Стефан Данаилов: БСП все още не е готова да управлява!

Вотът на недоверие ни е важен, заяви актьорът
71

БСП все още не е готова да управлява, трябва да бъдем подготвени и да предложим решения. Това заяви Стефан Данаилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Според него Нинова е нужна на БСП, но понякога залита в емоцията.

"Радев винаги е имал леви убеждения, но там съгласуване с БСП няма", вярвайте ми, каза още Данаилов.

По думите му вотът на недоверие към правителството е важен, защото се поставят важните въпроси. И са преекспонирани думите, че така се злепоставя България по време на Европредседателството.

"В момента президентът води разумна и добра политика. Според мен не разчетохме правилно думите на Доган, казах го и на Нинова. Той говори иносказателно, а ние го разбрахме повърхностно. В днешния ден ме тревожи фактът, че хората не живеят добре. И БСП да дойде на власт, няма как да кажа, че нещата ще се променят бързо. Трудно е времето, в което живеем", заяви още големият актьор.

От срещите му с големи политици най-много го е впечатлила тази с Путин. "Респектира ме, той е уникален", каза за него Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
трябвало е да каже реалното положение - бсп не е годна да управлява!
45
5
 
24
 
! Отговори
Провалилата се БСП преди 6 години
Цялата истина е, че социализмът се провали поради невъзможността да се създаде печеливша държавнопланова икономика! Когато на комунистите им става ясно, че комунизма е невъзможен, те губят идеологически ориентир, а комунопартия без идеология е просто котерия, която защитава лични и групови интереси! По този начин използвайки властовите си ресурси и позиции по време на прехода БСП се превърна в полу-мафиотска структура заграбила по-голямата част от капиталите на България!
44
16
 
8
 
! Отговори
www преди 6 години
Много хора наклякаха на Тиквата. Не прилича ли това на тотална диктатура? Местан, Гоце, Доган, Ламбо.
43
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако втората най-голяма партия в България не е готова да управлява,защо тогава изобщо съществува и защо изобщо хората гласуват за нея?По голяма тъпо-тия скоро не бях чувал.
42
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мине не мине и хоп някоя от телевизиите кацне у бате Ламбо да му предостави микрофона. Предпочитам да ходят при Жорж Ганчев или професор Вучков, поне е по-забавно и създават смесица от носталгия по соца и посттоталитарен фолклор.
41
4
 
11
 
! Отговори
Хм преди 6 години
Ламбо просто казва една очевидна истина!За да бъде позволено на БСП да управлява,тя трябва да претърпи такива промени,дето са на 99% невъзможни!Значи трябва да се търси друга алтернатива на ГЕРБ,а време много няма-България затъва безнадеждно и може би вече необратимо-като икономика и ДЕМОГРАФИЯ!
40
5
 
9
 
! Отговори
без коментар преди 6 години
Един американски сенатор беше казал,че за да е успешен,политика трябва да е малко и бандит!
39
4
 
17
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 36,Аз пък съм бил чавдарче (ти помниш ли или си бил в сладострастните мераци на твоите родители?) и пионерче! Това значи ли, че аз имам общо с тогава управляващите? Ако не знаеш, тогава се наказваха учениците които идват без връзки (синя- чавдарчето и червена - пионерчето) и цялата тази бутафория беше по ЗАДЪЛЖЕНИЕ. И комунист се ставаше така иначе биваше гонен, бит, репресиран и без никаква перспектива за професионално израстване!
38
4
 
7
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Как ще те респектира едно жуже бе Серго...
37
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нямо кой да бъде Премиер сега, освен Борисов.Просто няма кой.Затова никой не се натиска, страх ги е.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БКП освен строител на комунизма , излюпи и художници и артисти - все наши хора.Един друг се дебнеха и доносничеха и оцеляха само най-верните като Ламбо - чения ангел.
35
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На Биби партийният билет се показва от задния джоб. От комунист по-кофти е само бивш комунист.
34
3
 
18
 
! Отговори
До 28 преди 6 години
Курти, ти ли си бря? "10 години! Май достатъчно време за да дръпнем от дъното, но това не се случва"За тези десет години, комунистите идват от време на време на власт, довеждат България икономически фалит, политическа криза и оставят друг да им оправя бакиите. Много лукави са тези комунисти-обвиняват другите за техните престъпления!
33
0
 
14
 
! Отговори
Реалист преди 6 години
Става вече дразнещо,да повтарят колко е умен,дръндарския ромотатарин Доган и да се редят тълкуватели,политици,политолози да изкъртят,какво умно бил казал,скоро ще го обявят за "Нострадамус" .А древните мислители са го казали "Умен е ,не говорещият сложно,а говорещият разбираемо"! Умните политически лидери говорят разбираемо,нали целта е да достигнат посланията до масите!
32
2
 
17
 
! Отговори
не мълчете преди 6 години
Предлагайте,с кой да сменим Борисов?С кой?
31
2
 
15
 
! Отговори
Помня преди 6 години
До Анонимен 15 Помня как Данаилов в едно далечно интервю през соца каза , че 10г. е мислил дали да стане член на БКП.Дали е бил убеден комунист? Не , разбрал че без партията ще си остане никой и е взел правилното решение.А сего по голям комунист от него няма.
30
2
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Когато човек достигне определена възраст , трябва да замълчи , да не философства много , защото става за смях !
29
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18. Пич, ние не сме изверги като комунистите, че да ги хвърляме в трапа. Просто ще ги оставим извън играта, където им е мястото.
28
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 21И аз искам смяна,но с кой?
27
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
10 години! Май достатъчно време за да дръпнем от дъното, но това не се случва.