ГЕРБ: Опозицията саботира европредседателството!

Вотът на ДПС и БСП е заради самия вот, смятат управляващите
20
ГЕРБ: Опозицията саботира европредседателството!
Архив: Булфото

Заради вота на недоверие срещу правителството, който БСП и ДПС се канят да внесат на 17 януари, една седмица парламентът ще се занимава с патетика и художествено слово, смята Тома Биков от ГЕРБ.

Той заподозря опозицията в пъклен план за провал на председателство ни на ЕС, но пък увери, че тя няма потенциал да постигне целта си.

"Това е стратегия за председателството, за да не изглаждаме чак толкова добре и е дразнещо, че се опитват, но ние ще направим каквото трябва, а те ще си платят политическата цена за това", отсече депутатът от ГЕРБ.

Според него вотът на ДПС и БСП е заради самия вот.

Още по темата

"Преди няколко месеца обявиха, че ще го внесат, без да знаят по каква тема ще е, нито в каква политическа конфигурация ще го внесат, водиха преговори два месеца и днес чухме отново едни неясни обяснения от Корнелия Нинова за това, че тепърва ще избистрят пък конкретните корупционни казуси, заради които ще искат вота", коментира той.

Заради това и заради решението на опозицията да не внесе вота след приемането на бюджета за следващата година, а да го отложи за след Нова година, Тома Биков си направи извода, че мотивът на БСП и ДПС е опитът им да саботират европредседателството ни.

Според него политическите сили, опоненти на управляващите, са напълно наясно, че са безпомощни да създадат реалистична алтернатива на власт.

"Изчислили са, че е по-добре да го направят по време на председателството, знаят, че не могат да го правят, но е неприятно, че се опитват", призна Биков.

А за арестувания общински съветник от ГЕРБ в Свиленград Христо Минков за трафик на хора, депутатът отсече, че партията няма намерение да опъва чадър над никого.

"Надявам се, че всеки който е извършил престъпление и има доказателства за това, да си понесе наказанието, щом са го задържали, сигурно имат доказателства", отсече той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
ПАНОВ преди 6 години
До zeus: ПЪРВО , ОБЪРКАЛ СИ ПОДРЕДБАТА С ОРЕЩАРСКИ И КОСТОВ. ВТОРО , ЗАБРАВИЛ СИ УМНАТА НАРОДНА МИСЪЛ ОТ ПРЕДИ ДЕСЕТИНА ГОДИНИ , А ТЯ БЕШЕ : " ГЛАСУВАШ ЗА БОЙКО -ПОЛУЧАВАШ ЛИКВИДАТОРИТЕ НА КОСТОВ " ТОВА Е ФАКТ НЕОСПОРИМ И НЯМА МЯСТО ТУК ДА НИ ЛЪЖЕШ ,ЧЕ БОЙКО БИЛ АТАКУВАН ОТ КОСТОВ.
16
1
 
2
 
! Отговори
ПАНОВ преди 6 години
До Анонимен: АМИ ,ТЕ ВЕТРОПОКАЗАТЕЛИТЕ ТАКА СТАВАТ ДЕПУТАТИ. ВСЯКА СУТРИН СЕ ОТЗОВАВАТ В РАЗЛИЧНИ ПАРТИИ И ЗАПОЧВАТ ЛУДО ПЛЮЕНЕ ,ЗА ДА СЕ ДОКАРАТ НА НОВИТЕ СИ НАЧАЛНИЦИ/ГОСПОДАРИ/.ИМАТ НАДЯНАТИ ТЪМНИ ОЧИЛА И НЕ ВИЖДАТ ,ЧЕ НЕ МИНАВА ДЕН ДА НЕ ИЗБУХВАТ НЯКАКВИ ДАЛАВЕРИ ,ПОДДЪРЖАНИ ОТ ТЯХ. СЕГА СЕ ХВАНАХА ЗА ЕВРОПРЕДСЕДАТЕЛСТВОТО. ДА НЕ СИ МИСЛИТЕ ,ЧЕ ОПОЗИЦИЯТА ЩЕ ВИ ДОНДУРКА ШЕСТ МЕСЕЦА ,А ВИЕ ЩЕ СЕ ПЪЧИТЕ В НДК И ЩЕ ОБИРАТЕ ОВАЦИИТЕ НА ГЛАДНИЯ НАРОД.
15
0
 
11
 
! Отговори
X преди 6 години
Ами ще има вотове на недоверие до дупка! Не стига ,че ГЕРБ продължават разграбване на народ и държава ,ами и сега и водата на концесия ще дават! Вие знаете ли какво е това??? В Ирландия даже водата от дъжда е вкарана в концесия! Това ли искате господа капиталисти? На нас българите да ни сложите хомот,какъвто и в турско не е имало? Или пак комунистите и руснаците ви са виновни???
14
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Все си мисля, че Тома Биков е станал депутат с навалицата.
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
По време на европредседателството по централните булеварди на СОФИЯ ЩЕ ПУСКАТ САМО ДОБРЕ ОБЛЕЧЕНИ И ШИРОКО УСМИХНАТИ ЩАСТЛИВИ СОФИЯНЦИ.Другите ще минават по страничните улици.Ми така, де! Намръщени са и ще саботират европредседателството.
12
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Треторазрядното актьорче много разбира от художествено слово и патетика.Герберунгелите искат да ни представят като много щастлив народ при управлението на Боко. Ама ядец!А този л - йномет какво точно разбира под саботаж? Ами ако евродепутатите от левите партии решат да саботират Боко и откажат да дойдат в Бъргария?
11
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едва ли има по гнусни артисти от Биков! Такива като него потвърждават, че при гербавите са се събрали червени *** и кариеристи за които няма значение какво са смятали и казвали за вожда си да се свети името му важното е те да са на софрата.
10
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешници. Белгия изкара целия си мандат без правителство.Комунистическата реторика се завръща - "саботаж", "категорично", "решително"... С най-гнусното от комунизма и с най-гнусното от капитализма - така живеем днес.
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оттук-нататък всяка забележка ще бъде квалифицирана като саботаж на европредседателството...
8
28
 
7
 
! Отговори
zxc преди 6 години
Рублофилите не могат да понесат факта, че вече бягаме далеч от руските *** мазни!! Освен това Рашистан налива милиони на година за да ни слагат прът в колелата всякви мръсни парца.ли от БСП, ДПС...
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Европредседателството нито ще ни оправи живота,нито ще ни увеличи доходите, нито ще направят суджукарите добри, кадърни,честни и некорумпирани управляващи.
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами щом саботира, герб може да предложат лагери и курсове за превъзпитание на опозицията. Няма да се излагаме пред чужденците.
5
6
 
16
 
! Отговори
Дракона преди 6 години
Долу ГЕРБ, да живее БСП и ДПС
4
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пука ми за глупавото европредседателство, където ще хрантутят и ще возят напред назад бюрократи и комунисти вредни за България.
3
0
 
20
 
! Отговори
дидо преди 6 години
по добре говори за шайката не се подмазваи на тиквата
2
3
 
33
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Е то на ГЕРБ все някой друг им е виновен за това, че са некадърни, като се почне от Орешарски, минем през Костов и стигнем до хан Аспарух. Сакън някой да не клати държавата и да не разваля на Баце рахатлъка.
1
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ей, да не изложим пред чужденците