Вице се хвали: Ръст, реформи и... нови WC-та на "Калотина"

ДПС искат да ни демонтират, защото няма за какво да се хванат
29 ное 2017 10:30,
51
Вице се хвали: Ръст, реформи и... нови WC-та на "Калотина"
Снимка: архив "Булфото"

Във всички сектори у нас има икономически ръст, административната реформа скоро ще облекчи фирмите, а по границата с "Калотина" има нови модерни тоалетни. Тези успехи на кабинета изброи вицепремиерът Валери Симеонов и упрекна ДПС, че няма за какво да критикуват властта, затова искат демонтаж на патриотите.

"Когато се отправят упреци към едно управление, те не трябва да бъдат насочени политически", каза той пред "Фокус". Според него политическите аргументи са за предизборните кампании, а не за работата на правителството.

Още по темата

"Искам да чуя - кое те не одобряват от работата на това правителство и с какво то не се е справило", призова Симеонов. Той попита в коя секторна политика правителството има провал, при положение, че има ръст на всички икономически показатели.

"Имаме ръст на брутния вътрешен продукт, повишаване на пенсиите, което беше една от основните задачи на "Обединените патриоти", реализирана на два етапа", припомни вицето.

Симеонов напомни, че се извършва административна реформа, която ще облекчи скоро работата на малките, дребните и средни фирми.

Той допълни, че всички тези показатели и положителни действия, които е реализирало правителството за тези 6 месеца, практически не са критикувани от ДПС, защото не могат. И затова вадят политически аргументи, каза лидерът на НФСБ.

Симеонов отново акцентира на откриването на нови тоалетни на ГКПП "Калотина". В понеделник той откри модерните WC-та и обновяването на водопреносната и канализационната мрежи на пункта.

Според него това също е сред нещата, от които управляващите могат да бъдат удовлетворени.

"Засега там практически нямаше санитарни възли, което за мен е просто недопустимо. Не знам как този гранично контролно-пропускателен пункт е бил без тоалетни, при положение че в началото и в края на летния сезон се получаваха огромни опашки от автомобили на вход и изход на българската граница. Но сега вече има модерни тоалетни", обясни Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
An teli преди 6 години
Valeri, samo edin klozet li napravihte, ve...ia da vidim klozetite na drugite granichni punktove v Vulgariata. zadava se valna ot turisti ot Iran, Irak, Afganistan, Pakistan, Jemen, Luvan, Libia, Azerbaidjan, Turkmenistan, Kurdistan, Armenia...sichki iskat na otslabvane v sveti vlas i v bistrica...statistikata da kaje kolko sa bg publichnite klozetite v vseko selo i vseki grad...naprimer v Batak, Perustica, Rakovski, Benkovski, General Geshevo, Polkovnik Serafimovo, Borino, Trud, Bulgarin...:-)
30
0
 
2
 
! Отговори
Пророкът Гочо преди 6 години
Този *** е вечно пиян и/или друсан. Има поне една полза от глупостите му - повече никой няма да гласува за нашите песвдонационалисти и Бойчето ще остане окончателно без патерички, а тая *** Боци си я отглежда още от 2012 и даже я пусна малко да подскача срещу него за достоверност.Лошото е, че след края на Боци идва армията на Ердоган и светиня му вече открито ни подготвя за това.
29
0
 
3
 
! Отговори
баце преди 6 години
Тоалетна е МС но кога ще изградим съвременен нормален МС а на тези да пуснем водата
28
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
човек може да се изака с кеф като напуска България. Благодарим другарю Симеонов.
27
0
 
6
 
! Отговори
НОВИ ТОАЛЕТНИ преди 6 години
ЖАЛКИ СТЕ! Ако до това се свежда ПАТРИОТИЧНОТО и големите "УСПЕХИ" МАХАЙТЕ СЕ НАВРЕМЕ ОТ ВЛАСТА, че никой няма да гласува повече за вас
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От днес ще наричам Далавери вецето. Вецепремиер. WCпремиер.
25
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И това доживяхме, да се хвалим с кенеффи. Нищо друго ли не намери далавери да се похвали? Само с 30 нужнника ли? Това ли свършиха до сега?
24
1
 
20
 
! Отговори
БОКЛУЦИ преди 6 години
До ЖокерЗнам че е така,но ми дойде до гуша.Тук няма бъдеще..Няколко пъти през последните 9 години от както дойде този престъпник на власт бягам от тук,но все се връщам заради болните си родители защото няма кой да се грижи за тях.Сега съм уредил нещата за тях и вече окончателно се махам и повече в тая клоака на мафията не искам и да чувам.До гуша ми дойде от робовладелци и партийци,връзкари и шуробаджанаци.Нито собствен бизнес можеш д аразвиеш ако не си човек на някой нито нищо.Стига вече
23
1
 
15
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
До БОКЛУЦИЗнам че не мога да ти помогна да си намериш работа, но малко инфо за да не се луташ ще ти дам. Всяко работно място в тази държавица е гарантирано или от приятелски връзки или от политически протекции. Влез в някоя партия поне формално ако не ти е проблем. Те ще те вкарат някъде.
22
2
 
14
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
Ей, в 21 век и ние си направихме тоалетни бееее! Какво събитие! Не случайно в центъра на Брюксел БГто беше нарисувано като клекало с чешмичка! Като герб хахаааа
21
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този не е ВиЦе а WC
20
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо да открият паметник на простотията посветен на избирателите гласували за Герб и Патриотите.
19
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега очаквам Тръмп да се похвали с тоалетна за трансексуални за да увеличи подкрепата на хората към него.
18
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направо да назначават министър на тоалетните и той да отговоря за обществените тоалетни в България. Предлагам и да почнат да строят и обществени чешми.
17
2
 
21
 
! Отговори
БОКЛУЦИ преди 6 години
нямаш грам сигурност за утрешния ден..Заплатите са Африкански..Имам висше икономическо,опит и стаж в чужбина,10 преквалификации и не мога 6 месеца работа да почна..За какво развитие ми говориш бе,за твоето ли.Ти ли си патриот бе мерзавец долен..Чакам всеки момент до телефона да ми звънне и да ми се обади агенцията за работа в чужбина за да се спася от тази клоака на мизерия,нищета и агония,липса на сигурност и мафия на всички етажи,няма ни една работеща институция,само престъпления
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Под БВП разбират износ на нещо си... А това, че повечето износ е фиктивен... за да крадат ддс...
15
2
 
19
 
! Отговори
БОКЛУЦИ преди 6 години
Какъв ръст на БВП имаш бе мерзавец ? Млади хора не останаха в тая държава,има само *** колосална демографска катастрофа която вече е в необратим процес,България загива,младите бягат навън,малкото дето сме останали тук търсим начин да избягаме..аз се опитвам от 6 месеца да избягам от тази *** и да работя за нормални пари с които да живея нормално.Тук работа няма нито за висшисти,нито за специалисти нито за среднисти..а по някаква случайност ако намериш работа нямаш грам сигурност за
14
2
 
17
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Когато си на мекия стол на жълтите павета всико изглежда прекрасно. С Д.огановия генерал май вие хванал един същ вирус на самохвалство и самодоволство, но я попитайте излъганите пенсионери за обещаните 300 лв мин. пенсия.
13
2
 
16
 
! Отговори
ДО 9 преди 6 години
Защо не ги направиха преди филма на Йончева, защо оградата е двойно по-скъпа отколкото тази в Гърция?
12
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Елементарни неща на Запад тук се приемат за сензация.