Борисов и Вучич си пожелаха просперитет за Балканите

Премиерът и сръбският президент проведоха телефонен разговор
31 дек 2017 13:16,
44
Борисов и Вучич си пожелаха просперитет за Балканите
Снимка: архив Reuters

Премиерът Бойко Борисов и сръбският президент Александър Вучич се поздравиха за успешната и конструктивна съвместна работа през изминаващата 2017 г.

В телефонен разговор двамата бяха единодушни, че през последната година активният двустранен диалог допринесе за изключително важни стъпки за евроинтеграцията на държавите от Западните Балкани. Борисов и Вучич си пожелаха още повече успехи за просперитета на страните от региона през 2018 г.

Александър Вучич заяви, че лично ще участва в Срещата на върха в София, инициирана от Бойко Борисов на 17 май в София по време на българското председателство на Съвета на ЕС.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
6
 
25
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Тази роля на лидер във външната палитика в региона му е спусната от американското посолство! Просто той е най послушен в нашия регион, а и не взима скъпо, колко му преведът в швейцарската сметка! Нали си спомняте как го бяха снимали да влиза в американското посолство по сред нощ! Тоя не гледа за икономиката на държавата, хората няма какво да ядът, няма кйде да работят! Смърт за такива предатели
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Тоя 4Абе глупчо , не знаеш ли , че всички войни на Балканите са дело на много прости и неграмотни хора. България е част от Балканите , а не самотен остров .
5
7
 
20
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Тази гримаса ми напомня началните години на червената демокрация...
4
6
 
27
 
! Отговори
Тоя преди 6 години
Не мисли за просперитета на България,тръгнал да мисли за просперитета на Балканите.Разката страната ни и доволен,тръгна да оправя света. Болен мозък.
3
15
 
6
 
! Отговори
ало фейка преди 6 години
До АнонименЙоца Амстердам беше арестуван от Борисов и след това ескортиран до съда след международна заповед за арест от Интерпол! Всичко друго са хибридни политически мизерийки! Но, няма как, доста хора само с това се занимават.. ..печелившо е!
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
С Йоца Амстердама чуха ли се? Щото има, какво да си кажат.
1
6
 
27
 
! Отговори
Леле преди 6 години
Как гледа престъпника? Стоял е дълго пред огледалото и е репетирал дон Корлеоне.