МВР шефът: Дисциплинираме системата на здравеопазването!

Председателят на ДАНС също е бил на срещата с премиера
2 дек 2017 16:17,
44
МВР шефът: Дисциплинираме системата на здравеопазването!
Снимка: БТА

Правителството ще продължава да работи да дисциплинира системата на здравеопазването и да спре прекрачването на закона в сферата. Това стана ясно от думите на вътрешния министър Валентин Радев след извънредно работно съвещание в Министерския съвет, свикано от премиера Борисов.

Радев уточни, че малко по-късно МВР ще даде брифинг заедно с прокуратурата за това какво е направено при операция, свързана със злоупотреби в системата на здравеопазването.

"Правителството не се отказва от това, което прави, за да дисциплинира системата на здравеопазването, включително и работата на Министерството на вътрешните работи и специализираните му служби", каза вътрешният министър и допълни, че председателят на ДАНС също е бил на срещата с премиера.

"Считаме, че вчерашният и днешният ден има реакция по темата, благодарение на това, което беше направено и операцията, която завърши и други, които са в ход. Непреклонни сме и тази работа по прекрачването на закона от участници в процеса на здравеопазването няма да я прекратим", категоричен е Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
2
 
1
 
! Отговори
аптека преди 6 години
Магарешки бил замесен в схемата с износа на лекарства!
41
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво дисциплинираш бе ***?! Тия колеги на Менгеле се дисциплинират само с оръжие!
40
2
 
0
 
! Отговори
Венцеслав Илиев преди 6 години
До Palamud BaretkovНаучи се да пишеш на български, какви са тези маймунски знаци!?Тогава ще коментираш болниците, паламуд с паламуда ти!
39
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
гледай само здравният министър да не се заеме с МВР то ,че всеки лекар щом научи ,че си ушев направо ще ти сложи инжекция и ще иде на кафе докато ушев ще пътува в нирвана към баба си и дедо си. Тръгнало яретто да плаши с санкции касапин .
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Крайно време е здравния министър да се заеме с МВР-то. Само той още не е пробвал да ги дисциплинира. Финансовия министър да се заеме със правосъдието. И т.н. Каквито и комбинации да се направят, по лошо няма да стане. Министрите са подбрани специално и където и да ги сложиш, поне да не могат да навредят.
37
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кражбите на лекарства от държавни болници стават с участието на изпълнителния директор. Той се назначава от министъра на здравеопазването. И на него се отчита. Назначават се само наши хора. От партията, която е на власт. На бас, че ще изгърмят само няколко обикновени лекарчета и фармацевти,които са се продали на директора си. Случайно може и някой непослушен.Така си тече далаверата.
36
2
 
3
 
! Отговори
Palamud Baretkov преди 6 години
Bg bolnuci falirvat...a bg medicinski personal vse po-bogat blesti i otrupan s zlatni bijuta, skapi luksozni koli, luksozni holidays...bg armeiski kazarmi i bg policeiski slujbi falirvat v ruini...bg askeri i bg policai vse po-bogati stavat i s vse po-tejki zlatnj bijuta sa ukraseni racete im, debelite im zadnici vse v tejki kojeni divani lejat...mashallah, tejki zlatni feodalni slugi si razvajda bg beden narod...a na varha offshornite bg cherkovni targovci pilotirat v interes na chujdi darjavi.
35
2
 
2
 
! Отговори
Nursi преди 6 години
Fakenews.Bg jivi grajdani nemat zdravni debitni karti i ne poluchavat mesechna i godishna info za bankovata si zdravna debitna nalichnost.
34
2
 
6
 
! Отговори
Добре, но... преди 6 години
Първо вижте връзката лекар на държавна работа - притежание на частна болница, клиника, център. Особено ако е на водещ пост. Обикновено частната дейност е на роднини - близки. Има ли жалби. Често се дават ЕГН-та между лекари, какво правят с тях не се знае, но попадат под ударите на НПК и ЗЗЛД. Кражби на апаратури, излишни хоспиталицзации. Клинични пътеки. Свързващо звено е: Държавна работа - Частна болница, хоспис, клиника, център. Произход на парите, винаги има богат роднина дал първия милион.
33
3
 
4
 
! Отговори
с автомати в склад?! преди 6 години
Нахлуват с автомати в складове за лекарства?!? хоу-хоу! определено е за дисциплиниране и респектиране на някого. накрая ще се окаже, че нищо няма.като в Костинброд, примерно ...
32
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В онази държава беше: "Българския болен е най-здравия болен"! Лозунг в болница.
31
3
 
6
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
Браво за свършената работа. Показахте, че крадци с бели престилки не се посвениха да вземат лекарства от най-тежко болните - тези с онкологични заболявания. А са давали Хипократова клетва тези ***... Г-н министър, един съвет: не правете толкова метани пред премиера, има си други министри, които са абонирани да правят това. Работихте със следователи, прокурори, оперативни работници, на тях благодарете.
30
5
 
8
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Болшинството от народа при онзи държава беше обезпечено с безплатни образование и здравеопазване .За да има тези възможности народа беше заплатил с живота на своите най достойни синове и дъщери,кристално чисти идеалисти и комунисти.Затова държавата се наричаше Народна Република България.
29
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АЗ ПЪК ЗНАМ ,ЧЕ:--ЗА ОБИКНОВЕННИТЕ ХОРА ПРИ СОЦ-а...ИМАШЕ ЕДНИ БОЛНИЦИ, КАБИНЕТИ И ЛЕКАРСТВА...--А , ЗА ПАРТИЙНИТЕ ДРУГАРИ И ОНИЯ ОТ "АБПФК"----ИМАШЕ ..."СПЕЦИАЛНИ" БОЛНИЦИ , АПТЕКИ , ЛЕКАРСТВА И ГРИЖИ...например:Майка ми беше болна от рак и вуйчо ми и изписа "Ендоксан" от Испания!От ДС/бкп---три пъти конфискуваха лекарството ...чак 4-тата пратка стигна до нас!/---ето ти я..29 ..."ОНАЗИ ДЪРЖАВА"-ХА,ХА,ХАААААААААА/
28
7
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Онази държава се е грижела за здравето на българина тогава и хората са се ликували безплатно защотото е имало истенска държава .Доколкото съм запозната с тези неща знам ,че и аптеките са били държавни .
27
4
 
2
 
! Отговори
А , КВО ПРАЙМ... преди 6 години
..С БИВШИЯ МИН.НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ОТ бкп/БСП---д-р ГАЙДАРСКИ ОТ с.СКОМЛЯ-ВИДИНСКО---С ЧАСТНАТА МУ БОЛНИЦА ЗА МИЛИОНИ ВЪВ ВИДИН??!А , ТОЙ В КОЙ ОБРЪЧ Е....??!
26
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А пъцулаите- престъпници и крадци на бензин ко ш ги прайм ся?
25
5
 
8
 
! Отговори
bolbov преди 6 години
Здравеопазване и лекарства трябва да станат напълно безплатни.Спомням си,че през социализма имаше частна лекарска практика,обаче народа поиска от Нашата партия да забрани тази антицовешка дейност,при която трябва да си плащаш за да живееш.Нашата партия взе мъдро решение и я прекрати.
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
МВР шефа е типичен милиционер!
23
3
 
12
 
! Отговори
:) преди 6 години
Обръчите на Марешки ли са ударили? Явно иска много от Тиквата за подкрепата в НС и мутрака е решил да го сплаши.