МВР шефът: Дисциплинираме системата на здравеопазването!

Председателят на ДАНС също е бил на срещата с премиера
2 дек 2017 16:17,
44
МВР шефът: Дисциплинираме системата на здравеопазването!
Снимка: БТА

Правителството ще продължава да работи да дисциплинира системата на здравеопазването и да спре прекрачването на закона в сферата. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Валентин Радев след извънредно работно съвещание в Министерския съвет, свикано от премиера Борисов.

Радев уточни, че малко по-късно МВР ще даде брифинг заедно с прокуратурата за това какво е направено при операция, свързана със злоупотреби в системата на здравеопазването.

"Правителството не се отказва от това, което прави, за да дисциплинира системата на здравеопазването, включително и работата на Министерството на вътрешните работи и специализираните му служби", каза вътрешният министър и допълни, че председателят на ДАНС също е бил на срещата с премиера.

"Считаме, че вчерашният и днешният ден има реакция по темата, благодарение на това, което беше направено и операцията, която завърши и други, които са в ход. Непреклонни сме и тази работа по прекрачването на закона от участници в процеса на здравеопазването няма да я прекратим", категоричен е Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям смях, а досега къде бяхте?
1
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоест раздавате сужуци на лекарите за да знаят как правилно да гласуват. Иначе и *** може да хване няколко джипита Колко джипита има осъдени и в затвора и ало-апаши и каналджии ?