След Виена: Радеви в Баните, ще се срещат с Митко и Лили

Съпругата на президента ще се учи да тъче на стан
4 яну 2018 16:10,
54
След Виена: Радеви в Баните, ще се срещат с Митко и Лили
Снимка: "24 часа"

Президентското семейство Радеви е на частно посещение в Родопите. След като започнаха годината с Новогодишен концерт на прочутата Виенска филхармония в австрийската столица, държавният глава и съпругата му са в село Баните.

Двамата са там по покана на местен хотелиер, с когото са приятели от години, обясниха от селото, цитирани от "24 часа".

Още по темата

По време на почивката си президентът не отказвал на никой да се снима с него. Снимки с държавния глава най-вече с младежи пълнели социалните мрежи.

По време на престоя си в Баните президентската двойка възнамерявала да се срещне с Лили и Митко Хайтови от близкото село Вълчан дол.

Децата гостуваха на Радеви през лятото за една седмица в резиденция "Бояна".

Митко и Лили трогнаха хиляди българи с историята си преди година, когато стана ясно, че те живеят при тежки условия, грижат се сами за болните си родители, а в къщата си нямат дори и течаща вода.

Много хора помогнаха на децата и семейството им, дариха средства за ремонт на къщата им, за чанти, тетрадки и дори компютър.

По време на почивката си в Баните първата дама Десислава Радева проявила интерес към родопските занаяти и смятала да вземе няколко урока по тъкане на ръчен стан в Баните.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Господин Анонимен, защо се занимавате с роклята на първата дама и с чехлите на президента, а не си дадете на химическо чистене насранитегащи.
45
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Костюмът не скрива дваойната гуша, но поне маскира шкембето.
44
5
 
4
 
! Отговори
Край преди 6 години
Смесената система на Германия е натрапена от Съюзниците на победената Германия и е направена така че лидери тази страна вече никога да няма. Самостоятелните демократични държави имат чисто мажоритарни системи. Президента от година насам бездейства.
43
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Президента не решава дали изборите да бъдат мажоритарни или пропорционални.Той изрази мнение,че е най-добре да има смесена система,която е най-разумна,защото ако са чисто мажоритарни всеки местен феодал може да си купи подкрепата,но някои не го разбраха.Дори в Германия е смесена система.Нали за всичко друго гледаме от тях,но за това-не.Защо ли така са се нахъсали някои срещу него и си мислят,че от Радев всичко зависи,а не виждат,че един друг човек командори цялата държава.
42
9
 
1
 
! Отговори
Край преди 6 години
Президента имаше шанс да остане в историята като човека наврял мафиотските партии в ъгъла с МАЖОРИТАРНИ избори за парламент а сега е на път да стане сламен чиновник от епохата " Борисов".
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гербераската злоба няма почивен ден.
40
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма лошо.И президента е човек като всички останали и той има право на почивка.Не си прави ПР,защото сникмите се поместват от децата,не от него.А как ще си изкара почивката си е негова работа.Депутатите,дето трябва да коват законите 20 дни ги няма никакви и никой не ги пита къде ходят и какво правят,но президента го дебнат на всяка крачка.
39
4
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До 38 Баце е оня, който вози в правителствения самолет Бистришките тигри.
38
8
 
10
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 6 години
Нашият Президент,голям ЕКСКУРЗИАНТ.За времето от както е на Дондуков23 визити. Някой да каже ,черно на бяло какъв е резултата !?Макрон го покани,заради това че булките им са на един акъл,та да си побърят няколко дни.Радев го повозиха на француския самолет, и той отчете това с ласкателните думи супер машина.При завръщането , нашите журналисти го попитаха :Имахте ли с Макрон разговор за някаква оферта за боевия самолет .Отговора беше : не е ставало дума.!!!???Цялата визита беше само фън
37
10
 
15
 
! Отговори
Само така преди 6 години
Най после си имаме свестен президент.
36
2
 
5
 
! Отговори
38 преди 6 години
До Един от СеверозападаПитам за рокля, не за охранители. И кой е Баце?
35
10
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
до38. А на мен ми хрумна друг въпрос. Виждали ли сте , по време на която и да е изява на президента, да е заобиколен плътно от охранители, които даже по физиономия познаваме вече?Не сте, и няма да видите.А сега забележете Баце, по реме на публични изяви.Около него минимум 4 човека.Един път умрях ат смях-единия се крие зад гърба му да не го улови камерата, плътно с лице към Баце, а зад гърба на първия-втори-с гръб към Баце.От спрани-още по един. Да го пазят от народната любов. Страх, страх....
34
7
 
10
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
До Анонимен37 Според теб, с какво трябва да иде във Виена нашият президент, когато го покани официално австрииския, както в случая?С някоя нискотарифна авиокомпания, с някой автобус от автогарата? Или пак със Спартана? И кое е за предпочитане-да ходиш на официални посещения с държавния самолет, или с него да возиш Бистришките тигри за мачле, и катъринг на корем за тях, стриди, уискита, глезотийки, за да се покажеш кой си, за държавна сметка?
33
4
 
11
 
! Отговори
Ол преди 6 години
Виждам, че във форума няма простотии / поне не много/ и искам да ми отговори някой на въпрос, който днес ми хрумна. Радвам се, че г-жа Радева изглежда все по-добре, наистина. И се питам - колко проби са необходими, за да се ушие официален тоалет, и то от шивачка в Лондон? Шивачката ли идва тук или се ходи при нея? Казват - минимално 3-4 проби, така ли е?
32
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До До Анонимен 13 34Неуважаеми другарю , авантата е запазена марка на наследниците на мандраджиите , тоест такива като тебе. А иначе противозаконно е да ходиш със самолет на концерт в чужбина с държавни пари . А устата на такива като тебе се затваря с удар .
31
3
 
2
 
! Отговори
До 33 преди 6 години
До Анонимен 33Аз съм 31. И къде прочете в текста ми обида към г-н Бойко Борисов? Освен, че си написал глупост, написал си я неграмотно - "...адвоката на Борисов...". Ако нямаш пълен член, аз имам и мога да ти го връча да го използваш! Мърляч!
30
8
 
15
 
! Отговори
х преди 6 години
"....първата дама Десислава Радева проявила интерес към родопските занаяти и смятала да вземе няколко урока по тъкане на ръчен стан...."купи си булка Десислава рокля за 12 000 Евро от парите на гладуващите Бългаски пенсионери, отиде на концерт във Виена и ето ни вече европейци ....пази Боже сляпо да прогледа - както е казал поета !
29
6
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 13 преди 6 години
Много ниска проба си, човече! Все ти се мержелее авантата, "без /да е дал/ пари", "не плаща нищо". Сигурно много данъци внасяш на "тая държава"! И винаги си ревизирал касовите бележки на Бойко, Лилето, Цвъки, Цецка и другите стотици "хранени хора", както са им викали древните българи. Бъди любезен да наричаш с подходящия термин съпругата на Президента - г-жа Десислава Радева! За да не ти с качи нещо на гърба!
28
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 31 Днес адвоката на Борисов те търси за обиди и клевети. Така , че стягай се и търси пари за адвокати , ако нямаш приватизаторката - милионерка др. Нинова ще ти даде .
27
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 30Прекланям се пред твоя талант на баснописец! Ти си в една редица с Езоп, Лафонтен и Крилов! Как само си го казал - "Иначе и Борисов беше поканен, но понеже има акъл в главата не отиде." Гениално! Разхлипах се от смях...