираме ли, умни и честни човеци ни трябват, образовани и интелигентни. Погледнете кои са с него, Шкембе воеводата, тлъст и мазен, ненаял се. Царчето, крадливо старче, ненаситно. Каква е целта тогава? Пак ли предателство?
65
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Точно така , господин Премиер . Уплаши я тази вечна криза . Ама да бе си сложил нещо на главата за да си по-близко до Арабите отколкото до българите .
64
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Със тая сабя дали може да намаже една филия с мас.
63
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бай *** на гости при арапите!
62
1
 
21
 
! Отговори
Дим4о преди 6 години
То хубаво отишъл, сигурно бил поканен защото е от правителството на България.Няма лошо, да хаби пари от бюджета, само се чудя "царя" Кобурготски какво прави там: преводач, или Бойко му е длъжник и от телохранител "царя" го вкара в политиката не без помощта на американския посланик в България.Ние в България сме като на погребение, бедност и мизерия, той танцува с пластмасови саби.