Борисов за рамото от Ахмед Доган: Той е мъдър човек!

Няма да ги оставим в този вот те да ни бият и ние да ги гледаме, закани се премиерът
Обновена: 23 дек 2017 08:58 | 22 дек 2017 22:00, Красимир Ангелов
221
Борисов за рамото от Ахмед Доган: Той е мъдър човек!
Снимка: БТА

Ахмед Доган е един мъдър човек, 27 години е в политиката и сам разбира, какво би станало, ако вотът успее, ако предположим, че успее. Това обяви премиерът Бойко Борисов пред "Панорама" в коментар на думите на почетния лидер на ДПС от снощи.

Още по темата
Както Dnes.bg съобщи, Доган обяви, че вотът на недоверие, който предстои, няма за цел да свали правителството, а само да го коригира и насърчи. "Но ако вотът на недоверие мине, какво правим? Има ли партия, която е готова да управлява страната след евентуални предсрочни избори? Моята преценка е, че няма такава политическа сила от опозицията, която може да поеме отговорността за управление на страната към днешна дата", посочи почетният лидер на ДПС.

"Понеже Ахмед Доган знае технологията на управление и много добре познава БСП, познава и неговата партия, и дава ясен отговор, че няма кой да ни замести това управление", посочи Борисов.

По думите му вотът на недоверие се прави, за да се покаже на света колко сме калпави. "За съжаление политическата класа в България е такава. Обикновено като идват гости, майка и татко ме предупреждаваха "Няма сега да правиш бели. Ще се държиш възпитано", за да си тръгнат гостите и да си кажат "Ей, това е възпитано семейство". Ние искаме да покажем всичките си магарии и всичко, което можем за тези шест месеца. Не ме дразни вотът, фактът е такъв", коментира Борисов.

"Да видим какво ще изнесат, ние ще им отговорим със същото", закани се лидерът на ГЕРБ към БСП. И изрази разочарование, че за тези 6 месеца вместо да се съсредоточим и да изкараме малък дивидент за България,"ние искаме да си извадим кирливите ризи".

"Тези хора ще дойдат и единия ден ще слушат от мен как искаме Западните Балкани - че сме по-мъдри, че искаме да се развиваме, да се инвестира в тях, да се вдигнат доходите и да се подобри материалното благосъстояние. В същото време ще ни слушат в парламента какво говорим един за друг. Сами разбирате, че ние няма да ги оставим в този вот да ни бият нас и ние да ги гледаме.", коментира още Борисов.

Премиерът посочи, че България е готова с всичко необходимо да води Европа. Самото председателство е менаджиране на един процес, то не е да взимаме решения вместо всички. Затова трябва много добра комуникация с всички колеги, посочи Борисов.

По думите му по време на председателството трябва да бъдем обрани, защото трябва да защитим интереса на 27-те членки на ЕС. "Натоварени сме с отговорност с Балканите и за приобщаването на нашите съседи, за да можем максимално да се справим с миграционната криза и се очакват изключително напрегнати шест месеца", коментира още премиерът.

Той подчерта, че много пъти е казвал „не“ на турския президент Ердоган, но и имаме добри отношения с Турция и от това има резултати. По думите на Борисов за разлика от нас, в Гърция „не могат да си преброят мигрантите“.

Борисов коментира и отношенията си с президента Румен Радев, които са доста напрегнати в последните месеци. "Аз няма какво да воювам с президента. Той ни дава оценки всеки ден, при това възможно най-негативните. Той взима страна, говори с думите на госпожа Нинова", заяви премиерът.

По отношение на въпросът с втория лифт в Банско, Борисов посочи, че такъв със сигурност ще има, но въпросът е "така да направим плана на управление, че всяко нещо, което допълнително ще се строи, ще минава екологична оценка".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
181
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
До "Бай Курти": На Бойко точно това му се иска: да не се налага да влиза в пряк дебат с Корнелия Нинова, но няма избор: тя редовно го боде по задните части. И неговият пиар екип трябва да измисля отговори в мутренско-ченгеджийският стил на Бойко: "те ни бият и ние ще ги бием" и т.н. А далаверите с държавните поръчки и концесиите вървят и не е така лесно да се скрият. Чак и Валери Симеонов ги забеляза.
180
2
 
