Карадайъ зове: Подведените и излъганите да се върнат в ДПС

В област Кърджали се проведоха поредица от възпоменателни митинги
Обновена: 26 дек 2017 19:56 | 26 дек 2017 19:35, Василия Пейчева
95
Карадайъ зове: Подведените и излъганите да се върнат в ДПС
Снимка: ДПС

По време на възпоменателните митинги по повод 33 години от началото на т.нар. Възродителен процес в Могиляне и Момчилград председателят на ДПС Мустафа Карадайъ призова всички, които са били подведени и излъгани преди една година и са изменили на партията, да се върнат в редиците й.

"Тези, които имат честни сърца и които пред себе си могат да кажат, че са сгрешили, те ще намерят правилния път отново към ДПС", каза още в словото си Мустафа Карадайъ.

Той засегна и темата за вота на недоверие към правителството и бе категоричен, че такъв ще има и ДПС участва в работна група, която да изготви мотивите за вота на недоверие, насрочен за 17 януари.

По-рано днес на възпоменателния митинг на ДПС в кирковското село Могиляне, край паметника на нелепо загиналата Тюркян по време на "възродителния процес", Карадайъ също коментира решението за вот на недоверие към правителството в контекста на европредседателството на България.

"Предстои ни европредседателство. Ние имаме голяма отговорност за това, но за нас е още по-ценна демокрацията в нашата родина. Ние ще дадем нашия принос по време на европредседателството, но ние няма да отстъпваме от нашите ценности", коментира Карадайъ.


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 месеца
До Анонимен-10,смотан ганьо,само в Истанбул живеят 80000хиляди,по бнт 1го казаха на бъдни вечер.Иди и ги питай,защо не идват в майката България,увеличиха пенсиите,а те си седят там,изобщо не мислят да идват.
63
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 месеца
До Гара Буново,процес няма да има,защото изпълнителите бяха от дс,а осъдените на смърт,по делото бяха жертви на дс.
62
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Ми съществото прочело за Тръмп някъде и не го интересува темата.
61
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Там няма гроб.Дори майката на Тюркян не си спомня къде са я погребали.Колко я е било грижа за Тюркян си правете извода.
.
Знаеш ли къде е гробът на Левски?
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
..на копйто не му изнася.....
.
На 3млн българи не им изнесе и се изнесоха...
59
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
До анонимен70-а защо по националните радио и телевизия ивсички останали се говори и използват много английски език,след като за мен като възрастен човек е неразбираемо,имали значение на какъв език се говори по митингите на ДПС,ами песните само на английски и тук таме на български,тъй че....
58
0
 
8
 
! Отговори
Комунист преди 11 месеца
До 62 Анонимен
Тези не са онези. Колкото и да са ми неприятни, и да ми се повръща от тях, ДПС наистина пазят от турските домогвания до някои групи от българското население. От едната страна ДПС, от другата патриотите. Има за всекиго по нещо. Лаят, но не хапят. Всичко е канализирано. Никак не бе случайно, че всички партии заедно се опълчиха на Местан.
57
4
 
7
 
! Отговори
Киртак преди 11 месеца
Повръщаше ми се от неграмотността на Хекимян и журналята в БТВ.Там няма гроб.Дори майката на Тюркян не си спомня къде са я погребали.Колко я е било грижа за Тюркян си правете извода.Няма доказателства,че е починала по време на "мирното"нападението над жандармерията и войниците.Точно обратно Смърта и е приписана на събитието.Само да напомня, че стълкновението е станало извън селото!Отпред са подредили старците и жените!ДПС е създадено от ДС в противовес на дейността на турските служби в България.
56
4
 
14
 
! Отговори
Гара Буново преди 11 месеца
Кога ще има осъдителен процес за жертвите на гара Буново?
55
0
 
1
 
! Отговори
FAKE NEWS преди 11 месеца
Няма източник на Информация , кой казал не е ясно
54
15
 
9
 
! Отговори
27 години преди 11 месеца
Кога ще има Съд в Хага за Възродителен Процес???
53
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Откакто се появи тази партия турците из родопите направо са на шестото небе. Добре е, че засега не е резултат от вривове, но потур килимното пого много ги извисява. Най-вече с кафявата си точка.
52
2
 
1
 
! Отговори
До анонимен преди 11 месеца
Да не е Захмун Жасан, па да е приел българско име да се слее с тълпата този виден ердоганист?
51
0
 
9
 
! Отговори
До ХА ХО ХАААААААААА преди 11 месеца
А какво общо има Тръмп бе oлиroфрен
50
6
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 11 месеца
Не се сърдете :)))) Ако можете да се събудите, се събудете , не спете :)))
Да не изпаднете в ситуацията например на Тръмп, днес пишеше че си създавал лична разузнавателна агенция :))) Президент е на САЩ, трябва да е най информирания човек на света , но се оказва , че не е точно така. Всеки от страх да не си загуби работата и поста, му вика - всичко е точно шефе, всичко е под контрол шефе, всичко е перфектно ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ :))))
НО, РЕАЛНОСТТА Е РАЗЛИЧНА , и на никой не му стиска да каже :)
49
3
 
16
 
! Отговори
До ха-ха-то преди 11 месеца
Еми, така ще да е като пишеш "гледам ВИ". Това е твоята родина, а етническата партия ДПС е постоянно в управлението на държавата от 1991 година, а Доган е прочут хидроинженер. Затова трябва да пишеш "гледам НИ". Да не говорим, че темата на статията е за ДПС, а не за Ердоган.
Пък ако толкова много се прехласваш по Ердоган - прав ти път, Турция има територия да поеме още няколко стотици милиона човека. Поне можеш да се цаниш да станеш някой репортер от Анкара, ще станеш звезда на Господарите.
48
2
 
13
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 11 месеца
Господин Карадайъ е един „прекрасен“ нов председател на ДПС – на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
47
7
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 11 месеца
Гледам ви как 10 години се карате за 1 язовир - Цанков Камък, а Ердоган построи за 10 години 491 такива, в момента строи още 747 такива и доста по големи :))))
Какво друго да кажа :)))))))
46
5
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААА преди 11 месеца
Знаеш ли, защо турците си го обичат Ердоган, строи неща които са нерушими и вечни :)
Язовирите от 256 станаха 747 - до 5 години 1494, 17 000 километра магистрали,
ремонт на 11 000 километра ЖП, построи 1 400 километра Скоростно ЖП - 250 км/ч,
ще станат 18 000 км. до 2023, летища - бяха 26 - сега са 56 и най- голямото летище в света, АЕЦ - Аккую, " Турски поток", " Азарбейджански поток", "Иракски петролопровод", 3-ти мост над Босфора, Метро - под Босфора, Тунел под Босфора,
и хиляди други
45
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
ДПС е турска партия ...това го знаят вси хора в България ....не знам защо не го обявът офицялно !