Карадайъ зове: Подведените и излъганите да се върнат в ДПС

В област Кърджали се проведоха поредица от възпоменателни митинги
Обновена: 26 дек 2017 19:56 | 26 дек 2017 19:35,
95
Карадайъ зове: Подведените и излъганите да се върнат в ДПС
Снимка: ДПС

По време на възпоменателните митинги по повод 33 години от началото на т.нар. Възродителен процес в Могиляне и Момчилград председателят на ДПС Мустафа Карадайъ призова всички, които са били подведени и излъгани преди една година и са изменили на партията, да се върнат в редиците й.

"Тези, които имат честни сърца и които пред себе си могат да кажат, че са сгрешили, те ще намерят правилния път отново към ДПС", каза още в словото си Мустафа Карадайъ.

Той засегна и темата за вота на недоверие към правителството и бе категоричен, че такъв ще има и ДПС участва в работна група, която да изготви мотивите за вота на недоверие, насрочен за 17 януари.

По-рано днес на възпоменателния митинг на ДПС в кирковското село Могиляне, край паметника на нелепо загиналата Тюркян по време на "възродителния процес", Карадайъ също коментира решението за вот на недоверие към правителството в контекста на европредседателството на България.

"Предстои ни европредседателство. Ние имаме голяма отговорност за това, но за нас е още по-ценна демокрацията в нашата родина. Ние ще дадем нашия принос по време на европредседателството, но ние няма да отстъпваме от нашите ценности", коментира Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Анонимен-10,смотан ***,само в Истанбул живеят 80000хиляди,по бнт 1го казаха на бъдни вечер.*** и ги питай,защо не идват в майката България,увеличиха пенсиите,а те си седят там,изобщо не мислят да идват.
51
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 6 години
До Гара Буново,процес няма да има,защото изпълнителите бяха от дс,а осъдените на смърт,по делото бяха жертви на дс.
50
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми съществото прочело за Тръмп някъде и не го интересува темата.
49
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Там няма гроб.Дори майката на Тюркян не си спомня къде са я погребали.Колко я е било грижа за Тюркян си правете извода..Знаеш ли къде е гробът на Левски?
48
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
..на копйто не му изнася......На 3млн българи не им изнесе и се изнесоха...
47
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До анонимен70-а защо по националните радио и телевизия ивсички останали се говори и използват много английски език,след като за мен като възрастен човек е неразбираемо,имали значение на какъв език се говори по митингите на ДПС,ами песните само на английски и тук таме на български,тъй че....
46
0
 
9
 
! Отговори
Комунист преди 6 години
До 62 АнонименТези не са онези. Колкото и да са ми неприятни, и да ми се повръща от тях, ДПС наистина пазят от турските домогвания до някои групи от българското население. От едната страна ДПС, от другата патриотите. Има за всекиго по нещо. Лаят, но не хапят. Всичко е канализирано. Никак не бе случайно, че всички партии заедно се опълчиха на Местан.
45
4
 
8
 
! Отговори
Киртак преди 6 години
Повръщаше ми се от неграмотността на Хекимян и журналята в БТВ.Там няма гроб.Дори майката на Тюркян не си спомня къде са я погребали.Колко я е било грижа за Тюркян си правете извода.Няма доказателства,че е починала по време на "мирното"нападението над жандармерията и войниците.Точно обратно Смърта и е приписана на събитието.Само да напомня, че стълкновението е станало извън селото!Отпред са подредили старците и жените!ДПС е създадено от ДС в противовес на дейността на турските служби в България.
44
4
 
15
 
! Отговори
Гара Буново преди 6 години
Кога ще има осъдителен процес за жертвите на гара Буново?
43
0
 
2
 
! Отговори
FAKE NEWS преди 6 години
Няма източник на Информация , кой казал не е ясно
42
15
 
10
 
! Отговори
27 години преди 6 години
Кога ще има Съд в Хага за Възродителен Процес???
41
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто се появи тази партия турците из родопите направо са на шестото небе. Добре е, че засега не е резултат от вривове, но потур килимното пого много ги извисява. Най-вече с кафявата си точка.
40
2
 
2
 
! Отговори
До анонимен преди 6 години
Да не е Захмун Жасан, па да е приел българско име да се слее с тълпата този виден ердоганист?
39
3
 
17
 
! Отговори
До ха-ха-то преди 6 години
Еми, така ще да е като пишеш "гледам ВИ". Това е твоята родина, а етническата партия ДПС е постоянно в управлението на държавата от 1991 година, а Доган е прочут хидроинженер. Затова трябва да пишеш "гледам НИ". Да не говорим, че темата на статията е за ДПС, а не за Ердоган.Пък ако толкова много се прехласваш по Ердоган - прав ти път, Турция има територия да поеме още няколко стотици милиона човека. Поне можеш да се цаниш да станеш някой репортер от Анкара, ще станеш звезда на Господарите.
38
2
 
14
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 6 години
Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
37
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС е турска партия ...това го знаят вси хора в България ....не знам защо не го обявът офицялно !
36
1
 
9
 
! Отговори
внос преди 6 години
Тук трябва да внисем на Ким братчет му и шъ съ разберем с турците.
35
3
 
10
 
! Отговори
майорски преди 6 години
Ердоган е поредния диктатор в Турция ....след 10 години ще се руши вс4ко свързано с него !
34
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААпо подмолни и лукави от турците няма приятел !Явно нямаш опит с такива !
33
6
 
11
 
! Отговори
До Ха ха преди 6 години
Знам ги гърците да, докато Ердоган си направи Устата за лозарски договор, на момента го отрязаха и той появи опашка и каза че друго имал в предвид - защита на турската общност, пълен смях е Ердоган. Това ще се проличи през 2018, когато начело на Германия не е мекушавата Меркел, ще ви сложат там където ви е мястото, понеже сте не благодарни и!