Стефан Данаилов: БСП все още не е готова да управлява!

Вотът на недоверие ни е важен, заяви актьорът
71

БСП все още не е готова да управлява, трябва да бъдем подготвени и да предложим решения. Това заяви Стефан Данаилов в предаването "Опорни хора" по Bulgaria ON AIR.

Според него Нинова е нужна на БСП, но понякога залита в емоцията.

"Радев винаги е имал леви убеждения, но там съгласуване с БСП няма", вярвайте ми, каза още Данаилов.

По думите му вотът на недоверие към правителството е важен, защото се поставят важните въпроси. И са преекспонирани думите, че така се злепоставя България по време на Европредседателството.

"В момента президентът води разумна и добра политика. Според мен не разчетохме правилно думите на Доган, казах го и на Нинова. Той говори иносказателно, а ние го разбрахме повърхностно. В днешния ден ме тревожи фактът, че хората не живеят добре. И БСП да дойде на власт, няма как да кажа, че нещата ще се променят бързо. Трудно е времето, в което живеем", заяви още големият актьор.

От срещите му с големи политици най-много го е впечатлила тази с Путин. "Респектира ме, той е уникален", каза за него Данаилов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А така, Ламбо. Най-сетне да кажеш нещо умно. А като не сте готови, тогава какво още клатите лодката и демонстрирате активност с вотове на недоверие и непрестанни дребни заяждания?
25
3
 
2
 
! Отговори
ГРУХ ГРУХ !! преди 6 години
До Анонимен 18А всички такива като тебе в Белене- при прасенцата... ГРУХ!!
24
3
 
15
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
До 21,Ти откъде знаеш, че Борисов не се справя? След толкова много кражбА от комунистите, депесарите, костоварите е нормално да има латентен период в който да се стабилизира държавата. И ако не Борисов, кой? - младите социалисти, гладни за мравка или пък продажното ДПС. Борисов в момента няма РАЗУМНА алтернатива!
23
3
 
9
 
! Отговори
Питам преди 6 години
До Анонимен 21 Ами като искаш смяна, кажи КОЙ? Корделка не става.
22
2
 
16
 
! Отговори
Така е преди 6 години
БСП не само че не е готова да управлява , а не бива да бъде допускана до властта.Колко пъти бяха на власт , толкова пъти съсипаха държавата. А и сега времената са други. Социализма е в историята и няма място в съвременна, европейска България.Така ли е ? Така е ...
21
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ли са били готови?
20
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този е изкулал. Не ме е грижа кой е на власт, стига да спре кражбите и източването на държавата. Както финансово, така и от към човешки ресурс. Биби не се справя. Искам смяна!
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя изкуфелия защо повтаря думите на почетния председател тааа ДПС? Ами те комунистите, в едно с креациите им никога не са били готови да управляват! Дори когато 80 -те % са ги ибирали да ни управляват!
18
2
 
13
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 6 години
На бат Ламбо, като му се ударят двата кyртакa, дето се гонят из главата му, се сафирясва и казва по някоя друга истина. Ама това за Путин изби рибата в морето (а Путин много хора). Той сигурно още чете "комсомолская правда" и мечтае за светъл комунизъм.
17
1
 
14
 
! Отговори
стар комунист преди 6 години
БСП трябва да си изясни идеологията-итересите на кого защитава и кой иска ой иска да я избира богатите или работниците Сега не става за НИЩО!
16
1
 
14
 
! Отговори
стар комунист преди 6 години
В този си либерален вариант БСП НИКОГА НЯМА ДА УПРАВЛЯВА! Когато си постави идеологията на м
15
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стефан Данаилов е пример за това,че може да си добър актьор и преподавател но влезеш ли в политиката ставаш б о ***.А какъв актьор е бил е спорно,защото имаше много по талантливи от неговото поколение.Сега обаче с ярката си партийна принадлежност и глупостите които ръси,че бил любовник 1 на Републиката става за посмешище.
14
12
 
6
 
! Отговори
Активист на БКП преди 6 години
БСП не трябва ДА УПРАВЛЯВА ! Но управлява чрез ГЕРБ и комунистите в ГЕРБ !
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименКорнелия Нинова да каже какво стана с делото по кражбите на Р, Овчаров.. ? Нали тя беше младата правистка някога когато потулиха кражбите по молба на Костов и сие ?Нинова ? За нищо на света !!Има млади хора с образование и нови идей за постепенна смяна на системата. България днес е бананова република.
12
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Данаилов е ярък пример за това, че свестния човек си е свестен човек, независимо от партийната принадлежност. В другите партии, особено в ГЕРБ, няма таскива. А в БСП е само Данаилов. Ако се кандидатира за независим всички ще гласуват за него.
11
0
 
9
 
! Отговори
Нина Трилъжева преди 6 години
Другаря, помните ли кой се застъпва за Вас. С такива като Вас няма как да сме готови да управляваме. Храни артист да ти прави циркове и злепоставя.
10
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До даниНе им завиждам за синовете в Америка и големите богати сватби в Маями, яд ме е на този наш народ, че е необразован и позволява на комунисти да влизат в управлението. Тези хора не са богати от това че са работили и печелили в чужбина. Те са богати от това че подържат системата в българия умишлено примитивна за да могат да ви крадят парите без да се усетите.До кога ще субсидират партиите с държавни пари от данъците на народа ?Тези пари отиват по джобовете на всички партийци политици ?
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
наред с всичо,известен е с това,че е слагач и подмазвач на всеки от председателите на бсп.писа писма колко са незаменими и велики.първо на първанов,после на станишев,сега на корнито.колкото до синовете им че са американски граждани,това е факт.лицемерието им е по рождение.
8
7
 
26
 
! Отговори
дани преди 6 години
синовете на с.данаилов и корнелия живеят в охолство в сащ и са американски граждани.скоро имаше снимки каква шикарна сватба вдигнал единия в маями. тия,тук са едни лъжци и крадци,които лъжат най грозно.лошото е че има много глупави хора които им вярват
7
16
 
14
 
! Отговори
ф 16 преди 6 години
Само Иван Костов е готов и може да управлява,затова и не го искате .Той ви вкара в НАТО иЕС за където не сте ни духовно ни икономически ,ни граждански . Затуй ще се ислямизирате и ще слушате по Коледа не свещеници ,а Доган от Сараите ,а ОП ще ви водят парламента .