СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват

Сините с поздрав към всички, които носят 3-те букви в сърцето си
7 дек 2017 16:15,
85
СДС на 28 г.: Празнуваме напук на тези, дето ни убиват
Снимка: архив "Булфото"

СДС, партията на демокрацията, родила милиони надежди за свободна България, днес става на 28 години. Сините посрещат празника си като извънпарламентарна сила, на дъното на социологическите класации и любовта на хората.

Въпреки това в СДС смятат, че имат право да празнуват.

"Днес СДС ще празнува! Въпреки пророците, които го "убиваха" през годините. Защото СДС е магия, символ на надеждите на всички демократи за достоен и свободен живот. СДС утъпка пътя към този живот. Плати и цената, но направи за българската демокрация най-важното - показа, че тя е е без алтернатива“, се казва в приветствие към всички, "които носят трите букви в сърцето си“.

В него се припомня, че Синята партия и демокрацията са връстници.

"И двете се родиха след 45 години тоталитарен режим. Започнаха пътя си заедно и продължават да съществуват като едно цяло, защото СДС постави началото и беше основен застъпник на демократичните промени в посткомунистическа България“, се казва още в приветствието.

И се допълва, че днес СДС има нова мисия – да убеди всички истински десни партии, че трябва заедно да защитят постиженията на демокрацията.

"Че три десетилетия не стигат, за да се премахнат измамните илюзии за комунизма и тоталитарната държава. Че България веднъж завинаги трябва да стъпи на здрава демократична основа и без колебание да върви към достойно европейско бъдеще, без да се обръща с носталгия назад“, завършват от "Раковски“ 134.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това сега на Лукарски отпадъците ли са или на Кунева, че то оригиналът се разпадна на много трибуквиета.
13
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Излъгаха народа, а той им даде цялата власт с надежда да дръпнат страната напред, а те я върнаха 100 години назад. Заради безумието и алчността на тези които се докопаха тогава до кокала страда народа. Дори и смешката Бакърджиев дето 3 дни бута мавзолея е показателна, че те само рушат и нямат нищо градивно и позитивно.
12
4
 
28
 
! Отговори
КОЙ преди 6 години
им плаща наема на ТИЯ
11
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вие сте политически труп. Избирателите ви наказаха никой друг.
10
2
 
24
 
! Отговори
ВГЗ преди 6 години
С тези 3 букви ви поздравяват повечето българи
9
7
 
30
 
! Отговори
да горят в ада преди 6 години
Правителството на СДС с премиер Ф.Димитров съсипа селското стопанство и промишлеността с така наречените ликвидационни съвети който продадоха ТКЗС кооперации,животни,техника за дребни стотинки а Костов довърши съсипването на държавата и всичко това беше под знамената на СДС.Ния помним...
8
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, да - сетих се, тия викаха "Времето е наше".
7
1
 
13
 
! Отговори
бай Ми4о Бейзадето преди 6 години
R.I.P
6
1
 
31
 
! Отговори
Боже,Божеее, преди 6 години
Тия,дето ни измамиха преди повече от 20 год,вместо да се сврат в миша дупка- пеят.А ,трябва да плачат.Вместо тях,плаче цял народ.
5
2
 
34
 
! Отговори
strategic expert преди 6 години
То след 28г. се видя от резултата днес... че всичко на пук го правите.. без никаква градивна нотка !... така и "приватизацията" на проведохте напук на народа !... но явно всичко се връща! СДС е само история и неуспешен опит.... 28 г възпоменание... ! без поклон! злобари !
4
0
 
29
 
! Отговори
... преди 6 години
СДС-Умре!
3
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сегашното СДС беше създадено от Костов 2000 година. Сегашното еднопартийно СДС няма общо със старото СДС, което беше съюз. Трябва да празнуват 17 години.
2
0
 
41
 
! Отговори
и са нагли преди 6 години
Вия сами се убихте с алчност и далавери .....
1
23
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За жалост най-читавата партия беше убита от Петър Стоянов напълно. Много ги е страх и до днес от СДС, защото наистина носеше надежда, така както нито една партия след това.