Червен блъсък! Станишев и Нинова за третия пол

Пленум на НС на БСП решава за Истанбулската конвенция
Обновена: 13 яну 2018 15:08 | 13 яну 2018 14:52, Елка Василева
156
Червен блъсък! Станишев и Нинова за третия пол
Снимка: архив, Dnes.bg

В остър сблъсък са влезли председателят на ПЕС Сергей Станишев и лидерката на БСП Корнелия Нинова на заседанието на червения пленум по повод дискусия за позицията на БСП по Истанбулската конвенция, пише "24 часа".

На влизане за заседанието Станишев напомни, че БСП вече е подкрепила конвенцията, като е гласувала в подкрепа на резолюция на ПЕС. И обясни, че интерпретациите по темата за т.нар. социален пол в конвенцията са неправилни.

Още по темата

Дискусията е изкривена, няма такова нещо като трети пол в конвенцията, заявил Станишев и пред членовете на червения Национален съвет. И обвинил управляващите, че те са виновни за неразбирането на смисъла на документа.

Каквото и решение да вземе БСП, ще има сериозни последици, предупредил Станишев.

Това няма да е първия път, в който позициите на ПЕС и БСП се разминават, отвърнала Корнелия Нинова. И напомнила, че така е било и по отношение на квотите за мигранти, СЕТА и санкциите срещу Русия.

Националните ни интереси диктуват по важни въпроси да имаме различни позиции, обяснила соцлидерката.

В подкрепа на тезата на Станишев се изказал и Явор Куюмджиев. Той обяснил, че понятието gender се превежда неправилно от английски и оттам идва проблемът.

Можем ли да приемем, че това е лъжицата с катран в кацата с мед, попитала пък Велислава Дърева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


156
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
8
 
5
 
! Отговори
Dss преди 6 години
Много тъпо решение, което единствено може да отблъсне младите нормални хора от партията...
29
3
 
5
 
! Отговори
Mr STARBUCKS преди 6 години
Тука и приказката на Нинова,"дай да се разберем по мъжки"'няма да хване декиш !
28
23
 
8
 
! Отговори
Червен клеветник преди 6 години
Червени каскети за последните 48 часа изядохте поредица от шамари - Европа публично подкрепи ГЕРБ и в прав текст ви каза, че в България няма корупция и сме най-силната икономика в Европа в момента, Радев го бламираха в парламента за 10-ти пореден път, Корнелия в същия парламент остана в пълна изолация, а сега и Станишев се обръща срещу текезесарката Нинова.За вас по важният въпрос е: към кого да се обърнете другия месец за изплащане на хонорара за платени постове в Днес.бг?
27
3
 
6
 
! Отговори
Ала бала преди 6 години
Тия левите да ги оставим,ами да видим какво мисли кметът на Симитли по въпроса!
26
6
 
4
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До АнонименТака ли, Сидеров е едно голямо изпражнение, алкохолик, наркоман, хулиган, оакан дирник. Нищо хубаво няма в това нищожество, което яхна народното доверие и така окарикатури национализма, че той просто да няма никаква почва у нас за десетилетия напред! Сидеров е психопат, както и тъпите пишман-патриотари в партийката му, която ще изчезне със следващите избори!
25
4
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 6 години
Тази *** Станишев трябва да бъде заличен като личност. Долен червен плазмодий.
24
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 22"Сидеров е по-различен от всички изброени по-долу,..."---Болен Сиктеров показа, че е ТРЕТОПОЛОВ и по ХАРАКТЕР.
23
8
 
4
 
! Отговори
Кара Танас преди 6 години
До Пазете се! Со рос! Чудя се на акъла на нашите ***. Насилието се изкоренява с контранасилие, сурови наказания вкарани в наказателния кодекс. Бой и после в кауша да го ръгат *** отзад. А не с *** конвенции. Българският мъж за съжаление в голямо болшинство си е типичен селски комплексар, който си мисли че като се набувка и пребие жена си, е голям мъж. Не той си едно голямо изпражнение. На за средностатистическият български плебей, разните конвенции нищо не значат.
22
1
 
11
 
! Отговори
А бе преди 6 години
Тия за референдуми не са ли чували?Нека инициират един по въпросите за третия пол,еднополовите бракове,а бе всичко по темата!После според резултатите да се приеме и съответен закон.Ако пък хората харесват тия неща,редно е да бъдат узаконени!Е,в Брюксел люто ненавиждат референдумите,но можем да поемем тоя риск.
21
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъжицата с катран в кацата с отрова !
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До интересно"Защо не са на едно мнение като и двамата са третополови !"---Не са на едно мнение, защото и двамата БЛЕДНЕЯТ пред третия gender на ТЕТКА ЦАЧЕВА
19
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сидеров е по-различен от всички изброени по-долу, въпреки че и той направи доста грешки напоследък.Най-голямата е, че стана поддръжник на ГЕРБ.Но той нямаше друг избор.Не мисля, че е редно да го слагате заедно с тия другите.
18
2
 
4
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
До *** Riot ....демек такива като Каракачанов,Симеонов,Сидеров,Москов и Кънев. .... Не си точен, или точна, тези изброените са ass или по турски гьот, по руски "задний проход" и "***", по сръбски "гузуца", а по български дирник!
17
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Браво на Корнелия Нинова, смела жена.Тръгна срещу такива гадини като Гергов и Станишев!Достойно за уважение.Хич не й е лесно-има още много олигарси и мафиоти в БСП за разчистване.
16
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сергей Станишев вече отдавна работи за глобалистката англосаксонска мафия, която назначава такива като него в организации като ПЕС.Между другото, какво стана със секретните документи, загубени от Станишката, докато беше премиер?Голям шум се беше вдигнал , ама всичко се забрави, нали?
15
8
 
23
 
! Отговори
Бай Оня преди 6 години
Корнелия е готина, истинска жена, при това красива жена! А Станшката си е един най-обикновен еврегейски пенделгейзер!
14
2
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 6 години
Модерната лява партия си има "леви" проблеми!Май ще има преброяване на ****алите в ръководството.
13
0
 
8
 
! Отговори
Иванов преди 6 години
Допуснали сте граматична грешка. Не е ДУПЕТАТИ, а ДУПЕДАТИ
12
3
 
22
 
! Отговори
Хорнелия преди 6 години
Серго,ела да се разберем като мъже!
11
7
 
27
 
! Отговори
Товарищ вОлгин преди 6 години
Мисля си, че третия пол представлява нещо средно между мъжествеността на *** Нинова и женствената природа на серГей Станишев ... !!!