Плюем се! Не можем да бъдем най-корумпираните!

Журналисти с коментар за началато на еврошефството ни
12 яну 2018 12:40, Петя Славова
48

България снощи бе в Народния театър "Иван Вазов"! Впечатляващо бе това, което се случи, получихме изключително признание! Около това мнение се обединиха гостите на "България сутрин" - журналистите Валерия Велева и Юлий Москов.

Още по темата

"Похвалата е за България, за българския народ, за лидерството на Бойко Борисов. Първите трима мъже на Европа трябваше да дойдат у нас, за да ни върнат чувството за Отечество", бяха думите на Велева пред Bulgaria ON AIR.

Двамата изразиха очарованието си и от речта на председателя на Европейския съвет Доналд Туск, която бе на български. Според тях той е показал силата на словото, на блестящото ораторство, на честните думи!

"От известно време сме паднали в клопката на оплюването, на ругатнята, на бруталната лъжа. Обидно е да чуя, че България е най-корумпираната страна в Европа при наличието на Италия, Испания, Португалия и Гърция. И да се скъсаме, не можем да бъдем най-корумпираните, плюете по себе си!" Възмутен е Юлий Москов.

Европредседателството бе посрещнато с редица протести в столицата, но според Валерия Велева това не трябва да ни впечатлява, то е част от живота.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези които хвалят Борисов, са тези които няма да получат пенсии, когато заради политиката на Борисов, Цецо, шиши и агент "Сава" през 2030-та е останал един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, малкия и средния бизнес едвам издържат тази лойна тежест вече, повечето разбраха, че през настоящата година са работили само за да си покрият разходите и ви уверявам, че до 2025-та повечето хора ще са закрили фирмите си.
15
0
 
10
 
! Отговори
Хм преди 6 години
В ЕС общо взето сме най-корумпирани,но в световен мащаб не е толкова зле,ха-ха.Макар че корупцията се оказа голяма дъвка и обвинения се хвърлят от кого ли не и за кого ли не!Да погледнем примерно САЩ-за тях всички неудобни са корумпирани,а те самите са света вода ненапита,въпреки очевидните доказателства.Щедро платените(от получили държавни поръчки фирми) речи не са ли корупция?Не е ли корупция,когато нови военни кораби за милиарди се прибират на буксир при всяко излизане от пристанището?И проч
14
2
 
2
 
! Отговори
Трайчоффф преди 6 години
Искаме си трети пол. Двата вече не са фешън.
13
1
 
13
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Така е...смазаха малкия и средния бизнес,а именно той е гръбнака на икономиката в една държава.Всяка изминала година разходите приближават приходите и идва момент в които си принуден да обявиш фалит!
12
6
 
4
 
! Отговори
до Стамен преди 6 години
КАК ТАКА ТРЕТИЯ ПОЛ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА БЕ МРЪСЕН КОМУНИСТ!!!!!
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама не ми давайте минуси, допитайте се до малкия и средния бизнес, които не са с връзки с хора от властта и не печелят обществени поръчки, а си се оправят напълно сами, да ви кажат по-добре ли е станало, развива ли се икономиката, усетиха ли нещо от този 4 процентен ръст или разходите са започнали да се изравняват с приходите, не осъзнавате до каква глупост ще доведе простотията ви в момента! 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник!
10
3
 
6
 
! Отговори
Спаска Коларска преди 6 години
Господин Борисов ще бъде лидер до самия край на България и после ще отиде в други държави да ги управлява. Не заслужавате неговата доброта и съпричастносткъм обикновените хора.
9
1
 
8
 
! Отговори
Стамен преди 6 години
Еликсира е един.Безпрецедентна държава, твърда политика ,и третия пол вън от парламента,тоест почти всички 240 законодатели. Смешно, но истина!
8
3
 
17
 
! Отговори
Дони преди 6 години
От лидерствовто на ББ сме на последно място в ЕС и след много държави в Азия и Африка. А дано това ,,лидерство,, приключи най-после.
7
3
 
6
 
! Отговори
бАба Петруна преди 6 години
А па аз чекам от лидерството на наш Бойко да ми подари крава да я доим или магарица та да я напраиме на кюфтета
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хаха, 2030-та един град икономика, останалото деградиращо ромско гето, разпадаща се мизерия и бойкочарник/боклукчарник, не може да се говори едно, задкулисно да се прави съвсем друго и да очакваш положителни резултати, предстои да го видите, до 2025-та по-голямата част от малкия и средния бизнес, които досега пълнеха хазната, ще фалират, ама без въобще да преувеличавам, ако искате се допитайте до малкия и средния бизнес да ви кажат как е положението при тях и дали преувеличавам...
5
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Няма корупция.., а защо тогава навсякъде са ти необходими връзки, защо в дърводобива няма криза, защо големите имена в мафията си живеят охолно, а дребните крадци гният, защо аз печеля обществена поръчка, а я дават на друг, защо такситата стоят пред моловете след като има знак "забранено спирането". Това са миниатюри в сравнение с корупцията която се шири.
4
1
 
15
 
! Отговори
markov преди 6 години
"Това е част от живота"...ХА-Ха що за лицемерие?По себе си да плюем..Смазаха обикновенните хора..Когато цифрите говорят и боговете мълчат!Факт е,че сме най-бедната и корумпирана държава...Факт е,че със тези заплата и пенсии не може да се оцелее,факт е,че политиците са на много ниско интелектуално ниво и гледат своите интереси,а не тези на народа,факт е,че всички абсурдни неща които се случват ни карат да ги приемем за нормални за "част от живота".
3
2
 
12
 
! Отговори
Петров преди 6 години
Вместо да хвалим безпогрешния гений на Балканите Боко като Цвъ и да повтаряме мантрата за велик възход и приятелство от векове за векове с Капълъ чарши, ние сме недоволни че ни държат като просяците на Европа Е бива ли?
2
4
 
1
 
! Отговори
Доган преди 6 години
А от мен какво искате вие двамата?
1
5
 
14
 
! Отговори
Валерия Велева преди 6 години
Похвалата е за България, за българския народ, за лидерството на Бойко Борисов. Искам неистово да забременея от НЕГО.