Карадайъ зове: Подведените и излъганите да се върнат в ДПС

В област Кърджали се проведоха поредица от възпоменателни митинги
Обновена: 26 дек 2017 19:56 | 26 дек 2017 19:35,
95
Карадайъ зове: Подведените и излъганите да се върнат в ДПС
Снимка: ДПС

По време на възпоменателните митинги по повод 33 години от началото на т.нар. Възродителен процес в Могиляне и Момчилград председателят на ДПС Мустафа Карадайъ призова всички, които са били подведени и излъгани преди една година и са изменили на партията, да се върнат в редиците й.

"Тези, които имат честни сърца и които пред себе си могат да кажат, че са сгрешили, те ще намерят правилния път отново към ДПС", каза още в словото си Мустафа Карадайъ.

Той засегна и темата за вота на недоверие към правителството и бе категоричен, че такъв ще има и ДПС участва в работна група, която да изготви мотивите за вота на недоверие, насрочен за 17 януари.

По-рано днес на възпоменателния митинг на ДПС в кирковското село Могиляне, край паметника на нелепо загиналата Тюркян по време на "възродителния процес", Карадайъ също коментира решението за вот на недоверие към правителството в контекста на европредседателството на България.

"Предстои ни европредседателство. Ние имаме голяма отговорност за това, но за нас е още по-ценна демокрацията в нашата родина. Ние ще дадем нашия принос по време на европредседателството, но ние няма да отстъпваме от нашите ценности", коментира Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kyf si ti be pomak,edin alkoholik ne moje da otstranite .Begay kym Moskva.
11
9
 
8
 
! Отговори
Турк преди 6 години
Теркан не е умряла нелепо , а и застреляна от Български войник .Моля ,жерналистите пишете нещата както са.
10
10
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 8 ВПА в Туркия не е останал един българин нито с турско,нито с българско име.Вместо да се занимават със смяна на имената-директно са ги изклали,изгонили и взели имотите им.
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДОГАН ПОДАДЕ РЪКА НА БОРИСОВ, НО БОРИСОВ СЛОЖИ ТВЪРДЕ МАЛКА ЧАСТ ОТ ПЛЯЧКАТА.ЗАТОВА - ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ!
8
2
 
23
 
! Отговори
доган преди 6 години
Подведените да се връщат в ДПС , иначе няма да им иэкупиме тютюна
7
4
 
24
 
! Отговори
did преди 6 години
Явно в Хитрино има още някой и друг лев, който не е разпределен. Там се отделиха от ДПС, защото иначе парите трябваше да бъдат усвоени от фирмите на Доган, а не от фирмите на кмета...Всичко е пари в политиката...Няма значение от етноса...
6
32
 
27
 
! Отговори
Минувач преди 6 години
Възродителният процес беше напълно правилно решение!
5
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Доста цинично е бившите агенти на ДС доносничили срещу своите съседи, колеги, роднини, днес да почитат жертвите на един процес, в който те са взимали активно участие
4
1
 
33
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Значи покръствания, въз.процеси. изминали са доста години от това. Важното е какво направи ДПС и ще прави за гражданите с хора като Пеевски , Бисеров и тн.т. По едно време и патриотът Слави Бинев беше в ДПС. Партията трябва да има програма а не всяка година да 'прекланят' глави и после да си пълнят джобовете. Няма никаква разлика между ДПС, герб, БСП и така наречените 'патреоти'.
3
15
 
16
 
! Отговори
8 ВП преди 6 години
Първото масово покръстване се провежда през 1881 година отловешкия епископ Натанаил Охридски, който изпратил мисионери дапокръстят помаците в подведомствената му епархия.Второто 1912г кланета в Триград,Мугла и Неврокопско.Третото 1942г,Четвъртото 1953г Следва 6-о 1959г, седво 1970-80г и 1989г е осмия възродителен процес
2
8
 
17
 
! Отговори
Карагъза преди 6 години
Правил съм сверчоци на Дуган ще правя и на Юнкер моля ви се изритайте париотарите защоту ще си изпусна шансувете за берекет.
1
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
дпс да скъса с държавна сигорност и доган тогава може да помислим