Борисов като Тръмп: Грабна сабя, включи се в прочут танц

За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда, написа премиерът
Обновена: 30 ное 2017 06:51 | 29 ное 2017 22:33, Красимир Ангелов
162

Снимка: Facebook

Премиерът Бойко Борисов се включи в прословутия танц със саби арда при посещение на българската правителствена делегация в Националния музей в Рияд, Саудитска Арабия.

Подобно на президента на САЩ Доналд Тръмп, който беше в Рияд през май тази година, и българският премиер взе в ръка традиционната за Саудитска Арабия сабя и се включи за малко в танца.

Арда е фолклорен арабски танц, игран само от мъже. Преди време се танцувал преди война, но вече се изпълнява и при различни тържества.

"За мен беше чест да се включа в традиционния танц със саби арда при посещението на нашата правителствена делегация в Националния музей в Рияд", написа премиерът в своя профил в социалната мрежа Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


162
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
23
 
! Отговори
.... преди 6 години
Направи ли ви впечатление, че всички от делегацията са като маносани. Вяли клиширани изказвания за пред журналята, а иначе дълбоко умислени и изтерзани. Не им се е харесало в Рияд. А Сакса дори не даде интервю....кво прай там, като какъв!?
60
1
 
16
 
! Отговори
сабя <> бухалк преди 6 години
пъродияна Пъръданиятаснимката показва кой от хората в нея са играли мъжкия танц с бухалка
59
1
 
22
 
! Отговори
млрд преди 6 години
Боката се уплаши за едни милиарди по техните банки. Видя, че в Ритц хотел бяха затворили няколко шейха и ги одръгнаха с няколко милиарда и нашият търчи да види какво става.
58
1
 
17
 
! Отговори
Препоръчан посетител преди 6 години
До МинаващНЮЛАНД УВЕДОМИЛА БОРИСОВ, ЧЕ USA СЛУЖБИТЕ СА ОТКРИЛИ 450 МЛН. ДОЛАРА В БАНКА В САУДИТСКА АРАБИЯ НА ИЗВЕСТЕН БГ-УПРАВЛЕНЕЦ И НЕГОВ СЪРАТНИК С ТУРСКИ ПРЯКОР. ФЕДЕРАЛЕН СЪДИЯ Е РАЗПОРЕДИЛ КОНФИСКАЦИЯ НА ПАРИТЕ.по искане на отдел Конфискация на имущество и пране на пари в Министерство на правосъдието, федерален съдия е разпоредил конфискация на парите на основание Наказателния кодекс на САЩ, глава 46 Гражданска конфискация, която освен процесуалните правила съдържа и списък
57
2
 
33
 
! Отговори
пашата преди 6 години
Ние ще изнасяме суджук за камиларите, а те ще правят джамии у нас за без пари. Тия саби са само за фон, а и да ни напомнят за ятаганите. Евала, Борка, евала, Борисов. Чак царя помъкнал на околосветско пътешествие.
56
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия с джапанките не му ли навряха поне една къса сабя в задния *** на Суджук Паша?
55
37
 
1
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Бойко смело напред народа е с теб. Бойко е велик политик и държавник.
54
2
 
35
 
! Отговори
Божо преди 6 години
Докъде се докарахме, Боже! Дотам ли изпаднахме!
53
2
 
26
 
! Отговори
... преди 6 години
От Козяк пратиха Бибитко и компания в Риад. Царя не е ссмо гарнитура. Личи си че хич не му се е ходило там но... Нищо добро не чакайте от това посещение!
52
2
 
21
 
! Отговори
ПРОСТАШКИ ПР БОКОВ преди 6 години
ПИТАМ И ОТГОВОР НЕ ИСКАМ - ЗА КОЛКО ДОЛАРА ВЪПРОСНИЯ ТЪ ПАНАР БОКО ПОДПИСА ДОГОВОРИ С РИЯД. КАТО ГО СРАВНЯВАТ С ТРЪМП ДА КАЖАТ. САЩ СКЛЮЧИХА СДЕЛКИ СЪС САУДИТСКИЯ КРАЛ ЗА 111 МИЛИАРДА ДОЛАРА + 350 МИЛИАРДА ДОЛАРА САМО ЗА ВОЕННА ТЕХНИКА И ТРЪМП ЗНАЕШЕ ЗА КАКВО ТАНЦУВА СЪС САБИТЕ. ИНАЧЕ И НАШИЯ ТАНЦУВАЛ СЪС САБИ, НО ЩЕ СИ ОСТАНЕ С ТАНЦИТЕ,ГОЛИТЕ ОБЕЩАНИЯ И ПРЪСТ В Г.З. Е, НЯКОЯ ДРУГА ГЕРБАДЖИЙСКА ФИРМА МОЖЕ НЕЩО ДА ПОНАМАЖЕ, НО ЗА ДЪРЖАВАТА ЗЕРО, НУЛА.НО ЩЕ МУ ПЛАТИ МАСРАФА НА РАЗХОДКАТА ДО РИЯД
51
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как гледа умно, идея си няма какво си говорят на английски с царя :)
50
1
 
24
 
! Отговори
Минаващ преди 6 години
Този Салман да не е онзи Салман дето затворил много пари в Булгартабак и КТБ, и после пил една студена вода
49
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селяните са основата на една държава, основата, а не върхът на пирамидата.Без селяни няма държава.Относно "нашия цар" той е всичко друго, но не наш.Той е Сакскуборггота, както английската кралица и много други от тази фамилия нищо, че крал Джордж се е нарекъл Уиндзор.В Европа имаме реставрация на роялизма, дами и господа!След като не можете да живеете в комунизъм, Бог да пази Царя!
48
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ха!Симеон говори арабски и превежда на нашия полиглот!Не знаех,че царя ни говори арабски.
47
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всички селяни се преместиха от полето на интернет.
46
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
М-да, прекратили са делото с-у Царя за Враня, Царска Бистрица и 16000дка рилска гора, от която вече въпросният си е докарал 5 млн лв от сеч.Въпросът е:Какво друго продаваме?П.П.Това за чипа е вярно.
45
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тиквата е мигала на парцали.
44
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това да не е свързано със "сделката" на Царя за Рила?Оръжие едва ли им трябва след Тръмп.Най-добре да поиска от местните полицаи да дойдат да охраняват НДК по време на председателството ни.
43
18
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре, че е Бойко та го канят насам-натам ... ако е другарката ***, само до СССР ще ходи да кани зелените човечета на путин с автоматите.
42
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
добре, че е Бойко та го канят насам-натам ... ако е другарката ***, само до СССР ще ходи.