Борисов готов да премисли за мораториума: Майка ми умря от рак!

Премиерът призова БСП и ДПС да не провалят председателството
199
Борисов готов да премисли за мораториума: Майка ми умря от рак!
Снимка: БТА

Премиерът Бойко Борисов е готов да преразгледа мораториума за лекарствата, ако трябва и след среща с президента Румен Радев. Борисов обяви това пред български журналисти в Брюксел.

"Майка ми, Бог да я прости, умря от рак. Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме тогава, за да й купуваме 8 хил. долара молекула, някакво свръхново лекарство и на втората седмица жената си умря", каза премиерът Бойко Борисов.

Още по темата

"Не искам да си играят със страховете на хората. Ще го вкараме пак в парламента и ще го решим", коментира той. По думите му, ако дадено ново лекарство го има в 1/3 от страните от ЕС, ще го купим и ние.

Борисов заяви, че изобщо не обръща внимание на лидера на социалистите Корнелия Нинова.

"Имаше избори със служебно правителство от президента Радев. На всеки 6 месеца, като на някой нещо не му харесва, да правим избори ли?! И то точно по време на председателството ни, когато полагаме толкова усилия", коментира премиерът.

Борисов смята, че БСП и ДПС искат провал на председателството и ги призова да проявят разум.

"Само вижте как са подбрали датата на вота на недоверие. Това ли е градивната опозиция? Те умират да се сринем и в руините те да се опитват отново да крадат. Ще се съпротивляваме този път много", категоричен бе премиерът.

Според Борисов Естония се е справила добре с председателството си, особено в сферата на киберсигурността.

"Техният екип ще продължи да работи с нашия, а после и с австрийския, за да може да не се прекъсне процесът и нещата да се продължат", добави той.

"Аз знам какво говорят Юнкер, Меркел, Макрон, Ципрас. Всички са категорични, че трябва да запазим моста с Турция, защото иначе всички тези бежанци, които са там, ще дойдат в Европа през България и Гърция", обясни премиерът.

По думите му темата за Brexit е много сложна. "Аз тайно се надявам, че един ден Великобритания ще се върне в ЕС след всичките мъки, които ще преживеем и те, и ние", коментира Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


199
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Леле.За бащата досега нищо не сме научили.....Некво инфо нема ли или да чакаме изненада?
102
3
 
26
 
! Отговори
иванов преди 6 години
Доста си се самозабравил за какво ли не . Престани с това ние от ГЕРБ - някакви си 1 млн човека ....Ами останалите - всички ви псуват и ненавиждат.Слез на земята и виж хората...Кога ще се махнат СУБСИДИИТЕ . Запомни това не ТВОЯ РАБОТА ИЛИ НА ПАРЛАМЕНТА кой щял да управлява държавата. Кажи на ЦЕЦО да спре с неговите бъртвежи....- УДАРИ МОНОПОЛИТЕ - олигарси - просто ги смачкай ....
101
3
 
41
 
! Отговори
Даскала преди 6 години
Невероятен лъжец !Не знам какво е продавал , наркотици ли , оръжие ли , но той си е доказан мафиот и то завербуван от полицията, така че какво да го мислим - ТОЙ е ИМАЛ!!Но обикновените хора няма какво да продават, за да спасяват близките си!Очевидно е , че тази власт е напълно морално деградирала, просто се гаврят вече с хората!
100
3
 
36
 
! Отговори
Ей,така се тръгва преди 6 години
по пързалката на долу.Извинете ние парламентарна република сме или бокова
99
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
> Ние със сестра ми си продадохме, каквото имахме тогава, за да й купуваме 8 хил. долара молекулаИ един мармот завива шоколада в станиол.
98
2
 
53
 
! Отговори
афера преди 6 години
Майката на Бойко Борисов е умряла през 1998 година. През това време Бойко Борисов вече е създал охранителната фирма Ипон през 1991 година, а през 1992 година създава Ипон -2. През това време има бизнес дейност и с търговски дружества, свързани с Маджо, Пашата, Трактора и т.н. Та, питаме ние, какво всичко се е наложило да продава със сестра си, че да купуват молекула по 8000 долара ново лекарство" за майка си? Ако обича конкретно да опише какво е продал.
97
1
 
40
 
! Отговори
ВИС преди 6 години
Добре, починала майка му?! Ами на всички рано или късно почиват майките - било от рак, било от недоимък. Само не ми е ясно как сикаджия събира $8000 като продава вехтории на женския пазар? Май е играла бухалка и такса спокойствие - работа за един ден!
96
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фурнаджийската лопата в действие. Важното е да не й викат под прозорците.За да може "спокойно" да ни будалка и лъже, докато бандата му краде ли, краде.
95
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Умните хора предпочитали ГЕРБ и Борисов? хахахахахах. Първо - в ГЕРБ е престъпление някой да е по-умен от вожда (а той е особено НЕумен), второ -цялото електорат на герб сте абсолютни ***, не виждам нищо умно в това да се кланите на един самозабравил се селянин, който си мени мнението по 3 пъти на ден! И трето - Самият той , опс, Той, ви каза, че сте прости като него! Сега, да ми се правиш на умен, е малко късно, след като вече си споменал, че си герберст - малко оксиморон се получава..
94
1
 
26
 
! Отговори
И сегъ ко праим.. преди 6 години
Цялата държава ,ако вде още имаме такава се ръководи от спомените на едно момче останало с филията мас и с книжката Винету в развитието си , и спомените..вчера дедо ,после унуката сега мама..а Тати питам дет не гой хранил че той гладувал? Щот на времето полковниците от пожарната без пари работели. О бедни ми юуроди поради какъф го намерихте този?
93
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да, така е, Бойко е парламента. Той е управляващата коалиция, той решава кое и как да се приема, а когато се налага, е и парламентарна опозиция, както сега с лекарствата той налага фактически вето на отхвърленото от групата му президентско вето.
92
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
герберите са толкова кухи тикви, че смятат че първо се прави някакво лекарство и после му се търси болест за това лекарство:)))
91
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да орежат само за тия, дето са гласували за бай Х! Ненакрали се нерези!
90
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това се казва самодържец.Няма значение, какво е гласувано в парламента, у него е хляба и ножа.Народееее ????
89
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля някой от Групировката ГЕРБ да разясни Как Боко Т "ПРЕРАЗГЛЕЖДА" решение, което 2 ПЪТИ е ГЛАСУВАНО в ПАРЛАМЕНТА - 1. един път първоначално, и 2. 2-ри път - при прегласуването след ветото на президента? Как го правите бе? Какъв е ГЕРБ "механизма"?Кажете нещо от "кухнята"
88
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Баце като го натиснат винаги дърпа назад, щото си е страхлив. Само за блокирането на съдебната реформа се бори докрай, щото там отърве ли, отива коня у ряката.
87
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фюрерът казА...Жалка история.
86
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да готвят ОСТАВКАТА ( по примера на Главоча) - оная неграмотната Дариткова и оня объркан пенсионер - тъста на Горанов (май се казваше Ананиев) и да изпълняват нарежданията на предводителя на шайката СУДЖУЦИТЕ 3 - Бай СУДЖУК!!! Ега ти и Парламентарната Република, където един неграмотен шебек командва 95 голи охлюви - депутати!!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България
85
1
 
32
 
! Отговори
Гацо Бацов преди 6 години
Този скоро го гледах да тацува хоро с едни камилари със саби и се лензеше куту мандръсана булка!
84
1
 
21
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Продал е всичко и после пак е крал и сега още си е милионер!И мене какво ме интересува родата му?