Не председателство, влизането в ERM-2 ще усети българина!

Делян Добрев: Да не тръгваме с "голямата кошница"
Обновена: 12 яну 2018 11:23 | 12 яну 2018 11:20,
15

Депутатът от ГЕРБ Делян Добрев е на мнение, че не трябва да се тръгва с "голяма кошница" в началото на българското председателство на Европейския съюз.

Още по темата

"За мен най-важното е заявката за чакалнята на Еврозоната, което ще отрази изключително положително на икономиката на страната", заяви народният представител в студиото на "България сутрин".

Делян Добрев обясни, че именно това ще бъде усетено от всеки българин. Той каза също, че протестите през вчерашния ден са хубаво нещо, защото те показват, че в България цари демокрация.

Добрев коментира и вота на недоверие, като заяви, че е разбираемо опозицията да руши управлението.

"Въпреки председателството, те нямат скрупули и се опитват да се докопат до властта с всички средства", каза Делян Добрев пред Bulgaria ON AIR.

Депутатът от ГЕРБ коментира и предстоящите протести на бизнеса в края на месеца заради цената на тока, като сподели, че всяка фирма може да се върне на регулирания пазар на електроенергия и да плаща съответната цена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
3
 
1
 
! Отговори
jjo преди 6 години
Когато Хърватска, Чехия, Румъния, Унгария, Полша и Швеция приемат еврото, тогава може да се заговори за България и еврозоната... до тогава би било равносилно на четвърта национална катастрофа :Д
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другарят Делян Добрев, като типичен комунист, има тотално погрешни представи за демокрация.Не, другарю Добрев, не е нито нормално нито разбираемо опозицията да руши управлението!Напротив, опозицията трябва да бъде коректив на властта. Да и покаже къде бърка. Да и "издърпа ушите", образно казано, не да я руши!Вие искате ли вашето дете да се провали и да стане нехранимайко?
13
2
 
8
 
! Отговори
Шаран-БГ преди 6 години
За младите-ясно. Ако господата смятат месечната плата да е /поне на ведомост/ 255 евра - нека още от сега да си търсят украинци, виетнамци, китайци........ Ами пансионерите с по 100 евра месечно.... ? Още от сега да си платят да им изкопаят гробовете. Иначе какво ще ги правим? На баржи и на средата на морето - групово! За цени няма да приказваме - те се знаят - малко по-високи от европейските ! Каква кошница, Добрев? Ние да закърпим гащите, че ни се провидеха месата........
12
10
 
4
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 6 години
Сегашното ни фискално състояние е пълен абсурд. Направо се чудя как България оцелява финансово. Ние сме в хроничн недоимък на пари за болниците, учителите, пенсионерите, полицията, армията,-а бе дантел марка сме и това се дължи двойната парична система. От друга страна, пък ако се откажем от валутния борд, пропадаме безвъзвратно, тъй като руската агентура е буквално на всички нива. За бай тошо не знам, но тези преди него, комунистически министър председатели, до един са офицери от Лубянка... Честно казано, имахме невероятен шанс с Горбачов и Елцин, а може би и Господ е Българин, че хватката се
11
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Другари червени *** и с евро и без евро вие ще си останете бедни . Не може един необразован комунист-социалист , който по цял ден хейтва в сайтовете да има пари . Така , че това не се отнася за вас , а за вашите деца и внуци .
10
8
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ще се усети, да - ще стане по-добре, да. Ние ще усетим - ще станем по-бедни, вие ще усетите - ще станете по-богати. Продажници, ще останете в историята, като най-големите предатели
9
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ерм2 така ще го усетиме... четвъртит... защо нв кажете при какъв курс на лева към еврото ще направите прехода герборащляци гнусни!
8
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоз хасковски пипoн е лесен, банковите му сметки сигурно са пълни с евра и едва ли ще му се отрази поредната глупост, която смятат да ни натресат.
7
3
 
26
 
! Отговори
РОБОВЛАДЕЛЦИ И РОБИ преди 6 години
РОБИ С 500ЛВ ЗАПЛАТА УСЕЩА БЪЛГАРИНЯ И СЕ ЕВАКУИРА ЗАД ГРАНИЦА
6
2
 
39
 
! Отговори
T преди 6 години
Ще се осмели ли някой журналист да напише какво означава ERM-2 и всичките му изисквания? Май ви е страх да обясните на хората, че курсът евро-лев трябва да се отвърже и да бъде на свободно плаване. След това трябва да се задържи без колебания за определен период от време, например 6 месеца, и това се приема за справедливия и реален курс, с който вече може да се влезе в еврозоната. Сега си направете сами сметката, като знаете положението ни, дали курсът 1,95 лева за евро ще се запази.
5
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
България трябва да отлага евро зоната. Не и трябва. Плюс това ЕС никой не знае колко ще продължи.
4
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ще има една бариера по-малко за незаконно изнасяне на пари в чужбина.
3
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Както всяка парична реформа така и влизането в еврозоната е начина да се измъкнат парите които не са там където трябва според някои - в обикновенните хора
2
0
 
33
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Каунчето от Хаскьой отдавна прябваше да е в панделата заедно Капо ди тути капи...
1
5
 
53
 
! Отговори
zeus преди 6 години
Определено ще го усетим, цените в магазина ще си запазят цифричките, *** ще станат в евро