Депутатите се наработиха, изчерпаха си програмата

Пленарното заседание приключи за два часа и половина
7 дек 2017 12:21,
14
Депутатите се наработиха, изчерпаха си програмата
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Парламентарният ден на депутатите днес приключи изключително бързо, след като народните представители успяха ударно да изчерпат седмичната си програма за работа.

Пленарното заседание приключи за два часа и половина и така на практика народните избрани бяха на работа от 9 до 11,30 ч.

Депутатите успяха днес да отметнат и гласуват четири закона на първо четене и пет на второ.

Те записаха промени в Наказателния кодекс, Закона за лечебните заведения и Закона за оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: нспарламентдепутати
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Dies Irae преди 6 години
Крайно време е да ги направят с заплати на заработка. И като приемат закон който трябва после да се оправя пак да им се удържат по 6 месечни брутни заплати + да им се конфискува 30% от имуществото. Така хем ще работят, хем ще внимават какво приемат, а не като сега отиват да гласуват някаква простотия която после всички се чудят как да прилагат и се налагат 100 поправки, тъй като като е гласувано всички са си бъркали по дупките и са люпили семки.
13
0
 
0
 
! Отговори
ПотрЪбител преди 6 години
Светни ни и нас как не плащаш субсидии и ние да спрем. Никой не те пита. Те са от бюджета-от данъците. Дори и да не плащаш преки данъци, защото си в сивия сектор, плащаш косвени. И накрая-субсидията е едно, заплатата и издръжката съвсем друго.
12
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
СКЪПО СТРУВАЩИТЕ НИ ТЪРТЕИ......85% ОТ НАРОДА ГЛЯАДУВА ДА СИ ЖИВЕЯТ ТИЯ НЕГОДНИЦИ ,ДЕТО АКО НЕ СИ ЧОПЛЯТ НОСА В ПАРЛАМЕНТА ,ТИЧАТ ПО СОБСТВЕНИЯТ СИ БИЗНЕС И СИ ОСИГОРЯВАТ ЛУКСА ЗА КОЙТО НЕ СА И СЪНУВАЛИ...
11
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бързи, смели, сръчни.
10
0
 
9
 
! Отговори
Лейди Гарга преди 6 години
Ами по една лопата / метла и на вън на улицата да чистят. Така поне някой друг *** вземе да се изчисти...
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На тия трябва да им се плаща почасово. Работят по два часа седмично, но вземат пари като за три месеца. На хората отпуските ги направиха смешни, а те сега ще запразнят цял месец, после пак и им се събира за цяла година да работят по два три месеца.
8
0
 
12
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Дано да не са се преуморили след "акорда"Сигурно се изпотяват - само когато прекалят с лютото в шкембе чорбата сутрин.Хвала вам - представители на народа!
7
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И да гласуваш и да не гласуваш , те си получават едни добри парички и си ги харчат добре .Сега като запразнят и чак догодина ще се разработят , какво им пука , че хората нямат пари за топло и храна . Да не би да мислят че някои нямат възможност да се лекуват ? Само се дърлят едни срещу други и им гледаме панаирите които си правят . Имитация на работа да ни замажат очите че уж правят нещо .
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ако получаваха като нашите заплати, как ли щяха да се чувстват, кой ти мисли за народа, а уж народни представители - авантаджии
5
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
престъпници и хрантутници
4
4
 
9
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Браво!Достойни народни лидери, които, когато е нужно, могат да запретнат ръкави и само за два дни да свършат работа, колкото другите вършат за цял месец!Браво!
3
0
 
17
 
! Отговори
The big щепсел преди 6 години
Богатството - или по-точно краденото ражда из.роди!
2
1
 
25
 
! Отговори
86 преди 6 години
Изедници! Никой работодател няма да ми плати, ако работя само два часа на ден.
1
1
 
23
 
! Отговори
Хитър Петър преди 6 години
Затова и не гласувам за ***. И стотинка не давам за субсидия на депутат. Откъде на къде с моя глас ще давам субсидия от моята заплата. Предпочитам парите да отидат за нещо полезно, а не за определена партия.