Бареков слиза (от политиката), за да влиза (в телевизора)!

Евродепутатът обяви, че със свои медии ще бори фалшивите новини
1 дек 2017 18:00,
62
Бареков слиза (от политиката), за да влиза (в телевизора)!
Снимка: архив, Булфото

Eвродепутатът Николай Бареков обяви пред студенти от УНСС, че никога повече не мисли да се занимава с политика и иска отново да стане журналист.

"Излизам от политиката, аут съм. Никога повече. Говорете с мен като човек, който се връща в медиите", обърна се той към тях на дискусия, на която ВУЗ-а искаше да запознае своите възпитаници с тенденциите при фалшивите новини, а и на която като гост лектор бе поканен именно Бареков.

Все пак евродепутатът обяви, че няма намерение да се отказва от поста си в Брюксел, защото му остават още две години, през което време той активно ще разкрива авторите на фалшиви новини, благодарение на "конгломерат от честни медии", който той ще създаде. Не пожела да коментира обаче как ще го финансира.

Според Бареков най-свободната част от света по отношение на свободата на словото е Азия, защото там тя е изграждана в продължение на 5000 години.

По думите му Европа също има дълга история, но преминава през етапи на саморазрушение и няма изградена "силна имунна система".

Преди да влезе в политиката Бареков бе дългогодишен водещ на сутрешния блок на bTV, после стана изпълнителен директор и водещ на ТВ7 и NEWS7.

Впоследствие той създаде партията си "България без цензура" и успя да влезе в парламента, но месеци по-късно формацията му се разпадна. В коалиция с ВМРО обаче той успя да стане евродепутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
0
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
Прочетох с удоволствие коментарите под статията, почти всички ми харесаха! Ще си позволя и аз да дам своята лепта - снимката ме впечатли, все едно Барека ни казва: А плува ли корабче тук? :)))
38
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя *** защо го оставиха на мира след репортажите в които го виждат с петното. Той няма един глас по съвест. Всички са купени от възрастни хора, джагали и простовати младежи на които не им пука.
37
0
 
9
 
! Отговори
150 години поколения преди 6 години
- с двата крака в турско- с единия крак в турско- 1920-1930г развитие и възход- 1944г. комунистически преврат и терор, унищожена интелигенция- 1944-1989г новосъздадена комунистическа интелигенция- 1989г дворцов преврат и подмяна вместо промяна - пребоядисване на БК- днес пълна разруха в политиката и икономиката, 3 милиона емигрирали навън.....
36
1
 
6
 
! Отговори
промяна-подмяна преди 6 години
Дело на БКП-ДС-СДС и Герб!Останахме вълци-единаци-егоисти! Елита замина за чужбина.............Богатите - все по-богати а бедните все повече..........
35
0
 
2
 
! Отговори
освободен-презаробен преди 6 години
До ОсманТова сме ние от близо 150 години! Стамболов го посякохме на улицата просред бял ден
34
3
 
2
 
! Отговори
носталгия преди 6 години
До Кога!Кога султана ще дойде да си спаси раята от еврейското ЕС заробване?
33
10
 
1
 
! Отговори
гяур от Румелия преди 6 години
До Осман150години без майка Турция сме загубили вяра език и култура!!! Турция ще ни спаси!
32
0
 
14
 
! Отговори
Кога! преди 6 години
Ша счупа аз тоз талавизор, да знаш
31
0
 
25
 
! Отговори
Чукундур преди 6 години
Естествено,че ще си изкара мандата.Да не е *** да се откаже от сладката евродепутатска заплата.Най-хубаво е да вземаш пари за нищоправене.Току-виж е обърнал резбата.
30
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
а тук корабче плува ли, а , ама са нагли това комунистите, по-нагли от дядовците им убийци
29
0
 
32
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 6 години
Нямам търпение да се абонирам за всички вестници които Бареков ще издава...Само се притеснявам,че ако телевизиити му са няколко ,как ще ги гледам едновременно за да не пропусна нещо...Освен да правя записи и да ги гледам късно нощем!!! Какво ще ме посъветвате???
28
30
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво,един достоен българин и достоен представител в Брюксел,е верно не знае английски ,ама за какво му е.
27
0
 
29
 
! Отговори
КРЕТЕН преди 6 години
Интересното е,че на лекцията в УНСС са били цяла банда защитници на честните медии.Бареков,Патрашкова,патриота Байрактаров и др. Всичко това под крилото и любезното финансиране от другаря Пеевски. Любимеца на децата и паричковците като "изявения" псевдо журналист. Парите на Цв. Василев бяха гепени по най-тънкия начин и сега им търсят изява в" ползу роду"! На шараните ЧЕСТИТО !
26
1
 
38
 
! Отговори
тарикат е преди 6 години
На този целта беше парите на евродепутата. Излъга и хората си и вмро които го вкараха там. Дано никъде не си намери работа повече, т.е. никой да не се излъже да работи с този тарикат.
25
0
 
38
 
! Отговори
НИЕ, ВИЕ, ТЕ. преди 6 години
БАРЕКОВ ОБЯВИ, ЧЕ НЯМА ДА НАПУСКА ПОСТА СИ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА, ЗАЩОТО МУ ОСТАВАЛИ САМО ДВЕ ГОДИНИ.... МИ МНОГО ЯСНО ЕДНИ ГОТОВИ НЯКОЛКО ХИЛКИ ЕВРО, ЕЙ ТАКА ОТИВАТ В БАНКАТА МУ.....
24
0
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Според мен пък има голямо бъдеще в телевизията. Може да направи развлекателно шоу. Ще кани чужденци и ще си говори с тях на английски хахахаха Естествено ще има субтитри на български, само преводача трябва да е малко по-креативен и с повече чувство за хумор и... ще стане трепач :)
23
1
 
21
 
! Отговори
89 преди 6 години
От 2018 г. гледайте новата телевизия Бареков TV или БTV
22
0
 
16
 
! Отговори
ined преди 6 години
Ко каза? Ко ?
21
0
 
64
 
! Отговори
Лора преди 6 години
Царят на манипулациите и фалшивите новини. Крадецът вика дръжте крадеца. Някой пак ще финансира този клоун да играе цирк по телевизията.
20
0
 
57
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Понеже знае че вече няма как да стане евродепутат с хиляди евро заплата, още сега се застрахова, че се "отказвал". Селски хитрец.