СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват

Сините с поздрав към всички, които носят 3-те букви в сърцето си
7 дек 2017 16:15,
85
СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват
Снимка: архив "Булфото"

СДС, партията на демокрацията, родила милиони надежди за свободна България, днес става на 28 години. Сините посрещат празника си като извънпарламентарна сила, на дъното на социологическите класации и любовта на хората.

Въпреки това в СДС смятат, че имат право да празнуват.

"Днес СДС ще празнува! Въпреки пророците, които го "убиваха" през годините. Защото СДС е магия, символ на надеждите на всички демократи за достоен и свободен живот. СДС утъпка пътя към този живот. Плати и цената, но направи за българската демокрация най-важното - показа, че тя е е без алтернатива“, се казва в приветствие към всички, "които носят трите букви в сърцето си“.

В него се припомня, че Синята партия и демокрацията са връстници.

"И двете се родиха след 45 години тоталитарен режим. Започнаха пътя си заедно и продължават да съществуват като едно цяло, защото СДС постави началото и беше основен застъпник на демократичните промени в посткомунистическа България“, се казва още в приветствието.

И се допълва, че днес СДС има нова мисия – да убеди всички истински десни партии, че трябва заедно да защитят постиженията на демокрацията.

"Че три десетилетия не стигат, за да се премахнат измамните илюзии за комунизма и тоталитарната държава. Че България веднъж завинаги трябва да стъпи на здрава демократична основа и без колебание да върви към достойно европейско бъдеще, без да се обръща с носталгия назад“, завършват от "Раковски“ 134.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е партията на неуспелите комунисти,преди 89 година!Толко са жалки,че даже не ги приемаха в комунистическата партия...
53
1
 
16
 
! Отговори
Факт преди 6 години
СДС сложиха мафията на власт и се сляха се нея. Народът ги оцени и изгони от парламента. Остава и прокуратурата да си свърши работата, но това едва ли ще стане. СДС първо завзеха съдебната власт и все още я управляват.
52
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В BIOSа им беше записано да разрушат държавата и после да се самоунищожат.
51
3
 
9
 
! Отговори
га са ляха вината преди 6 години
демек празнуват, въпреки костов и отвореното откъм ануалната политика на експериментите с живи хора, общество. нека обясним, за по-затворенките: сдс искаше да ни убие, нас, но се и самоуби. това е системата от Природни Закони, които никога не съвпадат с измислените от меpзавцume! Хвала Бога, бих казал...
50
5
 
16
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
СДС беше създадена от БКП,защото партията,която национализира предприятията и строеше социализма,нямаше как сама да приватизира отново,а трябваше да има алтернативна партия,която да направи това и те я създадоха,но ние сами сме си виновни,че им повярвахме...
49
4
 
13
 
! Отговори
Преди преди 6 години
28 години,у наше село,най-големите *** се писаха първи седесари?!?!?!Сега са останали само прости овчари и говедари!?!Тогава обичаха да слушат "Последен валс",сега мога да им пусна "Вий жертва паднахте" и добре,че се разпиляхте!!!
48
4
 
12
 
! Отговори
Сатрапи преди 6 години
Дано Господ да ви...."поживи",ако може - до девето коляно!СДС-арски девиз:"Кръв поврам,пари не връщам".
47
2
 
20
 
! Отговори
??? преди 6 години
"Бог да ги прости"!За тях,като за умрял-или добро,или нищо!!!И дано повече да не се завръщат,виждат или чуват по-българските земи!!!Огън да ги гори!!!
46
4
 
22
 
! Отговори
немога да ви дишам преди 6 години
Какво празнувате бе, Изплюскахте надеждите на милиони българи, които мислеха, че е дошла демокрацията. Начебо с драгалевския *** съсипахте и ограбихте държавата. 90 % от вас сте бивши *** и доносници на ДС.
45
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези убавци не трябваше ли отдавна да са напуснали сградата на Раковска?
44
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега да ви го кажа и аз . Всички деца и внуци на онези с привилегиите и с народните пенсии го сътвориха това, което даже не е партия , а сбирщина , в която всеки гледаше да изплува отгоре и да краде .Съсипаха селското стопанство , заводите , малките фабрики , потребителните кооперации . Имаше един дребен , който казваше , че всичко построено от комунистите ще се разруши и ще се строи ново . Отидоха където им е мястото на *** .
43
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хомо бандата на Йордан Соколов Жана , Филип Димитров , Найден Зеленогорски и ред други *** са вредни за света не за балканите !
42
2
 
20
 
! Отговори
D: преди 6 години
"СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват"ВИЕ СЕ САМОУБИХТЕ БЕ ***....... !!!
41
1
 
15
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Добре, че беше Луканов да ги посъбере и организира ! Цял месец ги беше страх да се не върна !
40
0
 
9
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До #32 .Седесар. По себе си ли правиш преценка какво щели да направят другите?
39
2
 
13
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
До #17. Сега точно заради Кост ОФФ искат да изменят давностния срок за приватизацията,но за съжаление пак няма да го тикнат в затвора,но трябва да му проверят и касичката за рушвети "Бъдеще за България",т.е разбирай Бъдеще за премира,който олицетворяваше България.
38
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дАНО ТОВА СДС МУ ДОИДЕ ВРЕМЕТО И ВСИЧКИ ОТИДАТ В ЗАТВОРА , ОТ ТЯХ НАРОДА ГЛАДУВА И НЕСЕ ЛИКУВА , АЛЧНИ ХОРА И БЕЗКРУПОЛНИ
37
2
 
12
 
! Отговори
Стар комунист преди 6 години
Ех, ако знаех че имат годишнина щях да им пратя палячовски шапки със звънчета за партито :)
36
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Попиляха СДС по изкуствен начин, но СЕДЕСАРИТЕ ГИ ИМА !!!Пийте си хапчето, антидемократи, повече няма да се занимавам с вас!
35
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сините убиха толкова много народ с техните лъжи и заблуди, че трябва да ги обявят за терористична организация. Трябва всеки техен член където бъде намерен да бъде екзекутиран незабавно. Няма нужда от съд и присъда. Заради тях и съдебната система трябва да бъде екзекутирана. С тяхното "демократично" отношение към престъпността и корупцията съсипаха и малкото, което имаше България.