ДПС на 28 и се хвали: Вече сме фактор, който се чува в Европа

И за ЧРД призиви за смяна на властта, за нов модел на управление
38
ДПС на 28 и се хвали: Вече сме фактор, който се чува в Европа
Снимка: ilhankyuchyuk.eu

ДПС е значим политически фактор не само в България - партията ни е уважаван либерален партньор, чийто глас се чува в цяла Европа. С това се похвали евродепутатът Илхан Кючюк в социалната мрежа Facebook по повод 28-ия рожден ден на ДПС.

"Датата 4 януари е важна не само за нас. Учредяването на Движението за права и свободи преди 28 години е един от най-значимите моменти в съвременната българска история. ДПС има своята значима роля не само за нас, защото вече 28 години в българския политически живот има партия, която последователно и упорито защитава принципите на демокрацията и изконните човешки ценности", пише той.

Кючюк допълва, че се гордее, че е част от ДПС, което пък е повече от партия, защото членовете му са свързани не само от възгледи, но и от приятелство и взаимно уважение.

Според него ДПС повече от четвърт век дава пример за това какво означава да бъдеш отговорен - към себе си, към околните, към България и Европа, към света.

"Благодаря на учредителите на Движението за права и свободи и на почетния председател д-р Ахмед Доган, че с делото си ни дадоха възможност да бъдем част от това семейство. Че ни научиха и продължават да учат със своите съвети, че в политиката е важно да отстояваш своите позиции и да не отстъпваш от принципите си. Днес ДПС е повече от вдхъновение и пример за подражание - заради приемствеността, заради това, че винаги сме изповядвали и защитавали заедността като необходима формула за развитието на България. ДПС е пример за приемственотта - днес председател на партията е първият председател на Младежкото ДПС - Мустафа Карадай", продължаха с хвалбите евродепутатът.

Той смята,че ДПС е значим политически фактор не само в България, защото партията е уважаван либерален партньор, чийто глас се чува в цяла Европа.

"Днес ДПС може да се гордее с най-голямата и подготвена младежка политическа организация в цяла Европа! А аз съм повече от горд, че ми се доверихте да бъда неин председател. Днес нашите общи усилия трябва да бъдат насочени към бъдещето на България. Нямаме право да се примиряваме с това, че начело на държавата, която винаги е била пример за успешно функциониращ етнически модел, днес стоят политици (не и държавници), които с лека ръка ни тласкат към погазването на основни човешки права и свободи; към езика на омразата и отричането на демократичността. Няма как да се примирим, че държавата, която днес е начело на ЕС, е сочена като стожер на корупцията и бедността", пише още Кючюк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
32
 
! Отговори
Мария преди 6 години
ДА ВАШИЯ ЕЛЕКТОРАТ. Е ПОСТОЯНЕН И СИГУРЕН
28
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Фактор са при усвояването на обществени поръчки и еврофондове заедно с шиши, мутрата и агент "Сава", където от 3 млн примерно 1 се краде, до 2030-та ще ви чуваме да пищите на умряло всичките, вие не знаете какви планетарни промени предстоят! Старата парадигма предстои да бъде заличена!
27
0
 
38
 
! Отговори
Делиорманлъ преди 6 години
Язък за бедните избиратели на ДПС.Всички депесарски големци по вертикала - Председател на общ.съвет,Кмет на община на ДПС,Областен председател на ДПС, член на ЦС и ЦОБ на ДПС , нар.представител от ДПС станаха бейове,паши ,аги,чокои,феодали на гърба на електората си.За свои интереси и благосъстояния през времето на Живков бяха най-големите агитатори и подръжници на тогавашния режим , така също и агенти , сътрудници , доносници на репресивните структури на Държавна
26
3
 
41
 
! Отговори
България над всичко преди 6 години
Какъв фактор сте с 4,5 % подкрепа в България , нещо сте се объркали много жестоко!!!!!!!!! :)
25
8
 
39
 
! Отговори
Айтос асланъ преди 6 години
Който е против Турция, не може да бъде представител на турците, помаците и турскоговорящите роми в България. Гнусни, крадливи депесари, никой мюсюлманин не трябва да подкрепя тези мафиоти. 70% от турците са зад граница и вие сте причината за това..
24
12
 
36
 
! Отговори
Dost преди 6 години
Samo Dost dolu dps
23
12
 
40
 
! Отговори
инж цветанка владов преди 6 години
Честито на ДПС- стожер на спокойствие и растеж!
22
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да чува се в Европа и затова Турция не я искат в Европа !!!
21
11
 
41
 
! Отговори
g преди 6 години
ДПС е партия създадена от комунистите за да се борят срещу СДС,след като евреите на Соломон Паси исритаха комунистите и овладяха власта,ДПС се првърна в нископатена агентурна структура на ЦРУ, след като ЦРУ загуби интерест, ДПС се превърна във филиял на организацията на Гюлен ето това сте ДПС - жалки продажници дето и самите турци ви мразят !
20
4
 
45
 
! Отговори
luckyman преди 6 години
Е, факто сте, разбира се! Всички знаем, че сте драги "гости" на "началниците"... А на тях им харесва близостта с вас! ...човещинка...
19
5
 
47
 
! Отговори
обикновен селяк преди 6 години
Мустафа Карадай..ъ се пише. От 2010 г. е организационен секретар на Централното оперативно бюро (ЦОБ) на ДПС....ако не се лъжа...началникът му в свое интервю ги нарече "мъжки секретарки"...или се лъжа...:) През 2005г. на изборите имаха 34 депутата,сега са едва наполовина..за каква сила говорят...или си правят шадраван сикиш помежду им?! :)))))))
18
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Либерализма (разбирай и ДПС) са съвременната чума в Европа! Знаете какво са правили с чумавите.
17
6
 
43
 
! Отговори
turk преди 6 години
Chuvate se s korupciya i bezhaberie.Da vi pikaya na nagajdacjhite,edin alkoholik ne moje da otstranite.Kakva partiya vie ste razboynicheska cheta.
16
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Skoro vsichki liberali shte se osapuniat. Mojem da zapochnem s naj-glasovitite riazani chushki!
15
13
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ДПС Е ТАЙНИЯТ ПАРТНЬОР НА Г Е й Р Б (третополови)
14
5
 
43
 
! Отговори
clown007 преди 6 години
Тези смешници направо ме напикаха рано рано..
13
9
 
40
 
! Отговори
чучолигарчо преди 6 години
ДууПиСе повече от четвърт век дава пример за това какво означава да бъдеш отговорен - към себе си, към околните, към България и Европа, към света...ако ги слушаш тия *** ще си кажеш ,че без тях СВЕТЪТ ЩЕ ЗАГИНЕ...
12
5
 
42
 
! Отговори
Би Си Пе преди 6 години
А какво да кажем ние с гайдите дето сме на 100 и кусор години...?
11
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аслъ единия уж мрази другия аде това го знаем аиде малко работа че съмна *** истинска работа не ни интересува ни кво има единия ни другия дошли от село и им дали власт и им гледаи сеира и аз съм от село и не ме срам нотова са граждани със селски манталитет кои ква кола и къща имал простотия
10
11
 
34
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 6 години
Естествено чи сме фактор ЕС е ДЕПЕСЕ, САЩ е ДЕПЕСЕ, балгариа е ДЕПЕСЕ, ТУРЦИЯ е ДЕПЕСЕ, аз съм ДЕПЕСЕ, виа сте ДЕПЕСЕ! Тука да споминем с гордос и почитния придседател на ДЕПЕСЕ ДОКТОР АХХМЕД ДОГАН!