1
 
! Отговори
Бай Курти преди 6 години
До 182Борисов не влиза в пряк дебат с кака ***, защото народа съвсем скоро каза кой да управлява.А *** като иска да управлява да спечели изборите и тогава няма да има никакъв проблем.
179
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки знае, че няма незаменими хора. И БСП е партията която българския народ ще избере!
178
2
 
2
 
! Отговори
Ефенди Буря Ага Ахна преди 6 години
Рамо е всеко нещо стърчащо от основното нещо. например от ствол на дърво ако стърчи клон-казват рамо, нема мъжки Ой да кават. такааача Будя на кое рамо се е опирал, имало ли е кесия под рамото, трева в основата на рамото и пуща ли рамото пролетни сокове кога му оказва внимание и най вече променя ли цвят, размер и имали пулсове цели севен секондс-като в оная песен ..та немойте да спирате да питате само опирал или е посядвал в такт 7/8 на онова депесно рамо, ади ако е лебоф-машалъ ефенди Буря
177
1
 
3
 
! Отговори
До 176 преди 6 години
Бай Курти,само да попитам.Защо Боко не влезе в пряк дебат с кака ***?!
176
1
 
7
 
! Отговори
радев преди 6 години
До Бай Куртибе те партйните секретари у герб май са повече
175
0
 
7
 
! Отговори
радев преди 6 години
Бойко да не бърза да се радва щото кой се е хванал с доган аир не е видел
174
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
85 % от народа знае колко сте мъдри и ти и Доган ! Пиявици облякли се с народни одежди ! Нали сме на този хал ,защото и *** за зеле не става от вас и затова тъпчем на място и дълбаем земята а вие политици си живеете в охолство като бейове !
173
1
 
7
 
! Отговори
Майтапчия преди 6 години
Кога ще пререже лентата на възстановеното барбекю в Сарайте? Нали то бутна през 2009, време е да го възстановява.
172
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой спомня ли си ,че през 2001 г. когато назначиха Бабуйна за главен секретар ,притежаваше 450 милиона и ги ,,прехвърли ,,на Цецилия -Цветелина - Бориславова да ги,,управлява ,,Аджеба и Покорната преса го отбеляза подобаващо и с лек реверанс . По това време още не се покланяха до пода и мислеха ,бяхя уверени ,че са Четвъртата власт .Това се споменава няколко пъти инерционно и потъна дълбоко като Титаник .
171
16
 
7
 
! Отговори
Бай Курти преди 6 години
До всички комунисти, които философсват тук ако алтернативата е кака Къри аз съм за Боко!
170
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Вече официално мафията в България се обедини срещу народа.Оста Доган-Борисов доби завършен вид.Нещо,което се знаеше,но досега беше прикривано.Не ни остава нищо друго,освен да подкрепим Корнелия Нинова.
169
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Какво падение, какво унижение само!!! И с този мутросурат излиза пред българин и лъже, заблуждава, предава и продава народ и родина, всичко!!! Всеки ден на този *** във властта е пагубен за България.
168
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те само незаменими! Един през друг кой е по-по-най. По-голямата част от кадърното население забегна зад граница, че от толкова слънца, не може да се ходи по-улиците - блестят, че чак заслепяват.
167
5
 
27
 
! Отговори
До ПРАВ Е БОКО преди 6 години
Пълна ревизия на откраднатите милиарди. Пълна ревизия на Борисов.Той се чувства безнаказан,но ду..*** го лъже. Ще дойде видюв ден и за него.
166
8
 
13
 
! Отговори
500 години преди 6 години
Всеки нормален човек знае че в Бг няма кадърни управници.Единствено турците умеят да управляват.Все пак агите са управлявали 43 държави почти 500 години.Българите не могат да се справят с една микро "държава" с 5 млн.население.От всяко дърво *** не става.
165
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия сериозно се мислят за незаменими......
164
2
 
18
 
! Отговори
Мнението на... преди 6 години
...нискоинтелигентният кратунест тиквун кой е бил мъдър има себестойността на омирисано и отмито от дъжда, накацано от мухи рядко *** !
163
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ти внимавай с рамото му че той има и друго ама твърдо !
162
2
 
22
 
! Отговори
extremist преди 6 години
dolu ГЕРБ! ТИКВАТА В ЗАТВОРА