Вицето Симеонов: 8 министри са срещу гей ратификацията!

"Имаше достатъчно привърженици на нормалните сексуални отношения"
Обновена: 3 яну 2018 15:00 | 3 яну 2018 15:00, Веселина Йорданова
64
Вицето Симеонов: 8 министри са срещу гей ратификацията!
Снимка: архив, Булфото

Имаше достатъчно привърженици на нормалните сексуални отношения. Така вицепремиерът Валери Симеонов коментира днешното решение на Министерския съвет, с което се предлага Истанбулската конвенция да бъде ратифицирана от Народното събрание.

Още по темата

По думите му не само министри от Обединените патриоти имат възражения срещу ратификацията - осем членове на кабинета гласували против. Как гласувал премиерът Бойко Борисов, обаче Симеонов не видял.

"В общи линии нещата отиват към съпътстваща декларация, че няма да се променя Конституцията", обобщи той дебата, като допълни, че не става въпрос за политическо противопоставяне, а всеки заема позиция според своята компетентност и убеждения. По-рано външният министър Екатерина Захариева обясни, че основният закон на държавата няма да се променя заради ратификацията.

Симеонов напомни и че самата коалиция Обединени патриоти е от три партии и не може да се очаква по всички въпроси те да са на едно мнение. За това обаче трябвало да се говори лично, а не през медиите.

"Не търсете раздори, ще имаме разговор просто", отговори той на въпрос за коментар на думи на колегата му в коалицията Волен Сидеров по темата за втори лифт на Банско.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
19
 
! Отговори
Келеш преди 6 години
Не вярвам на нито една дума, сега проучват общественото мнение после Боко Феодала ще каже на депутатите как да гласуват правилнно против гейовете.
9
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То всечко говорим че сме против но на гласеването 90 процента ще гласуват за.
8
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откъде на къде Валири ще определя кое е нормално и кое не.
7
1
 
16
 
! Отговори
да бе преди 6 години
И какво от това?И за каква промяна на Конституцията пле.щ.ите? Ако ще я променяте, намалете народните представители макс. на 100!
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Симеонов се опитва да вземе завоя по корем. Искаме да чуем гласува ли правителството ратификацията или я отхвърли? Засега слушаме само общи приказки. С други думи - ще видим.Ако може хем да я гласуват, та да полегнат на Брюксел, хем народът да не разбере.
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А колко министри ще сключат брак?
4
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво както са против 8, а защо са се навели на ЕС като едни гейове всичките Вятъра на промяната задуха, държавата умира те гейовете женят. Ако не са ЕС да ви кажат, че кривите краставици не са зя ядене не можете.
3
8
 
12
 
! Отговори
АXSO преди 6 години
Валерка лесно е да посягаш на стари хора и малки деца.Един мъж никога не посяга на жена,деца и стари хора.Ако ти стиска посегни на млад и як младеж:))
2
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато не видя конвенцията накъсана и запалена в кошчето, не вервам !
1
2
 
32
 
! Отговори
ivailo преди 6 години
Бойко, че е мекотело на всеки по-нормален човек е ясно... Ама вече и резбата е обърнал завалията...