Волен Сидеров подозира саботаж: Някой в КЕВР клати кабинета!

Сидеров настоява новите цени на водата да се отменят
Обновена: 6 яну 2018 18:34 | 6 яну 2018 15:06,
74
Волен Сидеров подозира саботаж: Някой в КЕВР клати кабинета!
Снимка: архив "Булфото"

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заподозря някои от членовете на КЕВР, че умишлено вдигат цената на водата и природния газ, за да саботират правителството.

"КЕВР одобрява повишението на цените и от 1 януари в някои градове цената се вдигна доста сериозно – 20%. Това е прекалено много. Настоявам това повишение да не се случи", обяви партньорът в управлението пред "Нова телевизия".

Той предупреди, че ако се наложи, могат да се направят и законодателни промени.

Още по темата

"Тази комисия се оказа толкова независима, че никой не може да й влияе. Не трябва да е толкова независимаа. Не трябва да е в такъв състав – 9 души, пет от които са от партии, които са против сегашното управление”, каза Сидеров и отрече да иска да овладява КЕВР.

Той обаче смята, че хората в комисията работят целенасочено срещу кабинета.

"Те са в състояние да саботират правителството. И го правят. Какво ще ни кажат хората след три месеца: "Защо дойдохте на власт, а се вдига цената на всичко?", каза Сидеров.

Според него хората в комисията са "с политически пристрастия и политически виждания”.

"Хора като Светла Тодорова и председателят Иван Иванов са точно такива. Тази Светла Тодорова, която е уж експерт, преди време се изказа политически, че съжалява, че партия "Атака" е влязла в правителството. А изказът й дойде, защото преди време именно ние протестирахме пред прозорците й заради поредното увеличение на цените", заяви Сидеров.

Лидерът на "Атака" отново обясни, че темата Банско не е най-важният въпрос на държавата.

"Хората негодуват от случващото се като цяло, а не това конкретно. За българина това не са важните въпроси. Него не го вълнуват плажните концесии, а да речем златните”, смята Сидеров.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
1
 
! Отговори
ognyanz преди 6 години
Не е сигурно дали някой от ДКЕВР клати кабинета, но че Волен го из'клатиха да си затваря устата и да вика "Да живее бат' Бойко" се вижда ясно. Но сам си е виновен.
69
0
 
1
 
! Отговори
до дърт лисунгер пак преди 6 години
ще загубиш баса, защото АТАКА ще остане и ще оглави "патриотизма", това е и целта на ДПС, Доган иска да детронира патриотите и чрез Воленчо ще ги разбие.Вдигам мизата на една каса, защото забелязах че и двамата имаме подръжници, нека и те спечелят от баса :)
68
1
 
2
 
! Отговори
Язък преди 6 години
И на него му затвориха устата. Пореден мижитурник в политиката, който за два сребърника продаде и идея и хора.
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Той отишъл, отишъл, ама като сме колония, защо не си тръгне?Кокалът...
66
2
 
8
 
! Отговори
опаа преди 6 години
Какво е това скимтене,ааааааа това бил тиквогъзолизен пудел,нормално е да скимти наплашено тази порода по скоро се води раздел "членестоноги"
65
0
 
11
 
! Отговори
незнайко преди 6 години
Не знам кой какво си клати и какви игри си играе, но на нас ни съдраха кожата. А Волен нека да знае, че един от неговите избиратели, поне от 10 години, се отказва от него. Сега ще видя как ще реагират с третия пол и да си знаят, че съм им бил шута.
64
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гласуваш за Волен, получаваш еднокнижник!
63
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България е колония, за това е прав Волен.Ама защо отиде при ГЕРБ-ерите?Това не можах да разбера!!!
62
16
 
6
 
! Отговори
просто изчакват преди 6 години
Тези пенсионери които гласуват за БСП не се къпят и реално плащат по 2,00 лв на весец за вода. 20% увеличение за тях е 2,40 лв на месец и като цяло не им натоварва бюджета. ялата игра е да се трупа напрежение.Както си му е обичая, кремльовските пидери прикриват истинските си намерения, но вероятно изчакват удобен момент. Той Сокола го каза вече че момента засега не е удобин. Засега точат брадвите.
61
4
 
10
 
! Отговори
hm преди 6 години
До стар лисугерНа мене ми стиска - залагам 2 бири, че говориш пълни глупости... Предсрочни избори е просто смешно... Обединени патриоти няма да ги има след изборите, ако го направят... Реално предишните предсрочни избори бяха РБ и Бареков да излезязат от управлението - за това ЦЦ беше кандидат на ГЕРБ - та да има предсрочни избори. Големия играч е Бойко ама повечето работят за 300 лв и не им стига сивото вещество да го схванат :D :D :D :D
60
1
 
8
 
! Отговори
дърт лисунгер преди 6 години
съгласен съм с номер 60
59
3
 
13
 
! Отговори
до 58 дъртия лисунге преди 6 години
Уважаеми "дърт лисунгер", при ДПС няма празно, особено когато са дадени и пари.Тоз пудел Волен Седеров не забеляза ли как с двоен аксел и шпагат във въздуха се нави в ъгъла и стана смирен, добър, даже и на умен се прави и му вярват. Патриотите така ще гризнат дръвцето, че ще се проклинат и в майчиното си мляко че са се хванали с "патриотизма". На колко слагаме баса, хайде ако ти стиска !?!
58
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А цените на тока кога ще вдигнете.Че с тази висока средна заплата вече направо се чудя как да си похарча парите.
57
4
 
20
 
! Отговори
дърт лисунгер преди 6 години
Волен вече е слуга на Герб!
56
5
 
13
 
! Отговори
стар лисугер преди 6 години
а на бас, че точно този ще обърне палачинката за вота и заради него Боко ще се хване за палците и по време на Великото Европредседателство ще сме в избори.Причината е много проста - АТАКА е патерица на ДПС и тази патерица ще изрита Бойко в най-неподходящия момент. Бойко ще гледа като Тодор Живков и като Иван Костов когато ги детронираха помнете ми думата. Пак казвам, че съм готов и на бас да се хвана, ако на някой му стиска !
55
3
 
11
 
! Отговори
аС преди 6 години
Нека да не забравяме , че именно Атака внесе и заложи 20% данък в/у ВЕИ-тата! А първата работа на следващите управляващи де да го отменят !
54
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кабинат мутра3 ще падне на 8 март!
53
3
 
23
 
! Отговори
мдааааа преди 6 години
да видим как ще гласуват Атака и ОП за "третия пол" , че да не си изгубят и тримата гласоподаватели
52
6
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откакто суджуците са на власт всичко отива нагоре , само доходите на хората не
51
20
 
15
 
! Отговори
7 преди 6 години
За това повишение търсете Нинова и нейния ментор Иван Костов.