Патриотите: Вотът е PR ход на опозицията!

Искрен Веселинов: Целта е да се злепостави държавата
35
Патриотите: Вотът е PR ход на опозицията!
Снимка: НС

От малкия коалиционен партньор във властта Обединени патриоти не се притесниха от заканата на БСП и ДПС, че на 17 януари внасят вот на недоверие срещу кабинета.

Депутатът Искрен Веселинов обаче смята, че да се внася вот за корупция на база на предположения и непроверени публикации, които витаят в общественото пространство, е пиар ход на опозицията.

Още по темата

Според него вотът по никакъв начин няма да доведе до борба с корупцията, а единствената му цел е да злепостави държавата.

"Опозицията се плъзга по една плоскост, чиято единствена цел е да злепоставя България и да вреди на нейния имидж в момента на започване на Председателството“, заяви той.

Веселинов смята, че и темата на вота на недоверие, и времето, в който се поставя - в началото на европредседателството ни, будят съмнение, че за пореден път вътрешнополитическите проблеми се решават чрез вот на недоверие, без да се отчита как това би се отразило на авторитета на България.

"Това е симптоматично в действията на опозицията през последните месеци. ДПС и БСП, авторите на схемата на Тройната коалиция и наред други схеми, да инициират вот на недоверие, е повече от лицемерно“, коментира националистът.

Според него в крайна смета, ако има данни за корупция, трябва да бъдат сигнализирани съответните органи и те да си свършат работата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.