БСП иска Борисов в НС, но мнозинството не даде

Парламентът ще изслуша шефовете на МВР, обявиха от ГЕРБ
11 яну 2018 10:30,
19
БСП иска Борисов в НС, но мнозинството не даде
Снимка: архив "Булфото"

За пореден път от БСП поискаха премиерът Бойко Борисов да бъде изслушан в парламента, но мнозинството отхвърли предложението им.

Този път от левицата искаха министър-председателят да обясни какво се случва в държавата и какви конкретни мерки се взимат след жестоките убийства от началото на годината. 69 обаче гласуваха против премиерът да бъде изслушван, а 38 се въздържаха.

Още по темата

"Премиерът е отговорен за националната сигурност на държавата. Каним го да дойде и да обясни какво се случва в страната заради зачестилите убийства и да обясни конкретните стъпки, които се предприемат, защото хората са уплашени, защото хората губят и близки свои приятели. Да видим какви са тези стъпки, че има държава, че има институции, които се грижат за сигурността на българите", настоя соцдепутатът Драгомир Стойнев.

Данаил Кирилов от ГЕРБ обаче възрази, че няма необходимост от това, тъй като ще има изслушване на политическото ръководство на МВР в комисията по вътрешен ред и сигурност.

"Компетентните комисии ще съберат съотносимите факти и обстоятелства и при необходимост от продължаващ дебат предполагам, че тогава би възникнало основание за изслушване", заяви той.

Той допълни и че на заседанието на КСНС се е разбрало за изнесените доклади и позициите на парламентарно представените партии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
7
 
14
 
! Отговори
ДО Винету преди 6 години
Хей,индианецо,май само ти не разбра,че парите на мафията свършват.А без тях няма Бойко,няма Цецо,няма Пеевски.Няма и купени и фалшифицирани избори.Чао ГЕРБ.
11
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Отстрелът на сикаджии пак започна. Да не забравяме, че Боко е пял в същия хор.
10
11
 
4
 
! Отговори
Бай преди 6 години
До 9 . Някакви абсолютни глу.пости си написал - при това неграмотно.
9
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОТДАВНА Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ БОРИДОВ НЕ Е СПОСОБЕН ДА ОТГОВАРЯ НА ВЪПРОСИ В ПАРЛАМЕНТА, ЗАТОВА ПРИСЛУГАТА ГО КРИЕ.ПРЕДСТАВЯТУ ЛЕ СЕ, АКО ТЕРЕЗА МЕЙ ОТКАЖЕ ДА ОТИДЕ В ПАРЛАМЕНТА, НА ДРУГИЯ ДЕН ЩЕ Е ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП.Но разбира се Борсив не е на нивото на Мей и няма как да бъде.
8
9
 
10
 
! Отговори
изнервен преди 6 години
И като дойде Борисов какво - ще спре убийствата ли? Или ще ви обясни кой е?
7
16
 
5
 
! Отговори
Винету преди 6 години
Миро, миро-о-о-о, и ти кърпения. Това го слушаме и четем от 10 години, а ГЕРБ все е на власт. Свиквайте, защото още дълго ще ви управлява Боко, просто няма алтернатива. Не го ли разбрахте, бе, лузъри?
6
6
 
15
 
! Отговори
ВАСКО КЪРПЕНИЯ преди 6 години
Герберизма си отива.Спете спокойно,деца.
5
9
 
12
 
! Отговори
Го4о преди 6 години
БСП- "стани да седна" , вече е в НОКДАУН!
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
УжасТ!
3
12
 
11
 
! Отговори
месара преди 6 години
когато другарите от бсп бяха на власт и куршуми летяха като на стрелбище, убивайки разни "бизнесмени", "юнаците" разчистваха сметки помежду си, хората пищяха от рекетиране, не си спомням тая същата партия да е давала обяснения какво се случва в държавата, камо ли да гарантират безопасността на обикновения човек. та нали тая партия създаде тая престъпност, нали един техен водач НАЗНАЧИ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ЗА МИЛИОНЕРИ, тогава тая партия беше преяла, угоена и доволна. сега *** - няма я хранилката!
2
16
 
13
 
! Отговори
Миро: преди 6 години
На Бойко му идва вече времето да пада от власт!!!На ГЕРБ също!!!И запомнете,братя-българи:всяко нещо е временно-преходно явление!
1
11
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Послушните малки кърначета ревностно пазят вмирисалия се вече отвсякъде техен по-голям суджук.