Удар в сърцето на СДС: Валери Симеонов се мести на "Раковски" 134

Правителството ще му даде два етажа в емблемата на прехода
20 дек 2017 15:45,
83
Удар в сърцето на СДС: Валери Симеонов се мести на "Раковски" 134
Снимка: архив "Булфото"

Партията на Валери Симеонов НФСБ ще се премести в емблематичната централа на СДС на "Раковски" 134.

След като останаха без първия етаж на сградата, а след това и извън парламента, седесарите вече нямат право на партиен офис. Въпреки това те все още обитават централата, в която са още от началото на прехода.

Очаква се сградата да умножи обитателите си утре с решение на правителството, което ще даде под наем третия и четвъртия етаж от нея, пише "24 часа".

Това ще стане само няколко дни след като вицето Симеонов обяви, че не иска да вижда премиера Бойко Борисов, защото го изиграл за втория лифт на Банско.

Още по темата

Симеонов ще успее да влезе на "Раковски" 134 от втория опит. Той искаше сградата и през 2013 г., но тогава се оказа, че наемът на СДС изтича чак през 2015 г. В момента НФСБ ползва втория етаж в сграда на ул. "Цар Калоян" 10.

Освен Симеонов апетити да обитава "Раковски" 134 имаше и "Воля" на Веселин Марешки. През пролетта, когато стана известно, че правителството ще прати съквартиранти на сините, лидерът на СДС Божидар Лукарски заплаши с живи вериги.

През август пък СДС за малко да остане и без марката си, защото партията не бе платила на адвокат, чиито услуги е ползвала и той запорира трите букви. Малко по-късно сметката бе оправена.

Сегашният удар в сърцето на СДС идва и дни след като синята партия отпразнува 28-ия си рожден ден с обещанието, че продължава напред, напук на тези, които се опитват постоянно да я убиват.

Сградата на СДС на "Раковски" 134 е емблема не само на партията, но и на прехода. Тя е свидетел на драматични събития, а в нея са се обсъждали не едно и две важни за държавата решения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много ми е зор кой и къде се бил преместил. Дано всички политици продажници се преместят и да се махнат от България. Тези престъпници, които окрадоха България и съсипаха живота на толкова много хора. Тези които не спряха да крадът и да дават България на чужди и частни институции. Нагли и надменни "политици" и престъпници, които не хаят за България и за хората. Съсипаха всичко ценно и важно за нас и нашата прекрасна и хубава страна. Проклетници !!!
63
2
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
28- ми идва и кокалчето отново е подхвърлено на " патриотите" за да си кютат и да вардят Падишаха!А втори лифт ......Тате каза " Ще видим"Важното е " коалицията да е стабилна", пък и подаръчето си заслужава.
62
2
 
4
 
! Отговори
Бо преди 6 години
Простотии
61
2
 
3
 
! Отговори
чист ариец преди 6 години
Дреме му на Костов, Фильо, Жельо (RIP) на шлифера. Те нали си изплетоха и напълниха кошниците. Магазините по Витошка се оказаха собственост на дедите на седерари провинциалисти, нищо че тези деди не са знаели и къде се намира София. Достатъчни бяха само двама свидетели, които "помнят".
60
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Имало едно време СДС, БББ, НДСВ, ДСБ, и.т.н..................
59
2
 
18
 
! Отговори
Andreshko преди 6 години
Време е тази емблематична централа на разбойническата реституция и приватизация на" Раковски" 134,да бъде приватизирана и да отиде в историята. Тази централа роди българската корупция и "Господин10 %". А парите от разбойническото разграбване търсете във Фондация "Бъдеще за България" или по-точно "Бъдеще за българския премиер". Касичката за рушвети и за избягване на данъци.
58
5
 
8
 
! Отговори
Какво от това преди 6 години
Той *** си е ***, където и да се изхвърли... Симеонов ще спаси България, когато цъфнат налъмите на всички обикновени хора, за нещастие живеещи тук.
57
2
 
3
 
! Отговори
уточнение преди 6 години
До хм 62 ...такса смет....
56
2
 
11
 
! Отговори
за това преди 6 години
До Анонимен 67Боли ме, защото и при реституцията имаше "по-равни", както и при национализацията "червени капиталисти"! *** само виреят, няма значения цвят, идеология, партия... ..те са само парлама и оправдание! И сега е същото и няма изгледи за друго при 80%-ен мат"риал!
55
0
 
8
 
! Отговори
хаха преди 6 години
До Анонимен 66Червените бабички отдаааавна се сдружиха със сините реститутки.... ....откакто участваха в приватизацията! С компенсаторки! Доста от тях си смениха класата и минаха към буржоазията вече...
54
3
 
3
 
! Отговори
111111 преди 6 години
Научисе да пишиш не да пишеш а да пишиш лаино Анонимен чак си индянец!
53
0
 
9
 
! Отговори
мдааа преди 6 години
СДС=Създадено от Държавна Сигурност... ..и от тази нейна част дето спретна иприватизацията, банковите фалити, нарязването на въоръженията и разбиването на армията, борческите групировки и т.н. и т.н. ..викат му преход?!
52
1
 
7
 
! Отговори
хм преди 6 години
Лъвчето дали стои още? Или седе растите са сметнали, че е националистически символ и са го продали за да си платят данъка?
51
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
45 години стигат ,врееметооооооо е наше,времееето е наше. Интересно защо не се пее тази песен.Стани да седна.Къде са тези седесари.Станаха бизнесмени ,банкери,милионери.
50
4
 
20
 
! Отговори
aнонимен преди 6 години
СДС по закон трябва да на пуснат зградата да не се правят на ощипани и да седят там без да имат това право.След като мислят,че имат много членове и симпатизанти да си построят централа със собствени средства от членския внос която да е собственост на СДС.А парите които взеха когато бяха на власт и когато имаха депутати защо не си построиха или купиха сграда собственост на СДС никой нямаше да може да им каже нещо.За какво дадоха тези пари кой ги взема?
49
2
 
4
 
! Отговори
dnes, предсмъртно преди 6 години
да написах нещо, което бе във вреда на цензурата на ек и ес? случайно?
48
2
 
16
 
! Отговори
anonymous преди 6 години
Правилно решение, СДС-арите да се омитат, само вреди от тях за България.
47
1
 
19
 
! Отговори
ЕВАЛЛА , ВАЛЕРИ! преди 6 години
ТАКА СЕ ПАДА НА ТЕЗИ ---КОИТА ИЗИГРАХА И ЛЪГАХА НАРОДА "НА АНГРО"!ШУТ В *** ...И ДА ГИ НЯМА!
46
0
 
3
 
! Отговори
Гражданин преди 6 години
На никой не му пука.
45
0
 
11
 
! Отговори
day by day преди 6 години
удар в сърцето на умряла мишка, крадлива, като костов. неграмотните фенове на обама с татуировките си от заплати при сорос и едно заглавие не могат да направят". сорос, светът не се върти около теб бе неграмотен пън!