Царят от Рияд: Всичко е положително и най-вече ново!

Саудитска Арабия е извънредно влиятелна, каза той
30 ное 2017 13:23,
60
Царят от Рияд: Всичко е положително и най-вече ново!
Снимка: Facebook

"Мисля, че всичко е много положително и най-вече - нещо ново". Така бившият премиер Симеон Сакскобургготски коментира от Рияд посещението на министър-председателя Бойко Борисов и българската делегация в Саудитска Арабия.

Още по темата

Сакскобургготски също е част от нея като човек с дългогодишни връзки със саудитската династия. Царят дори се включи наравно с Борисов в танца със саби, с който в Рияд традиционно посрещат гостите си.

"Саудитска Арабия без съмнение е извънредно влиятелна страна в целия регион", каза още експремиерът, цитиран от "Фокус".

Сакскобургготски обясни, че има редица сфери, в които България и Саудитска Арабия биха могли да развиват отношенията си.

Според него вече има достатъчно положителни сигнали, които показват, че с тази визита се отваря нова страница в отношенията между двете страни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
43
 
! Отговори
Българина преди 6 години
За тоя всичко е положително, явно е хванал плюса на акумулатора и пие розови хапчета. От плюс на плюс намаляхме с още 500 хил от негово време до сега. Може би ще е по добре да мислим отрицателно разбирай критично към предателите, пък нещата може и да потръгнат
25
3
 
51
 
! Отговори
ЦАР? преди 6 години
Къде на снимката виждате ЦАР. Аз виждам ЕДИН САМОЗВАНЕЦ, един арабски танцьор и една КУХА ТИКВА
24
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Музея на земята и хората всичко е ново ! пълно е с полезни изкопаеми
23
0
 
51
 
! Отговори
ШЪ ВЪ ОПРАВЯ преди 6 години
за 800 дни. Казваше лъжливото старче. И НИ ОПРАВИ. Така, че не можем да си кажем и малките имена. Сега БОРИСОВ най-накрая му се отблагодарява като му връща/ХАРИЗВА имотите ДЪРЖАВНИ. Нали КОБУРГА го сложи на власт. Като го назначи първо за Секретар на МВР и УЗАКОНИ престъпното му минало в СИК. БОРИСОВ плюеше НДСВ с половин уста. Както и уж е против ДПС, а винаги комбинира с тях.
22
1
 
47
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 6 години
Путин като се снима с Ердоган го обявиха за ислямист там и с президента на Иран ли беше ама голяма олелия се вдигна ......сега няма проблем .....Бойо е голям ...а царя дваж пъти по голям !? ЕС оле ....после как няма сирене Президент в Англия да струва 2 пунда , а в България 8.50 или шоколада Своге в Холандия 40 цента а при нас 2 лв ? Тока ни иначе почити два пъти по евтин от тоя в ЕС само че заплатите ни с 10-15 пъти по ниски .....равносметката не показва нещо подобно ама лесно се лъжат шилетата
21
1
 
48
 
! Отговори
10 ГОДИНИ ГЕРБ преди 6 години
на власт СТИГА. Идват ни в повече наглите КРАДЦИ
20
1
 
49
 
! Отговори
ЗАКОН ЗА ИМОТИТЕ преди 6 години
които ДЪРЖАВАТА ще хариже на КРАДЕЦА от МАДРИД. НИЩО НОВО няма при ГЕРБ. Само лъжи, крадене и надувки. Телохранителя на ЖИВКОВ и гражданина СИМЕОН САКСКОБУРГОТСКИ реши с държавна пара да си урежда посещения в КРАЛСКИ дворове като води със себе си КЛОУНА с фалшива диплома за ЦАР
19
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да де, повечето елементи на новото ,модерното са познати от миналото.
18
1
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Новината е новина, толкова колкото и царя е цар.Зад празните приказки за нещо ново се крие нещо старо - пак са продали съветско оръжие произведено у нас на някоя "умерена опозиция" от региона посредством СА.Те затова и иранците не го пуснаха да мине над Иран.
17
3
 
56
 
! Отговори
ХХХ преди 6 години
Един от най-големите престъпници дава още акъл ? Какъв е той в смисъл каква длъжност заема ? Пак ли ще има "Вервайте ми!" и после още хиляди декари гори , земи и замъци ще са в кюпа му ? Как може хора които са се докзали като абсол'тни родоотстъпници да дават акъл кой какъв е ? Питайте го за 800 дена какво направи с България ?!
16
2
 
45
 
! Отговори
тролче преди 6 години
" Най-вече ново" - само вие сте си същите ....бандити.
15
1
 
49
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
До АнонименЩо да "вием" бе ? Преди 40 години всички араби като чуеха за България "селям" правеха. В нашите университети сме изучили хиляди араби. Сега с какво ще се подпомагаме взаимно? Я питай Началника си да каже нещо по-конкретно че тези неговите "положителни сигнали" ги знаем.
14
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще емигрираме май вече не в западнала европа а в четворката плюс швейцария и австрия.Ходил ли си наскоро в Швейцария? Видял ли си какви се разхождат по улиците?
13
4
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Банда масони танцуват със саби
12
2
 
51
 
! Отговори
българина преди 6 години
Положителното е че България я готвят за новия член на ОАЕ,бардаци, хотели казина тур цизация иалямиза ция и цианизация, с квоти за още маймуни тук. Ще емигрираме май вече не в западнала европа а в четворката плюс швейцария и австрия. Каквото ти е населението такава ти е държавата буквално проста житейска поговорка.
11
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Срещу визитата на премиера в СА вият червените каскети, но забравят, че именно саудитският крал купи идолът им наскоро за 3млрд $.
10
2
 
56
 
! Отговори
мадридският крадец преди 6 години
Арабите да си проверят часовниците и пръстените дали са им на мястото !!
9
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този "цар" се явява посредник, ще си получава процента от бъдещите сделки. И за джобчето на Баце ще има, разбира се. А ние ще се напълним с групи чаршафосани туристи, които ще искат до всеки хотел да има джамия.
8
0
 
50
 
! Отговори
Жокер преди 6 години
И защо в Саудитска посрещат "гостите" си с танца саби , а в Иран с танца на изтребителите?! хахахааааааааааа . През кои държави ще се връщате ей! Предупредете ги че да не ви се наложи два дена да хвърчите по света докато се приберете
7
0
 
55
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Това е като кадър от филма "Мумията": в ляво самата Мумия, в средата фараона, в дясно шута Бени.