Разрив в кабинета заради Банско? Ами, няма как!

Нено Димов остави в ръцете на юристите съдбата на втория лифт
17
Разрив в кабинета заради Банско? Ами, няма как!
Снимка: Булфото, архив

След острата реакция на вицето Валери Симеонов към премиера Бойко Борисов заради втория лифт в Банско, екоминистърът Нено Димов увери, че няма опасност да се разклати управляващата коалиция.

Още по темата

"Нещо повече - виждам, че има много съществен консенсус за втория лифт на Банско", коментира той.

Нено Димов обаче отказа да коментира поведението на Симеонов: "Такива въпроси - към него!"

Димов обясни, че решението му за изтегляне на внесения в Министерски съвет проект на допълнително споразумение към концесионния договор за "Ски зона Банско" е било свързано с плана за управление на Национален парк "Пирин" и с необходимостта да се търси баланс между икономическата част, която е в концесионния договор, и екологичната, която е в плана за управление.

На 22 декември изтича срокът за обществено обсъждане на плана за управление на Пирин, в зависимост от обема бележки, които са дадени, и възможността да ги отработим, ще внесем на първото възможно заседание след това концесионния договор и планът за управление, съобщи екоминистърът.

Според него въпрос на юридическо решение е дали концесионният договор за Банско ще бъде пренаписан, а това може да се наложи заради новия Закон за концесиите, който влиза в сила от 2018 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
3
 
! Отговори
пенко преди 6 години
Браво господин Симеонов--- цялата Т......на Академия е твоя ! Браво на сценаристите ! Понеже съм на ваша страна ,не уточнявам !!!
12
1
 
3
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
До #1пфу. Да се свети не само името му,а и маслото му.
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В зеленчуковата градина има несъвместими зеленчуци. Проблем на лошия агроном.
10
2
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 6 години
Правителството не се клати ами се чуди как да ни изклати!
9
6
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Всички предатели от НПО-тата да бъдат изгонени от България или вкарани в затворите.Защото са слуги на Сорос.Браво на Виктор Орбан и Путин...............така се прави силна държава.
8
3
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Кой е Нено Димов?Главен секретар в партията на крадеца и престъпника Иван Костов-ДСБ.Бил депутат от ДСБ.Председател на института за дясна политика.Един лъжец, крадец и манипулатор-това е Нено Димов.От психодесните крадци.
7
3
 
15
 
! Отговори
СТАНИШЕВ преди 6 години
ЗДРАВЕЙТЕ, ЦИРКАДЖИИ!
6
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
двама се карат трети печели- за сега народа печели - планината Пирин няма да бъде бетонясана ,изсечена и превърната в зелени хартии в нечия банка - Ура ! Да живей !
5
2
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Тия патриоти от НФСБ, ВМРО и Атака са като орел, рак и щука, нямат единно мнение по доста въпроси.Всяка партия дърпа към себе си!
4
2
 
17
 
! Отговори
Супер ПФУ преди 6 години
До пфуГоляма чуденка е този Винету. Направо - да му се не начудиш. Сега от Брюксел пак ви залива с нечувани чудеса. Щял нещо да променя в парламента, щял нещо да говори с президента, щял нещо си друго - да щева. Толкова ли сме *** да продължаваме да му се хващаме на номерата? И да продължаваме да му позволяваме да ни досажда... Съвсем очевидно е - толкоз си може. Или другото - това е Номерът му в политиката....
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не могат да се разберат за комисионните. Патреотите искат повече отколкото Боко и Цеко са готови да им дадат. Оттам идва проблема.
2
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Нено Димов дали е взел едно куфарче пари от Цеко?
1
1
 
18
 
! Отговори
пфу преди 6 години
Излиза, че в тоя измислен кабинет едната ръка не знае какви ги върши другата, а като капак пък Винету все е изненадан и еднолично променя нещо си да се свети името му.