СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват

Сините с поздрав към всички, които носят 3-те букви в сърцето си
7 дек 2017 16:15,
85
СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват
Снимка: архив "Булфото"

СДС, партията на демокрацията, родила милиони надежди за свободна България, днес става на 28 години. Сините посрещат празника си като извънпарламентарна сила, на дъното на социологическите класации и любовта на хората.

Въпреки това в СДС смятат, че имат право да празнуват.

"Днес СДС ще празнува! Въпреки пророците, които го "убиваха" през годините. Защото СДС е магия, символ на надеждите на всички демократи за достоен и свободен живот. СДС утъпка пътя към този живот. Плати и цената, но направи за българската демокрация най-важното - показа, че тя е е без алтернатива“, се казва в приветствие към всички, "които носят трите букви в сърцето си“.

В него се припомня, че Синята партия и демокрацията са връстници.

"И двете се родиха след 45 години тоталитарен режим. Започнаха пътя си заедно и продължават да съществуват като едно цяло, защото СДС постави началото и беше основен застъпник на демократичните промени в посткомунистическа България“, се казва още в приветствието.

И се допълва, че днес СДС има нова мисия – да убеди всички истински десни партии, че трябва заедно да защитят постиженията на демокрацията.

"Че три десетилетия не стигат, за да се премахнат измамните илюзии за комунизма и тоталитарната държава. Че България веднъж завинаги трябва да стъпи на здрава демократична основа и без колебание да върви към достойно европейско бъдеще, без да се обръща с носталгия назад“, завършват от "Раковски“ 134.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До СедесарНе си седесар
33
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
седесари те са стани да седна , от тия алчни хора сме тази хал ,
32
18
 
4
 
! Отговори
Един от сините преди 6 години
Червени ***, пийте си валериана!Злобата, която изливате тук говори достатъчно за това, доколко сполучлива е била ролята на СДС.Коалицията изпълни тази роля, можеше да се трансформира и актуализира по естествен път, ако момчето Иванчо не я беше торпилирало тогава, когато беше най-силна (Защо ли го направи? Цената ще да е била добра...).Логично е да не е актуална политическата сила от първите 7-8 годинислед 10 ноември. Но как да разберете това вие,които се държите за полите на столетница?
31
13
 
4
 
! Отговори
Седесар преди 6 години
Кво се бунтувате бе. Сигурно ви е яд че не вие ограбихте благата. ЗАщото на наше място и вие така щяхте да направите. Отличителна черта на матряла е това.
30
1
 
16
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Тия нямат връзка нито с главния мозък нито със земята. Искат пет - десет души да командват държава
29
0
 
23
 
! Отговори
Андрешко преди 6 години
СДС е символ на измамените надежди на българския народ за по-добър живот,а той бе тотално ограбен...Българските политици разориха България и за това преди да влезеш в нея трябва да има мото на всяко КПП,както в дантиевия Ад: "Надежда всяка тука оставете"
28
1
 
24
 
! Отговори
Браво преди 6 години
Честит празник седесари!Пожелавам на всичките 15 човека да си прекарате супер.
27
4
 
18
 
! Отговори
И.КОСТОФФ преди 6 години
колко жалък беше като обясняваше за джобните 100 000, които едвам спасил и си ги прибрал от КТБ. По втория начин . Последните му спестявания.... После се оказа, че не били 100 000 а ПОЛОВИН МИЛИОН, и не са последните , щото големите МУ пари са ТАМ, ЗАД ГРАНИЦА, НЕДОСЕГАЕМИ. Поне засега
26
1
 
14
 
! Отговори
С АНЦУНЗИТЕ преди 6 години
ПО ПАРКИНЗИТЕ. Далеч се стига. Да живеят всички СДСта по всички земни кълбета
25
2
 
12
 
! Отговори
И.Костов преди 6 години
Вие не ме заслужавате. Добре че си псотлах стабилно докато бях във властта , а не се оставих на една гола заплата и в ползу роду само.
24
2
 
23
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 6 години
СДС 2017 година това сериозно ли????
23
3
 
25
 
! Отговори
българин преди 6 години
Какво празнувате , бе предатели !?!? Подиграхте се с.мечтите на хората ! Пребоядисни комунисти !
22
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кошлуков,символ на студентската младеж и борба за справедливост,осребри бързо "дисидентството"си в щатите и сега е на всяко гърне мерудия,избира миски и коментира Биг Брадър.Предадоха ни яко
21
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво точно празнуват, имат ли повод за празнуване освен датата на календара ?Дори и празниците им да напук на всичко и за да правят мръсно на цялото общество.
20
1
 
22
 
! Отговори
КОСТОФФ преди 6 години
поканен ли е? А ТРЕНЧЕВ ще дойде ли от САЩ? Зъбльто от Пловдивската гимназия Лиляна Димитрова, станал случайно Президент знае л?....
19
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
СДС изтекаха в канализацията на историята, толкова жалка и смешна партийка са!
18
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Как вярвяхме и тръпнехме на площадите,всяка вечер бе Коледа -демонтираше се стария строй и вярвахме ,че идва нещо ново и хубаво.Казвахме си -"Какви 15год ?За 5 год сме настигнали Европа"Яко ни прецакаха,мамичката ни разплакаха "демократи "
17
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
СДС е най-крадливата и най-лъжливата партия.Иван Костов защо още не е в затвора, между другото?
16
1
 
19
 
! Отговори
Я преди 6 години
То имало и задгробен живот
15
1
 
26
 
! Отговори
КОЙ НЕ СКАЧА преди 6 години
е ЧЕРВЕН. Така скачаше КОШЛУКОВ-Б.ОКЛУКОВ и един единствен замина за награда като студент да учи в САЩ на разноски на американците. Върнаха го тук и го внедриха в ТВ като техен агент, даже и началник на БНТ искаха да го правят. Ех, какви МЪТНИ години. Що л...а изплуваха нагоре