Кемил отново по петите на Нинова! Нахлул на "Позитано" и...

Държал се арогантно, избягал от охраната, но полицията е по петите му
Обновена: 29 ное 2017 11:49 | 29 ное 2017 11:41,
80
 Кемил отново по петите на Нинова! Нахлул на "Позитано" и...
Снимка: Facebook

МВР работи по подадена жалба за опит за нахлуване в кабинета на председателя на БСП Корнелия Нинова на "Позитано" 20.

Дир.бг твърди, че това е Кемил Рамадан, който е бил спрян от червената охрана на 27 ноември. Държал се арогантно и заплашително. След като е бил разпознат, той е избягал, но е заплашил, че отново ще се върне.

Още по темата

Все още изясняват обстоятелствата по случая, били са разпитани свидетели.

През юни тази година Кемил Рамадан изпрати заплашителни SMS-и до Нинова, в които заплашва нея и държавния глава Румен Радев.

Едно от съобщенията от негодо лидера на БСП гласеше: "Нинова, кажи на президентчето си Радев, че така не се прави – Ифтар вечеря на мюсюлманите! Седнали ми агентите на ДС на вечеря с главното мюфтийче, Андрейчо, и се подиграват на всички български мюсюлмани! Затова Аллах-Бог ще ви погуби. Аллахуакбар!!!"

Рамадан беше задържан от служители на ДАНС в близост до джамията в София. Тогава той призна за изпратените от него съобщения, съдържащи заплахи и бе освободен след 24 часа в ареста.

Кемил Рамадан е роден през 1974 г. във Велинград, живее в Пазарджик. Бивш кандидат за президент през 2016 г.. Изповядва радикален ислям. Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА.

Бизнесмен, собственик на автокъщи и автомивки, според блога му бил и един от най-големите производители на пъстърва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Коледа и нова година ще има доста фойерверки, направени от инжинерите. Дано БГ се разминем леко. Такива като Полша, Унгария, Чехия или Словакия няма да ги мисля. Те си имат и политици и народ. Кютека ще е у френско, немско и албионско.
32
27
 
17
 
! Отговори
месара преди 6 години
тая другарка лъжа нинова ше трябва да я обявим за мъченица - две катастрофи, някакъв кемил по петите и,.........., какво ли още ше ни предложи "единствената боркиня за по добър живот на българите"!?
31
8
 
27
 
! Отговори
В ЗАТВОРА преди 6 години
или лишаване от българско гражданство и да заминава за САУДИТСКА АРАБИЯ. Трябваше БОЙКО да го покани на седалката до него , нали са си дружки с радикалните. И давамата имат много общо - мразят НИНИВА и РАДЕВ и могат да си гукат по време на полета
30
3
 
16
 
! Отговори
Алов666 преди 6 години
хАХХА психиарията и простотията засегна и депутатите. Да видат как им е на обикновенния човек.
29
17
 
11
 
! Отговори
Майтап ли си правиш преди 6 години
До RED ARMYТи бъзикаш ли се ? Я кажи кога червената въшлива еврейска армия се е борила с исляма че не ми е ясно ? До колкото знам един път нахлу и окупира както България така и една ислямска държава дето се нарича Афганистан,ама разврата който нанесоха на България там не се получи понеже морала при онез е мнооо висок,та рашките такъв кютек ядоха че не можеха да ги стигнат да им се извинят та в бягството си забравиха за танкове и за хеликоптери и за машини и за какво ли не.*** б.л.я.д.о.в.е
28
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Интересно всички тия служби какво правят? Чешат си топките по цял ден и чакат тоя хубостник да се запаше някой ден с колан-бомба и да се самовзриви някъде ли? Щото той натам е тръгнал Задържане за 24 часа само е пълна подигравка
27
20
 
13
 
! Отговори
неразбрал преди 6 години
Та къде е заканата ...не разбрах. И човека говори истината. В ДПС,Главно мюфтийство и БСП е пълно с руски шпиони...Та не е ли така...милиционерски му работи като преди 89г..ха.ха.ха
26
1
 
25
 
! Отговори
**** преди 6 години
Ами съда какво чака още,отнема му бг.граждансвото,и го праща С.А.да живее,или в Турция,какво се занимават още с него?
25
6
 
17
 
! Отговори
??? преди 6 години
а, като споменахте Саудитска Арабия - що не пишете за посещението на Министър Председателя Борисов там! немате още опорните точки от Кремъл, птате Техеран защо са отклонили български правителствен самолет да премине над Иран, при предварипелно разрешение!? македонските и световни медии гърмят за случилото се, а вие пълен игнор на най-важното събитие за държавата!!!!
24
1
 
27
 
! Отговори
хм преди 6 години
знае се, че изповядва радикален ислям и нищо не се прави? ............ във Франция, Белгия тез ги издирват всеки ден
23
0
 
26
 
! Отговори
гг преди 6 години
Да бъде репатриран веднага от България.Това е готов терорист за атентати .ВЪН
22
2
 
15
 
! Отговори
ДО 23 от Перник преди 6 години
При нас забраниха на Ромите да копаят *** , и сега цената на Вълглищата се вдигна Двойно .На кого да се оплачем . И Храните се увеличиха с 50% , и Тока се вдигна с 25% .Дай съвет ?
21
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече и тук има спящи салафитски клетки. Гответе се за тероризъм, алахуокбаровците обявиха война на Европа. Цялата. Саудитците и останалите ислямизират и радикализират ромите и турците на село!
20
8
 
14
 
! Отговори
Провинцията преди 6 години
Във половин Варна няма вода от повече от24 часа. Пише заради повреда на мгистрален тръбопровод, но е аради ремонта на булевард "Левски". Така,че подавайте масово жалби за да получите компенсации за непредоставена услуга. Послече очаква да надуят сметките за водата също както сметките за тока преди години във Варна. Пак искат да изригне недоволство и после да го насочат червените олигарси в правилната за тях пососка - да съборят правителстото с една цел да настъпи пак безвремие. Ще позволите ли
19
1
 
22
 
! Отговори
ЛОШО преди 6 години
Няма да остана изненадан ако се окаже че рамаданчо е с чин Офицер в ГДБОБ .Това е Война между МВР , ДАНС и НСО .Има замесени и Министри .
18
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"...Изповядва радикален ислям. Учил е в Саудитска Арабия и е член на забранената фондация ИГАСА..."А ние плащаме за "спец-служби"! КОЙ и КЪДЕ ГЛЕДА???Кемил Рамадан си прави "кефа" за сметката на българина!Напишете адрес, имената на роднините му..., а то като му е писано да се удави няма да се обеси;)
17
2
 
45
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
За пореден път се доказва , че държава няма. Недопустимо е да се движи свободно този джихадист и да заплашва , независимо кого. Бойко, ако искаш наистина пак да си на власт, предприемай мерки , защото пак ще загубите , но този път не президентски , а парламентарни избори.До положение се стигна , че в България живота е жълти стотинки - убийства, грабежи ,изнасилвания, дрогиране, алкохолизъм,катастрофи. ДО КОГА.?
16
0
 
46
 
! Отговори
Българина преди 6 години
В унгария швйцария или австрия този щеше да е екстрадиран с отнето гражданство, но тук е родната данс.... Нормално е християните да са тормозени от мюсюлманите
15
5
 
19
 
! Отговори
ББ преди 6 години
Аз го пращам да свърши некаква работа, той викал, кряскал, уплашил се и избягал. Нема да го пращам повече да закача Кори. Не върши работа, 'начи.
14
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гръмнете този кр-е тен