ВМРО: Без провокации за клипа за еврошефството

Утре и "Добър ден!" ще е повод за дела за сексуално насилие!
Обновена: 13 яну 2018 20:14 | 13 яну 2018 20:06, Елка Василева
33
ВМРО: Без провокации за клипа за еврошефството
Снимка: БТА

ВМРО призова държавата да не се поддава на провокации и да не сваля официалния клип, рекламиращ Българското председателство на Съвета на ЕС.

Позицията на партията идва след острата реакция на френския евродепутат Карима Дели, според която клипът е политически некоректен и неуважителен към жените заради първите думи в него „Помнете - тук "не" може да значи "да".

Още по темата

Крайностите във възприемането на „нормалността“ се изродиха в извратеност, се казва в позицията на ВМРО, които са част от управляващата коалиция.

От политическата сила предупреждават още, че ако днес държавата ни допусне подобна провокация, то утре и "Добър ден!" ще бъде повод за дела за сексуално насилие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
1
 
! Отговори
Makiashi преди 6 години
V roliata na jenata igrael maj, toest igraiat dvama maje v niakakav indiiski vlak i v bg tur klip.....ama vie otkade da znaete?! Kozmetichkite taka hubavo sa go maskirali na jenski personage... a i bedeje e idealno maskirano, nali?! :-) ....kakto i bulgarskia chugun?!... :-)
18
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не ме интересуват провокациите,интересува ме защо дадохте 200 000 лв.за един нищо и никакъв клип???
17
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо се връзвате на отделянията, на един недробонамерен, инополов, инороден и иноверски, алжирски француз?
16
5
 
8
 
! Отговори
anonimna преди 6 години
Тук "да" си "да" и "не" си е "не" - само клатенето с глава е обратно. Какъв неграмотен клип!
15
5
 
2
 
! Отговори
anonimen преди 6 години
Нарочно или не, в клипчето разликата между българското да или не е неподходящо показано( твърде двусмислено е ) , а и ако превода на английски е неграмотно направен, то не е за учудване, че не сме разбрани от чужденците.
14
5
 
5
 
! Отговори
56774 преди 6 години
Асоциациите, които правим показват нашата култура, нагласите, подсъзнанието... Като свързваме всичко със секс и бруталност, показваме собствения си примитивизъм. Дали е евродепутат или каруцар, няма значение - извратеното подсъзнание си е извратено. Изратенякатъ винаги открива извратеното - и в елементарното указание за значението накимането с глава, и за 4добър ден4, и за всеки поглед. Нашият представителен клип отрзява ограничено, комплексарско и лишено от култура и въборажение мислене.
13
5
 
31
 
! Отговори
Киро Хикса преди 6 години
До Додо: Браво Додо! Анализа ти е точен, както винаги! Интересно, тази мохамеданска с френско жителство, която се гаври с България и Българите, дали би могла да търси правата за уважението на жените в родината си - Мароко? Или там ще яде ритници в главата и ще ражда мохамеданчета докато и дойде менопаузата, а и дори няма да има време да се сети за уваженията и правата на жените?!
12
6
 
36
 
! Отговори
Додо преди 6 години
Терора над неверниците, е не само поощряван, но и задължителен за мюсюлманите! Използването на метастазите на тумора политкоректност за тормоз над неверниците е точно това, което прави в момента мюсюлманката с френски документи за самоличност: терор и тормоз на основание политкоректност. И властващите ги е страх да и се противопоставят, за да не се изложат пред Юнкер и да не ги помисли някой за расисти!
11
3
 
39
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Проблема е че тя дори не е Французойка,а Африканка от МАРОКО
10
5
 
35
 
! Отговори
1 преди 6 години
Франсето е изтрещяло. Живее си в малката кутийка в която всичко което не и харесва е обида !Време е да излезе навън и да види огромният свят който я заобикаля !!!
9
5
 
40
 
! Отговори
Браво ВМРО, преди 6 години
защитавайте България и българската нация пред упадъчните декаденски западноевропейски (без)ценности !!!
8
5
 
36
 
! Отговори
хамлет преди 6 години
Настане утро - гори небето. Цветя миришат - ехти полето. Овчар засвирил, стада заблели, по всички храсти пилци запели. - П. Яворов - а вие се занимавате с глупости.
7
4
 
36
 
! Отговори
edin ot Provence преди 6 години
Тази французойка да си гледа гетото на Кале и преградията - NO GO AREAS на Париж.
6
41
 
8
 
! Отговори
ОСман преди 6 години
ВМРО = Терористи (Дървото на Живота)
5
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 3Клипа е като за хора от либералните демокрации,а сред тях явно има и прекалено задръстени хора на отговорни позиции.
4
8
 
32
 
! Отговори
к0нсерва преди 6 години
забранява се с указ на Политбюро на Съветският Съюз на Европа мъжете да говорят с жени - това е сексуално насилие, позволено е общуването само между третополови!
3
7
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До българинаЧакат Винету да им съобщи какво са му заповядали големите началници.
2
14
 
38
 
! Отговори
българина преди 6 години
Само герб нямат позиция, знаем че са предатели безродни
1
14
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бокови подлизурковци,много време ви трябваше за да реагирате. Жа,ко,че гласувах за вас! Други неща обещавахте,но ще има и други избори,които ще се видите ,че сте употребени