От ГЕРБ убедени: Добрите новини – вече от София!

Цветанов: Партизанските страсти няма да помогнат на еврошефството ни
23
От ГЕРБ убедени: Добрите новини –  вече от София!
Снимка: архив, БулФото

Новата парламентарна сесия ще премине под знака на еврошефството ни. Това стана ясно от декларацията на ГЕРБ в първия работен ден на Народното събрание след ваканцията около Коледа и Нова година.

Още по темата

"11 години след приемането ни в ЕС предстои да покажем политическа култура и лоялност към европейските ценности", отсече шефът на групата на депутатите на Бойко Борисов Цветан Цветанов.

Според него в следващите 6 месеца добрите новини и посланията към цяла Европа ще тръгват от София.

"Ние желаем нашият глас да се чува и все повече хора да се вслушват в него, и нямаме право да пропиляваме шанса си и заради това трябва да работим отговорно, а партизанските политически страсти няма как да помогнат за успешното председателство, коментира той.

Цветанов допълни, че в същото време не е нужно партиите, които са различни по идеи, да се стремят на всяка цена да постигнат фалшиво съгласие.

Той обаче предупреди опозицията, че ако се опитва да компрометира властта, едва ли ще постигне търсения ефект, защото европейските ни партньори също са виждали скандали.

"Ангажиментите ни по време на председателството са сериозни, но те няма за засенчат законодателната ни програма, а за ГЕРБ приоритетите в това отношение са образованието, пазарът на труда, нов модел за по-достъпно здравеопазване, сигурността", допълни Цветанов.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
9
 
! Отговори
Тато из Правец преди 6 години
Добрите новини ВИНАГИ идват от Москва ,Цурко ! Когато обявят,че си похапнал продукти ,,Лакрима,,...
17
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За затвора е този!
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе, кой ги избира тия, бе?!Покажете ми жив човек, гласувал за Герб!Аз не съм виждал.
15
17
 
2
 
! Отговори
гербисто-патриот преди 6 години
Нека да сме лоялни на европейските и евроатлантически ценности. Така както народа избра на референдума преди 10г. да станем член на ЕС, а преди още 5г. и на НАТО, така и сега да заставаме зад нашия избор. Казана дума - фърлен камък. Нека да покажем стабилност и предвидимост, да сме твърди в статуквото.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Едниствено НАГЛИТЕ могат да прочиистят тази територия от отреп-ките, които я управляват.
13
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Mafiq
12
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква е таз параноя от комунисти ве ***!?Дреме ми кой комунист..кой фашист като тебе!Народа живее зле и мизерства!Това е!Особено откакто Боко узурпира властта!
11
0
 
23
 
! Отговори
до прокуратурата преди 6 години
Наглите да излизат спешно !!!
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ГЕРБ=МАФИЯ!!!ТОВА Е!!!
9
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И кой го казва това синчето на шофьора на другаря Григор Шопов партизанин и ятак незнайно как спасил се от Никола Гешев.Шеф на ДС и най-големия касапин по татово време пред него трепереха и членовете на политбюро, ако това изобщо ви говори нещо.
8
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този кривоглав *** ни го сервират всеки ден. Отврстителен наглец е! Поне да излъчваше малко интелигентност, а то първичност и грозота. Ако този питекантропус е Тежката аръилерия на гробарите, жалко за тях. Скрийте го поне за седмица - две. По-добър ефект ще има. Всеки ден по платените медии, всеки ден в сайтовете, това ли е лицето на Нова България, пейзаж ира от село Шума?
7
0
 
41
 
! Отговори
да бе преди 6 години
До Анонимен 6Май се опитваш да правиш разлика между комунисти и ГЕРБ, а не бива!А иначе Цветанов да говори за ценности, е меко казано некултурно.
6
41
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Червените престъпници развиват широк кръг от дейности срещу държавата - от тролене за пари в такива сайтове, до уж спонтанни протести и наемане на убийци, които да ликвидират държавни служители - опитът за убийство на служител на НАП.Комунистите не се спират пред нищо, прави впечатление бясът с който пишат коментарите срещу ГЕРБ.Много трябва да се внимава с тази престъпна червена ***!
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко време ще трае тая глупост наречена еврошество, тия ще се скъсат от кухи наизустени фрази.
4
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия шмиргели да започват да еврошестват, какво чакат да не чакат началниците си да дойдат ?
3
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия си живеят в собствен измислен свят където всичко цъфти и пее Веселин Маринов! И въобще не мислят в какви мъки живеят останалите 90% от населението.
2
45
 
3
 
! Отговори
Червен бандит преди 6 години
Трябва много да се внимава, защо виждаме, че комунистите са се разбеснели в опита си да провалят европредседателството ни. Не са случайни убийствата и протестите от последните дни.Ако си спомняте декември нямаше нито протести нито престъпни действия.Ясно е че са се задвижила червената агентура с техните наемно убийци и платени протестъри!
1
2
 
40
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Стигнах до "лоялност и европейски ценности", повърнах и затворих страницата...