Нинова призна за Кемил! Не иска да харчи парите на народа за гард от НСО

Тя обясни, че е подаден сигнал в полицията, защото Рамадан и преди я е заплашвал
Обновена: 29 ное 2017 14:17 | 29 ное 2017 13:45, Камелия Цветанова
73
Нинова призна за Кемил! Не иска да харчи парите на народа за гард от НСО
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив

След две катастрофи, SMS заплахи и дори опит за лична саморазправа с нея, червената шефка Коренлия Нинова пак отказва гард от НСО.

Още по темата

"Това е принципно решение, каквото и да се случва, парите които дават хората, не трябва да отиват за охрана на политиците", отсече тя, след като потвърди, че онзи ден Кемил Рамадан е опитал да нахлуе в централата на БСП на "Позитано" 20 и отиде в кабинета й.

Той бил спрян от червената охрана на 27 ноември. Държал се арогантно и заплашително.

Нинова обясни, че е подаден сигнал за случая в полицията, защото Рамадан и преди я е заплашвал. Тогава той й прати съобщение, което гласеше: "Нинова, кажи на президентчето си Радев, че така не се прави – Ифтар вечеря на мюсюлманите! Седнали ми агентите на ДС на вечеря с главното мюфтийче, Андрейчо, и се подиграват на всички български мюсюлмани! Затова Аллах-Бог ще ви погуби. Аллахуакбар!!!".

Отделно, Рамадан заплаши и президента Румен Радев.

"С охраната се е разправял, но не е успял да влезе при мен, не го познавам, никога не съм го виждала и говорила с него, за пръв път разбрах кой е, когато отправи заплахите със SMS-и към мен и президента", каза соцлидерката.

Тя допълни, че вчера следователи са отишли в централата на БСП и са разпитали хората, които са били в пряк контакт с Рамадан – охраната, секретарката и административния директор, който е слязъл във фоайето на сградата, за да види каква е тази разправия.

Нинова обаче не била разпитвана, защото не е виждала потенциалния си нападател. Тя няма и обяснение защо Рамадан толкова й има зъб.

Той й прати заплашителните съобщения през юни. След това пък червената шефка без да иска два пъти стана участник в катастрофи. Те се случиха през есента. И при двата инцидента тя пътуваше с колата си към "Позитано" 20, като и при двата тя беше ударена от такси.

След втората катастрофа самата Нинова намекна, че явно ПТП-тата не са случайни. Шефът на НСО пък й предложи личен охранител, но тя категорично отказа да харчи от парите на данъкоплатците за собствената си сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Bravo" na Borisov, muzka postapka, Gospod gleda
32
5
 
16
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Ех , какъв остров на сигурността и стабилността на Европа е това БГ , Бокоооооо! И на арабите да се похвалиш....! Кажи им че само тук паратерористични елементи могат да заплашват политически лидер.
31
10
 
7
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
До Анонимен 31 .... Това е така защото на практика само останалите 20% гласуват за *** и предствляваното от нея дружество - "БСП и СиЕ"АД ... !!!
30
11
 
14
 
! Отговори
Същото - грамотно преди 6 години
Вчера Антон Тодоров доказа с документи, че дни преди Нинова да приватизира Техноимпекс за 70 000 долара в сметките на дружеството е имало над 1 милион долара.Това истинската тема с Корнелия Нинова.
29
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цялата тази история доказва, че на позитано считат, че 80% от електората страдат от умствена изостаналост, обусловена от задържане на развитието на индивида или поражения на мозъка
28
7
 
9
 
! Отговори
Sen Simon преди 6 години
Е сега е момента да се разбере по мъжки с тоя Кемал ли...Кемил ли....а не само да плямпа . Жените са 2 вида,едните са болни,другите недоволни. ;) Тежко на тая къща,дето кокошка кукурига-край на цитата.
27
13
 
6
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 6 години
Оторизираната да представлява "Народа" *** Нинова, е крайно време да осъвремени малко речника си и да замени названието "Народ" с Гражданско общество. Навсякъде в развитите цивилизовани общества, това понятие е останало в миналото, но пък погледнато от друга страна "Партията на Народа" е запазила връзката си тошовия СОЦ, а бъдещето и е това на "Светлия Комунизъм", така че на другарката Нинова донякъде и е простено да използва реториката на партията си, наследница на БКП, КПСС и коминтерна..
26
8
 
10
 
! Отговори
Des преди 6 години
Вчера Антон Тодоров доказа с документи, че дни преди Нинова да вземе от приватизацията на Техноимпекс Нинова за 70 000 USD в сметките на дружеството е имало над 1 милион долара. Това е истинската тема с Корнелия Нинова.
25
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СВЕТИЦА!!! Живота си е готова да даде, само и само да не ощети народа! Браво, вярваме! Цирк пълен.
24
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
''парите които дават хората, не трябва да отиват за охрана на политиците"-----------------Тва е пестене от закуски ... нищо и половина . Ами ако стане инцидент кво става ? Гърмят ни ушите - това става .
23
9
 
14
 
! Отговори
х преди 6 години
Вдига се пушилка за да се покрият новите разкрития за приватизацията на Техноимпекс, когато Нинова е купила дружеството за 70000 долара, в сметките е имало 1,8 милиона лева и куп имоти тук и в чужбина, по тази схема са ограбени хиляди предприятия, направете си изводи за тази жена
22
6
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 6 години
Абе тя, май... достатъчно е взела от данъкоплатците :)))))Сега за един охранител... не ще. Голяма работа си Корнииии :)))))))))))) Смях...
21
7
 
9
 
! Отговори
Нов преди 6 години
Толкова много обожатели, пък тя си пада по Бойко :) И си го иска, иска!!!
20
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давайй Нинова притискай суджуците да изреват на умрялоНнарода е с вас разбойниците в тая държава подкрепят Герб щото е разбойническа партия
19
10
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тая откачената и Фидел Кастро може да и завиди по броя на атентатите. То кучета ли не я ядоха, то таксита ни не я газиха сега и ненормален турчин.
18
10
 
11
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
Имали са тайна афера и човекът я ревнува от напористите партийни "другари"- това е всичко.
17
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нинова президент
16
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сцената сякакш е взета от турски сериал
15
14
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мъжко момиче, бравос!
14
14
 
20
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
Виждам как постепенно се появява ореол около голямата Лъжа!!