Удар в сърцето на СДС: Валери Симеонов се мести на "Раковски" 134

Правителството ще му даде два етажа в емблемата на прехода
20 дек 2017 15:45,
83
Удар в сърцето на СДС: Валери Симеонов се мести на "Раковски" 134
Снимка: архив "Булфото"

Партията на Валери Симеонов НФСБ ще се премести в емблематичната централа на СДС на "Раковски" 134.

След като останаха без първия етаж на сградата, а след това и извън парламента, седесарите вече нямат право на партиен офис. Въпреки това те все още обитават централата, в която са още от началото на прехода.

Очаква се сградата да умножи обитателите си утре с решение на правителството, което ще даде под наем третия и четвъртия етаж от нея, пише "24 часа".

Това ще стане само няколко дни след като вицето Симеонов обяви, че не иска да вижда премиера Бойко Борисов, защото го изиграл за втория лифт на Банско.

Още по темата

Симеонов ще успее да влезе на "Раковски" 134 от втория опит. Той искаше сградата и през 2013 г., но тогава се оказа, че наемът на СДС изтича чак през 2015 г. В момента НФСБ ползва втория етаж в сграда на ул. "Цар Калоян" 10.

Освен Симеонов апетити да обитава "Раковски" 134 имаше и "Воля" на Веселин Марешки. През пролетта, когато стана известно, че правителството ще прати съквартиранти на сините, лидерът на СДС Божидар Лукарски заплаши с живи вериги.

През август пък СДС за малко да остане и без марката си, защото партията не бе платила на адвокат, чиито услуги е ползвала и той запорира трите букви. Малко по-късно сметката бе оправена.

Сегашният удар в сърцето на СДС идва и дни след като синята партия отпразнува 28-ия си рожден ден с обещанието, че продължава напред, напук на тези, които се опитват постоянно да я убиват.

Сградата на СДС на "Раковски" 134 е емблема не само на партията, но и на прехода. Тя е свидетел на драматични събития, а в нея са се обсъждали не едно и две важни за държавата решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
15
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Какъв "удар в сърцето",какви пет лева?СДС отдавна е мъртво и общо взето заслужено-въобще не оправда големите надежди на хората...А от неговите "люспи" нищо не става.
43
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво Валери рекетирай ги за още , колкото искаш толкова ше та дадат иначе са мат отвсекъде, сига ти си е паднало.
42
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сегашното СДС бе създадено от Иван Костов. Оригиналното СДС беше закрито отдавна.
41
2
 
3
 
! Отговори
dpiliev преди 6 години
Не едно и две, а колко?Клета българска журналистика, клета...
40
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Голям праз!
39
0
 
3
 
! Отговори
трубадур трубадуров преди 6 години
"синята "идея" си хвана и наследници. след този бурен, многогдишен сех със себе си. в тези среди сексът между роднини е приемлив, инак нама как да се *** идеята... хахахахаа
38
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че то ще има ли мат`рял за живи вериги? Това да не ти е 1990 г., когато балъците бяха много.
37
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ЧЕРВЕНИЯ РОМ ОТ БУРГАС
36
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един драгалевски пич им видя сметката на тия още когато ги разцепи на две за да си прави собствена партия...
35
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Партийният дом беше емблематичен за БКП/БСП ама откраднаха рубинената звезда и го направиха средище на селски депутати.Какво е СДС?Едни боядисани комунисти и хора неосъществени през соца,поради некадърност.Костов,Надето,Фильо, Жельо и другите разграбиха България заедно с комунистите.Сега се разпаднаха,защото бяха измислен изкуствено създаден съюз.Отдавна вече ги няма.А сградата трябва да се ползва.Е не знам дали далавераджията лъжепатриот Валери трябва да е там.Ама нали са на власт.
34
0
 
10
 
! Отговори
Живков преди 6 години
До Анонимен: Ти си ги погребал ,но явно са биле още живи. Защото се появяват непрекъснато с нови имена-дсб,атака,патриоти и какви ли не заблуждаващи хората измислени имена. Ами , я погледнете в трите правителства на Борисов ,колко седесари има в правителствата като министри ,зам . министри ,председатели на разни комисии като / КЕВР например/.
33
0
 
25
 
! Отговори
Желев преди 6 години
Едно от най важните решения на сдс в тая сграда ,беше ликвидацията на всичко построено от Българите ,след 1944 год. и завидното положение което заемаше страната в Европа и в света.Не някои , а целият народ шутира тези ликвидатори и ги прати на сметището ,поради горните причини. Въобще да не говорят ,че се сдружавали с дсб , патриоти, атака и тем подобни ,защото те са едни и същи.
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До български гражданин 35Тоя па, тоя па......на 27 място сме (хи-хи...от 28 члена) само в еуропското недоразумение. А в световен мащаб...........даже не си правя труда да търся.....сигурно някъде около Буркина Фасо ил Сомали! Макар че не, около Сомали се намира укропията, още една откачена страна, дето се обяви срещу езика си, кръвните си роднини, традициите си, народа си! Е, тежко и горко ни!
31
3
 
21
 
! Отговори
Бръчков преди 6 години
Седесерастите в лицето на Костов откраднаха толкова , колкото Тиквеникът не може за 10 мандата ! Но все пак той се старае добре....
30
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Но и СДС сами са си виновни. Демокрация е строй на правила, не на слободия. От тях започна опростачването на нацията. В стремежа си да съборят комунистите събориха държавата. Във Великото Народно събрание бяха концлагеристи, пострадали хора. Изключително толерантни, разсъдливи и мъдри и не отмъстителни. А разни пар. секретари и деца на активни борци изведнъж демократи. Злобни, мразещи и отмъстителни, както само ренегат може да бъде. А и започнаха с кражбите, изплашени, че за тях няма да остане.
29
10
 
7
 
! Отговори
БСП=ДПС=Евророма преди 6 години
Абе ще дойде и на БСПедерите ред.
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Е, няма защо нито да плачем, нито да се кахърим.....ВСИЧКО, РАНО ИЛИ КЪСНО СИ ИДВА НА МЯСТОТО!!! Така ще бъде и с така наречената "дИмократийка"!!!! Фалшива, лицемерна, безчовечна и безнравствена!!!
27
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
26
1
 
22
 
! Отговори
Хамлет преди 6 години
До Великден ,господин Симеонов, но я изкараш дотам я не. А после с Иван никога повече няма да видите власт! Запомни това!
25
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така Волен ще бъде улеснен,ако реши да прави представления пред ВИТИЗ